Yuhhh Böyle fiyat mı olur Ben bu işler için 10tl istemeye bile utanırım. İnsanlar bilmiyor diye böylede fiyat koymayın
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
Yuhhh Böyle fiyat mı olur Ben bu işler için 10tl istemeye bile utanırım. İnsanlar bilmiyor diye böylede fiyat koymayın
Şu ünlü mağazaların oem reyonunda dolaşırken dikkatimi çekti. İnsan utanır gerçekten.
quote:
sonuçta bu bir iş tabiki isticek ama biraz indirim yapması şart ayrıca bilmeyen şahıslarda ögrensin kendisi yapsın BEYİN BEDAVA
ben rica edenlere hayrına yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
quote:
sonuçta bu bir iş tabiki isticek ama biraz indirim yapması şart ayrıca bilmeyen şahıslarda ögrensin kendisi yapsın BEYİN BEDAVA
İstemenin bir ayarı vardır. Resmen eski bilgisayardaki verileri yeni bilgisayara aktarmak için 90TL istemiş CD'den bir programı kurmaya 20TL, Recovery CD si ile yeniden kurulum 70TL Bu kadarı da olmaz...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erhanmehmet
quote:
İstemenin bir ayarı vardır. Resmen eski bilgisayardaki verileri yeni bilgisayara aktarmak için 90TL istemiş CD'den bir programı kurmaya 20TL, Recovery CD si ile yeniden kurulum 70TL Bu kadarı da olmaz...
farkındayım baya pahalı dedigim gibi indirim şart hatta yarı yarıya
çevremdeki şahıslara bende ücretsiz yapıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme