Şimdi Ara

Fiyat Konusunda yardım (asus maximus hero VII + i5 4690k+ramler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimdeki sistemi yenilemek ve 7. nesil işlemci almak istiyorum fakat slot uymuyor. ondan şu an 2. el satsam kaç tlye giderler (parça veya tümden) diye sormak istedim.

Anakart: Asus maximus hero VII
    Cpu: i5 4960k
    Ramler: 8gb x2 Corsair Vengeance pro 2400mhz

Elimdeki ekran kartları 2x gtx970
    cw750m power supply var
    Kasayı da satabilirim da gereksiz masraf, elimde cooler master cm 690 nvidia edition var (düz cm 690, II ya da o tarz model değil)

Sadece işlemci/anakart (zorunlu kalırsam ddr slot uymazsa ramler) satmak istiyorum, belki üstündeki cooler'ı da satarım 212 evo var (fanını değiştirdim de orjinal fanı duruyor sorunsuz)

Garantileri olması lazım ve çok temiz sorunsuz çalışıyorlar (gözüm gibi bakarım pclerime) Düzenli toz alırım ve bakımlarını yaparım. Zamanında kendim vatandan falan sıfır alıp kendi sistemimi toplamıştım. cpu overclock/overvolt çekilmedi.

Vereceğiniz rakamlar lütfen ölücü rakamları olmasın, mantıklı rakamlar verirseniz ona göre karar vereceğim satıp satmamaya. eğer üstüne çok para koymam gerekirse vazgeçeceğim, sistem yetiyor şu an zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparlexna -- 30 Temmuz 2017; 15:59:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bump

• bump

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.