Şimdi Ara

Fiyat revize..!! İST / ANK CREATIVE GIGAWORKS S750 SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemin kutusu mevcut değildir, garantisi bitmiştir.

Uydu hoparlörlerin bir tanesinden, diğerlerine nazaran ses daha az gelmektedir. 7+1 dinlerken çok belli olmamakla birlikte sistem 6+1 olarakta rahatlıkla kullanılabilmektedir. Sağlam bir uydu takıldığında sistem sorunsuz olarak 7+1 olarak çalışmaktadır. Arkadaş sökerken sesi az çıkanı işaretlemediği için hangisinin bu konuda sorunlu olduğunu ne yazık ki kendisi de bilmiyor. Deneyip bulmak lazım ama vakit olmadığı için bu aralar biraz imkansız.

Kumandanın pil kapağı kırılmıştır, fakat çalışmasına herhangi bir engel teşkil etmemektedir.

Uydulardan bir tanesinin tweeter ı biraz parmaklanmış :)
    (son resim) Çalışmasında herhangi bir kusur kesinlikle yoktur.

Sistemin tüm fonksiyonları sorunsuz olarak çalışmaktadır. Kabloları, alıcısı,kumanda, uydular, subwoofer olarak teslim edilecektir.

Sistem ANKARA / ÇANKAYA dan elden teslim edilecektir. Zaten ağır bir sistem olduğu için istenilen yere taşınması çok zordur.

Satılacağı vakit uygun bir kutuya özenli bir şekilde paket yapılacaktır.

Yukarıda bahsettiğim olumsuzluklar kozmetik açıdan bir sorun teşkil etmemektedir. Cihaz temiz kullanılmıştır.

Kargo ile almak isteyen olursa kargo masrafı alıcıya aittir.

EDIT: Arkadaşım bayramda İstanbul a geleceği için bayramdan önce yapılan kesin alışverişte teslimat İstanbul İçerenköy den de yapılabilir.

Fiyat:SATILDI TL

SES SİSTEMİNİ DİĞER İLANIMDAKİ X-FI ELITE PRO SES KARTI İLE BİRLİKTE ALANA İKİSİ BERABER SATILDI Artık bu rakama da pazarlık yapmazsanız sevinirim.. :)

CİHAZIN KENDİ RESİMLERİDİR.
     Fiyat revize..!! İST / ANK  CREATIVE GIGAWORKS S750 SES SİSTEMİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 29 Nisan 2015; 23:20:53 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

pm

Pm yanıtladı. Satış devam ediyor.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobily86

pm

Pm niz gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatta indirim yaparmısınız, veya sadece merkez yani bufferi satarmısınız , Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavigecem

fiyatta indirim yaparmısınız, veya sadece merkez yani bufferi satarmısınız , Saygılar

Pm ile yanitlandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • 2 adet uydu satar mısınız?
  • Arkadaşlar parası olan bu sistemi alsın. gerçekten çok güzel bir sistemdir. dün bende ikinci el aldım. bu fiyattan daha uyguna aldım aslında. yalnız bu sistemin yanında birde x-fi ses kartı kesinlikle alın. x-fi ve S750 ile müzik ve film keyfini yaşarsınız yeterde artar bile. zaten sesi çok açamıyorsunuz. en fazla 4 çubuk kadar açarsınız. çünkü basslar baya iyi. titanyum tweeterlar süper süper. reklam yapmıyorum. kullanıyorum çünkü. fantezi yapıp z5500 basını değiştiriim demeyin. hiç gerek yok. verdiğiniz fiyatı karşılar. çok daha iyi bir sistem isterseniz. 2000 tl ile 3000 tl yi gözden çıkarın. yoksa bu sistemi kesinlikle alın derim. ilk başta internet üzerinden hoparlorleri gördüm küçük geldi. aldığım da gördüm ki büyük hoparlörleri var ve ağırlar. ben taşırım sandım ama 45 tl taksi parası bayıldım. ben s 750 yanında DTTS 100 decoder ve x-fi elite pro ses kartı aldım. daha ddts decoderi bağlamaya fırsat kalmadı. almak isteyen alsın. yada Logitech almak isteyenler Z5500 yerine yeni model Z906 alın derim. hiç Z5500 almayın. ben Z5500 de dinledim Z906 da. Z906 bas watt düşük ama Z5500 den daha tok bir surround bass sesi alıyorsunuz. hiç şüphesiz bu Z906 nın decoderinden kaynaklanıyor. z5500 e 500 tl civarında bir para vereceğinize 100 yada 150 koyun z906 alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.