Şimdi Ara

Fiyat PerformanS YORUMLARI Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bundan 5 gün önce haberim olmadan bir süprizle karşılaştım koçpa bilgisayardan bir sistem almış bizimkiler halbuki ben gece gündüz sistem toplamaya çalışırken tabii biliolar masraflı olacağını süprizle yırttılar neyse şimdi.
    sistem
    amd4200 / gigabyte 690 chipset / 2gb 800mhz / asus ta 350kasa / asus 17' VB171 (şaşırdığım bu oldu zaten) / ekran kartı bildiğiniz üzere tümbileşik 512Mb Ati Radeon ® x1200 HM Vga +16x Yuva / 20x samsung dwd/rw, / 250 gb samsung sata2 8mb vs........ TOPLAM : 764 YTL kdv dahil

aslında aklımda son çıkan sistem kasan oyunları orta kararda oynaya bileceğim bir pc toplamaktı nabalım artık low dada hiç çekilmiyo crysis,nfs prostreet,call of duty4 gibi oyunları akıcı oynaya bilmem için nasıl değişiklikler uygun görürsünüz. hesaplı olursa memnun olurum

• ASUS 17 LCD Ekran Siyah 5ms SPLENDID ........................................167 usd
    LEADTEK 256MB,GeForce 8600GTS,PCI-Ex,DDR3,HDTV,DVI-I,HDCP...108 usd
    E2160 1,8GHZ 1MB CACHE 800FSB .................................................66 usd
    SEAGATE 250 GB,7200 16 MB NCQ, SATA2 .......................................55 usd
    A-OPEN KASA QF50-H02 350W PFC GMS-SIYH...................................47 usd
    LG 20X DOUBLE LAYER DVD WRITER SİYAH SATA..............................23 usd
    1 GB, 800 MHz, DDR II....................................................................16 usd

toplam 587 usd + kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Nisan 2008; 16:00:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

ASUS 17 LCD Ekran Siyah 5ms SPLENDID ........................................167 usd
    LEADTEK 256MB,GeForce 8600GTS,PCI-Ex,DDR3,HDTV,DVI-I,HDCP...108 usd
    E2160 1,8GHZ 1MB CACHE 800FSB .................................................66 usd
    SEAGATE 250 GB,7200 16 MB NCQ, SATA2 .......................................55 usd
    A-OPEN KASA QF50-H02 350W PFC GMS-SIYH...................................47 usd
    LG 20X DOUBLE LAYER DVD WRITER SİYAH SATA..............................23 usd
    1 GB, 800 MHz, DDR II....................................................................16 usd

toplam 587 usd + kdv

her zamanki gibi konuyu okumadan spam ını yapmışsın.
    -----------------------------------------------------------------------

Konuyu açan arkadaşım elindeki PC ile yoluna devam edeceksen crysis,cod4 gibi oyunlardan bahsediyorsan en az 9600GT almalısın. işlemcin ve ramlerin iyi skor yapmasada iyi bir ekran kartı bir çok şeyi telafi edecektir.

Onun dışındaki parçalarını nasıl olsa almışsınız komple makinayı değiştirmediğin taktirde parçaları elleme sadece ekran kartı al.

• moffaka tüm yazdıklarına katılıyorum baştan sona...

Spam ve ekran kartı dahil.
  • quote:

her zamanki gibi konuyu okumadan spam ını yapmışsın.
    Konuyu açan arkadaşım elindeki PC ile yoluna devam edeceksen crysis,cod4 gibi oyunlardan bahsediyorsan en az 9600GT almalısın. işlemcin ve ramlerin iyi skor yapmasada iyi bir ekran kartı bir çok şeyi telafi edecektir.

9600 ler 160-170 usd bunu alacağına 189 usd 8800 gt alır dışarda 100usd 9600 satılıyor birisi uydurmuş 9600 millete sattırmaya çalışıyorlar
    satıcılar bu ekran kartından büyük kar yapmaya çalışıyorlar

Benim siyahla gösterdiğim 8600 GTS ( eğer bu satıcılarda varsa 108 usd ye al 60usd + kdv cebinde kalır )

764 ytl ye şaşırdığın için o sistemi yazdım

asus 17' VB171 (şaşırdığım bu oldu zaten) bu modelde 161 usd + kdv

Satıcılar para kazanamadı heralde

millete bu fiyatları yazacam işinize gelmediği için bu şekilde davranıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Nisan 2008; 16:49:50 >

• Hocam o yurt dışındaki fiyatı herseferinde neden hep aynı şeyleri yazıyorsun dışarda 100$ mış vsvs yapma etme din kardeşiyiz:)

Bizi burdaki fiyatları bağlar sende biyerde haklısın tamam ama sen ordan parça getirebilirsin o getirebilir ama belki ben veya bir başkası getirmez vs vs.

Ayrıca onun gelmesi kargosu kdvsi vs vs da var. bunuda unutmayalım ama belli bir sınıra kadar vergi alınmıyor ama direk siparişlerde bilmiyorum nasıl işliyor o kural.

Kısacası varmı günü kurtarmak için 9600 gtden güncel ve daha iyi bir ekran kartı?

Ayrıca ben satıcı değilim ve bu işten para kazanmıyorum kazanmıyorum derken donanımdan para kazanmıyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 19 Nisan 2008; 17:33:21 >
  • yener kendi açından ele almışsın konuyu hocam. görünce şaşırdım ztn nerde satıyolar bu bileşenleri diye
    bi hesap yapıom kendimce işin içinden çıkılmaz valla

3870 ekran kartı alsam en aşşa 260ytl civarı ee tabi psu da isticek oda nerden baksan 130 ytl acaba diyorum işlemci darboğaz yaparmı bide 6400 takarsak tam battık şu 3 bileşen zaten 764'ü geçti. yok hocam bu oyun tutkusu bitirecek grafik çılgınlığıda bi hastalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Sistem hakkında yorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @droll = sağolasın:)

@teonamel = 3870 leri yanlış bilmiyorsam(kullanmadım) daha fazla watt harcıyor o bakımdan 9600GT önerdim. sanırım daha az watt harcıyor. aralarında kıyas yaparsam oyun firmalarının desteği sayesinde 9600 daha iyi FPS veriyor. özellikle cod4 fln zaten nvidia oyunudur. paraya kıyacaksan 9600 al. olmadı en kötü bir 3850 almanı tavsiye ederim diğer parçaları amaç oyunsa hiç kurcalama.
  • sistem idare eder ekran kartın 9600gt olursa oyunlarla aranda problem kalmaz.yalnız güç kaynağına dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.