Şimdi Ara

[SATILDI] SATILDI !!FİYAT YANIYOR GeForce RTX 4070 Ti GAMING X TRIO 12G EN DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] SATILDI !!FİYAT YANIYOR GeForce RTX 4070 Ti GAMING X TRIO 12G EN DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ!

@stEelFoot arkadaşımıza hayırlı olsun satıldı.Söz verdiğim gibi sırası ile cevap verdim.Foruma referans olması amacı ile şeffaf satış gereği 22.000 tl ye sattığımı yazıyorum.Takribi 1 saat 20 dakika aktif kaldı ilan .Diğer kart arayan arkadaşlara da tavsiyem mantıklı indirim taleplerinde bulunun kimi satıcı için bazen paradan ziyade insani tutum daha cazip gelebiliyor.Ben bu fiyatı teklif etmiştim neden vermedin diyen olursa diye ekledim.

Sırası ile cevap vereceğim kimse hakkım geçti demesin.

Merhabalar

Hediye olarak gelmişti 2. bir sistem kurarım diye ayırmıştım o plan iptal oldu.Şuan kullandığım sistemde 5080 var o yüzden elden çıkartma kararı aldım.Modeli GeForce RTX 4070 Ti GAMING X TRIO 12G olarak geçiyor.

01.04.2026 yılına kadar garantisi mevcut 3 slot kaplayan en iyi soğutmaya sahip olan modelidir.Test amacı ile tekrar takıp denedim müthiş sessiz bir model 2 farklı 4070ti kullanmıştım 1- zotac modeliydi onla kıyaslarsam bu çok farklı. Masaüstünde 38-40 oyunlarda 63 dereceyi geçmiyor fan sesi duyulmuyor alta bağımsız test verilerini de koyuyorum.

techpowerup
    MSI GeForce RTX 4070 Ti Gaming X Review
    https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-4070-ti-gaming-x/37.html

Daha sonra çıkan inceltişmiş modeli olmadığını ve garantisi olduğunu da göz önüne alarak forumda en uygun fiyatın 23.699 tl olacağını düşünüyorum. Her sattığım üründe forumda en alt fiyatı verme ve kargoyu da ödeme gibi huyum var zaten ilanlarda 1-2 gün durur gider gene aynısını yapalım. Ürünün fotolarını ekliyorum aynı gün kargo yaparım kargo benden.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 23699 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Nisan 2026 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.