Şimdi Ara

FİYATLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar belli baslı pazara koyulmayan itemler var bunlar cok sayıda olsa bile ragbet gören bazı itemlerin mesela +8 ib +8 shard gibi tabi unıq takılarda dahil bilen birisi varsa yazarsa cok iyi bi yardımı olur sanırım foruma . belli baslı itemleri satmakda yada takasda zorluk ceken bi cok arkadas vardır sanırım. ben shasen ares server ı için diyorum. şimdiden teşekkürler

• anlasılan kimsenin fazla bi fikri yok.
  • Serverine Göre Değişir Fiyatlar Edenada 17-18 GB iSe Shard Ares De 20 Gb Dir .Soruyu Pek Anlamadım Ama Anladığım Şekilde Cvp Verdim
  • ares piyasasını dedim fiyatı bilinmeyen o kadar cok item varki. adam takas teklif ediyo ne kadar ettiğini bilmiyom yok diyom. belki zarar edecem belki cok iyi bi teklif olucak ama bilmediğim için yok diyorum. bu arada saol bi tek sen yanıtlamıssın teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: elecktra1985

ares piyasasını dedim fiyatı bilinmeyen o kadar cok item varki. adam takas teklif ediyo ne kadar ettiğini bilmiyom yok diyom. belki zarar edecem belki cok iyi bi teklif olucak ama bilmediğim için yok diyorum. bu arada saol bi tek sen yanıtlamıssın teşekkürler

Bişey Değil.iTEM Listesini YazSam Baya Uzun Olucak Veyahut Yanlış Bi Hazırlık Yapmak Lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.