Şimdi Ara

FIYATI SOKLADIK..ILK GELEN ALSIN DIYE..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FIYATI 1300 YTL DIR CIDDI ALICILAR 0 555 566 54 25 TEN BANA ULASABILIR...BU FIRSAT KACMAZ BENCE...

ARKADASLAR 3 TANE FORUMDAN SATTIM,2 TANE DE ELDEN..HİC KİMSEDEN Bİ SİKAYET DE DUYMADIM.!SORUSU OLAN BENİ MERAK EDEN HERKES REFERANSLARIMA SORABİLİR..ELİMDE 1 ADET DAHA HP GR649EA VAR..ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİNE FİYATINA NETTEN BAKABİLİRSİNİZ..ÜRÜN İNTERNETTE EN UCUZ 1550 YTL'DİR..

ÜRÜN SIFIR KUTUSUNDADIR..KUTUSUNU İLK ACAN SİZ OLUCAKSINIZ..AYRICA LAPTOP CANTASI HEDİYELİDİR..HER İKİSİ DE KUTUSUNDAN CIKARTILMAMISTIR..ÜRÜN FATURALIDIR ANCAK FATURA VERİLMEYECEKTİR..LAPTOP ARKADASIMA SİRKETİ TARAFINDAN HEDİEDİR DOLAYISIYLA FATURA SİRKETTE KALICAKTIR..(DAHA SONRA GİDER OLARAK DÜSÜLECEKTİR)

ÜRÜN AYRICA 2 YIL TR GARANTİLİDİR..GARANTİSİNE NASIL İNANCAM DERSENİZ?KUTUSUNU ALIP ACINCA,ÜSTÜNDEKİ SERİ NO YU ALIP HP TÜRKİYE CAGRI MERKEZİNİ ARIYORSUNUZ..VE TELEFONU ACAN KİŞİ ÜRÜNÜN 2 YIL GARANTİLİ OLDUGUNU SİZE SÖLİYECEKTİR..KİMSEYİ KANDIRMAK YOK NE DENDİYSE O...

ÜRÜNÜMÜZ 1 YIL DA SİGORTALIDIR...CALINDI KIRILDI DERDI YOK

ALMAK İSTEYEN HERKES PM ATABİLİR VEYA CEP TELDEN ANLASIRIZ..AYRICA ÜRÜN İSTANBUL İCİ ELDEN TESLİM OLUNUR İSTENİRSE..SEHİR DISI İSTEYEN OLURSA EN ÖNCE PARA SONRA KARGO OLUR..İSTEDİGİNİZ KARGOYA VEREBİLİRİZ..

BU FIRSAT KACMAZ DİYENLERİN PM LERİNİ BEKLİYORUM..DEDİKLERİMİN BİRİ DE EKSİK CIKARSA ÜRÜNÜ KOSULSUZ GERİ ALIYORUM!!!

ÜRÜN MARKASI:HEWLETT PACKARD
    KODU:GR649EA

GEREKSİZ YORUM YAPMAYALIM ZAMAN KAYBI OLMASIN KİMSEYE
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozigo34 -- 19 Kasım 2007; 16:59:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ARKADASLAR TAKAS DÜSÜNMÜYORUM NE KADAR İYİ Bİ TEKLİF OLURSA OLSUN!..İLGİLENEN HERKESE TESEKKÜRLER..İYİ FORUMLAR

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.