Şimdi Ara

FİYAT/PERFORMANS Driving Force PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar Driving Force PRO ürünümü 2009 Aralık ayında almıştım.O günden bu güne çok temiz kullanılmıştır.Playstation 3'ten Playstation 4 'e geçtiğim için satıyorum yoksa halada kullanabileceğim vaziyettedir.Her kullanımından sonra temizlenmiştir.Direksiyon simidi koruyucuyla kullanıldı.Resimlerdede görülceği üzre simidin sadece tuşları üzerinde biraz silinme olmuştur oda temizliğinden kaynaklıdır.Fren pedalında ufak bi basım kuvveti oluyor,nazik davranıldığı sürece sorun ortadan kalkıyor.Forumlarda yada mağazalarda araştırdığım kadarıyla ikinci el yada sıfır bulamadım, düşündüğüm fiyat 70TL'dir.Ankara içi elden diğer illere kargo aynı gün geçebilirim.

NOT: Forumda sıkıntı var sanırım ilanı koyuyorum resimleri yarın ekliyeceğim,
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     FİYAT/PERFORMANS Driving Force PRO FİYAT/PERFORMANS Driving Force PRO FİYAT/PERFORMANS Driving Force PRO FİYAT/PERFORMANS Driving Force PRO FİYAT/PERFORMANS Driving Force PRO FİYAT/PERFORMANS Driving Force PRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 1 Eylül 2015; 22:44:09 >

• Kargo fiyatı minimum 50TL tutuyor(Bende yeni öğrendim,bilmeyenler için ayrıca).'' ANKARA '' içi elden tercihimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Logitech Driving Force GT-Xbox?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.