Şimdi Ara

FİYAT ÖNEMLİ DEĞİL, HANGİ KAMERA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11 Ocak Cuma akşamına kadar karar vermem gerekiyor, bir arkadaşım Amerika'ya gidecek, oradan bir kamera aldırmak istiyorum. 1000$ civarında verebilirim, fiyat önemli değil diye yazmamın nedeni Amerikan sitelerinde incelediğim kadarıyla bu fiyata iyi cihazlar var.
    Kamera konusunda pek fikrim yok, vakit darlığından dolayı forumda araştırma yapamadan konu başlığı açmak zorunda kaldığım için tüm arkadaşlardan özür dilerim.
    Yardımcı olacak tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

• bilmiyorum fiyatını ama canon hv20 o civarda sony sr7e var tercihlerini bunlardan yana kullanabilrsin biri hdd biri mini dv güzel aletler
  • Araştırmalarımda ben de söylediğiniz iki modeli gördüm. Kendi bildiğimce incelemeye çalışıyorum.

Bugün CMOS ve CCD3 diye birşeyin olduğunu ve CCD3'ün daha iyi olduğunu öğrendim.
    Gödüğüm kadarıyla CCD3 olan modeller Panasonic HDC-SD5, HDC-DX1, HDC-SX5. Bu üç Panasonic'in fiyatı da Canon HV-20 ve Sonny SR5 ile hemen hemen aynı.

CCD3 seçmek bu kadar önemli mi? Bu modellerin de negatif tarafları var mı?
    HDD veya mini DV konusunda da henüz net bir karar verebilmiş değilim.

Arkadaşlar, acilen fikirlerinizi bekliyorum. Yarın akşam arkadaşım gidiyor ve ben kararımı bildirmek istiyorum.
  • bu high definition modeller arasında cmos-3ccd farkının boyutunu bilmiyorum ben kameramı aldığımda 3ccd HD yoktu ama sony clearvid cmos sensörlerle 3ccd kalitesine oldukça yaklaştı standart definitiondaki 3ccd-cmos farkı bu modellere o kadar yansımayacaktır

HDD mini dv seçiminde ise paranız varsa hdd alın rahat edin derim
  • Yukarıda yazdığım modellerin hepsinde optik zoom oranı 10x. Bu oran yeterli midir? Fiyatı çok uçuk olmayan bazı modellerde 30-35-40x optik zoomlarla karşılaşınca 10x az gibi düşündüm. Yoksa yeterli midir dersiniz?
  • zoom miktarı arttıkça aslında kameraların tam olarak neyi hatırlamıyorum ama a ışık miktarı, ya açısı,yada başka bişeyi zoom yapmasanız da genel kalite olarak düşüyor

eğer iki blok ötedeki eve röntgen niyetiniz yoksa sorun olmaz yeterlidir

bence hv-20 yada sr7e tercih edin
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler anilgee.
    Arkadaşım gitti, 23 Ocak'a kadar orada kalacağı için acele etmememi, modeli beğenip kendisine e-mail atmamı söyledi, bu yüzden henüz son kararımı vermemiş olsam da şu anki fikrim Canon HV20. Tek tereddüdüm, mini DV olması. Acaba HDD'li model mi alsam diye hala düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba kardesım bende kamera alıcam ve uzunca bır arastırma yaptım . bunun sonucunda sony nın sr11e modelını sectım. Yurtdısında yenı cıktı turkıyeyede 1 ay ıcınde gelır. Yurtdısındakı fıyatı ytl olarak 2400 cıvarında. Eger parana kıyabılırsen bunu al derım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.