Şimdi Ara

FİYAT NASIL??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEMİRDÖKÜM PASİFİCLİNE 12000 BTU PEŞİN 600YTL FİYAT NASIL? AYRICA BU KLİMANIN PERFORMANSI NASILDIR.??ODA 20M2 KUZEYE BAKIYOR.ISITMA İÇİN ALACAM..DIŞARISI KIŞIN 5-15c ARASI DEĞİŞİYOR

• Öncelikle şunu şöylemeliyim ki odanızın hakkı ısınmanız için 18000 btu dur.

DD Pasificline gürültü değerleri;

ses düzeyi(dBA):iç ünite/40 - dış unite/ 51 (12000 btuluk pasificline)
    ses düzeyi(dBA):iç ünite/46 - dış unite/ 56 (18000 btuluk pasificline)

Bu değerler çok iç açıcı gibi görünmüyor. Yani klimanızı çalıştırdığınızda rahatsız edici bir uğultu duymanız söz konusu. Ben kullanmadım, değerlere göre düşünüyorum.
    Bence biraz daha araştırma yapmalısınız. Fiyatı çok ucuz gibi görünebilir. Ama 1 yıl kullanıp atmayacaksınız, sürekli kullanacaksınız. Paranızı çöpe atmayın, iyi değerlendirin.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insecta -- 1 Eylül 2007; 16:27:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut976

DEMİRDÖKÜM PASİFİCLİNE 12000 BTU PEŞİN 600YTL FİYAT NASIL? AYRICA BU KLİMANIN PERFORMANSI NASILDIR.??ODA 20M2 KUZEYE BAKIYOR.ISITMA İÇİN ALACAM..DIŞARISI KIŞIN 5-15c ARASI DEĞİŞİYOR

Bu klimalardan geçen yıllarda ben de sattım çok kötü kapasiteleri ve yeni pacificline lar isde kontrol kartı sorunu olan klimalar, biz müşterilere herzaman bir kapasite üstünü veriyorduk demirdökümlerde, bence sen biraz daha koy ve daha iyi bişey al yoksa kuzeye bakan odada ısınamassın.

Ben sana ALarko Flairi tavsiye ederim 881 YTL ancak paranın karşılığını alırsın.

http://www.alarko-carrier.com.tr/AC_icerik.asp?ID=ACU13

• quote:

Orjinalden alıntı: umut976

DEMİRDÖKÜM PASİFİCLİNE 12000 BTU PEŞİN 600YTL FİYAT NASIL? AYRICA BU KLİMANIN PERFORMANSI NASILDIR.??ODA 20M2 KUZEYE BAKIYOR.ISITMA İÇİN ALACAM..DIŞARISI KIŞIN 5-15c ARASI DEĞİŞİYOR

D sınıfı klimanın performansı olsa ne olur,elektrik şirketine çalışırsınız eger 8-10 saat çalıştırırsanız,5 derecenin altında ısıtmada sorunludur kendi sitesini açın okuyun kendi kendini anlatıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.