Şimdi Ara

Fiyat performans klavye-fare-kulaklık önerisi verebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle kulaklığım hiç yok bozuldu klavyem normal bir klavye onu alıp almamakta kararsızım faremde küçük kablosuz eski bir fare sürekli kopma oluyor onlarda arada fps türünde oyunlar oynuyorum fiyat performans ürün tavsiyesi istiyorum hatta bilen varsa alabileceğim yeri yazarsanız da çook şahane olur ben baktım ama çok fazla seçenek var para cebimden çıkacak ne kötü bir şey almak istiyorum nede çok pahalı bir şey olsun istiyorum

• Mouse için kesinlikle şunu öneririm yeni aldım ve çok çok memnun kaldım bir çok mouse markası kullanmisimdir razer olsun logitech olsun mouse un kablosu bildiğiniz ip gibi sanki kablosuz mouse kullanıyorsunuz gibi kablo var mı yok mu belli değil inanılmaz kaliteli iş çıkarmışlar bence kablo konusunda sensörü ise Pmw 3325 normal biri için gayet yeterli bir sensör ayrıca mouse un lod seviyesi çok iyi sanırım 2mm falan yani mouse u kaldırınca sensör okumayı o yükseklikte kesiyor, çok hafif ve ergonomik bir mouse tek sıkıntısı scroll tekeri sallanıyor bana öyle denk geldi belki size gelmez ben kafaya takmadığım için bu şekilde kullanıyorum araştırmanın tavsiye ederim fiyatıda bence böyle bir mouse göre oldukça kabul edilebilir bir rakam özellikle döviz bu halde iken
    amazon
    GameBooster M700"Air-Force" RGB Aydınlatmalı Ultra Hafif Profesyonel Oyuncu Mouse
    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B088GW24SM/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.