Şimdi Ara

FİYAT HATASI(MI) hızlıal içerir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Evt.

İzne çıkacaktım deli gibi makineyi araştırırken bunu gördüm ve yapıştırdım:) Sabah kargocu geldi ürünü aldım yola çıktım. Daha sonra heyecanla birisi aradı ve aldınız mı dedi? Evet açtım bile dedim. Tamam hayırlı olsun dedi kapattı. Daha sonra tekrar aradı arkadaşın birinin hata yaptığını ürünün geliş fiyatının 379 tl olduğunu aradaki farkı ödememi rica etti. Bende zaten o fiyat olsa internetten niye alayım gider 399a vatandan alırdım dedim. O ara bu makine hep 399du. Öylece kaldı. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.
  • tuvneranın aldığı samsung n8005den biraz daha kötü ama, yazın samsung n8010'u 600 tlye almıştım ve ertesi gün elimdeydi.
    not:Hızlıalla kötü macera yaşamadım değil onuda belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Evt.

İzne çıkacaktım deli gibi makineyi araştırırken bunu gördüm ve yapıştırdım:) Sabah kargocu geldi ürünü aldım yola çıktım. Daha sonra heyecanla birisi aradı ve aldınız mı dedi? Evet açtım bile dedim. Tamam hayırlı olsun dedi kapattı. Daha sonra tekrar aradı arkadaşın birinin hata yaptığını ürünün geliş fiyatının 379 tl olduğunu aradaki farkı ödememi rica etti. Bende zaten o fiyat olsa internetten niye alayım gider 399a vatandan alırdım dedim. O ara bu makine hep 399du. Öylece kaldı. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.

Evet ürünü teslim alanlardan aradaki farkı istemişlerdi birde.
    Benim şehir uzak olduğundan kargo 2 günde geldi, o gelene kadar kargocularda iade talep etmişler bile.

Bak aradan kaç yıl geçti hala o olayı hatırlarım ve alışveriş yaparken hızlıal ı tercih listemin en sonunda tutarım.

• Kullanılmış ürün gönderilebilir, fiyat farklılığı da 1 aydır devam etmekte olan site altyapısının değişiminden kaynaklanıyordur. Hızlıal'dan uzak durmak gerek.
  • ekran kartı tırt
  • Bende baktım şimdi sepete ekledim 1899 lira + 5,49 kargo olarak gözüküyor...
  • 1.1.2014 de bir laptop 1 ssd 1 hdd aldım. Aradılar kimseye göndermicegiz çek tanımlayalim dediler. Sonra herkese gönderdiler. Bizim ne sipariş var ortada nede çek. Ben hızlı alın taaa
    Bu arada takip ettiğimiz konuyu silen admin var. Onada selâmlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanılmıyorsam gecenlerdede guncelleme ayagına fiyatlar altust olmustu hep bu sitede oluyor ne hikmetse hi güven verici degil kendilerine çeki düzen vermeliler
  • Aldim bi tane heheheeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

Ne kadara aldın?

Kafa yaptım hocam ne alacam.benim.pörtföyüm yok laptop satmaya

• hizlial.com dan gecen gun outlet bolumunden 0 tl arti kargo parasina duduklu tencere aldim urunu gonderdiler pazArtesi elime ulasti simdi ariyirlor geri verin diye ? Yada %50 indirim yapalim 150 tl verin diye

Sizce ne yapmam lazim geri gondermezsen birsey olurmu hukuki surec vs gibi ?

Urun bende suanda ya 150 tl odeyin yada iade edin diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

hizlial.com dan gecen gun outlet bolumunden 0 tl arti kargo parasina duduklu tencere aldim urunu gonderdiler pazArtesi elime ulasti simdi ariyirlor geri verin diye ? Yada %50 indirim yapalim 150 tl verin diye

Sizce ne yapmam lazim geri gondermezsen birsey olurmu hukuki surec vs gibi ?

Urun bende suanda ya 150 tl odeyin yada iade edin diyor

Hukuki acidan bisey yapamaz ama obur dünya var dersen o ayrı hocam.adamlar 150 TL te razı ise hic durma kredi kartin varsa bonus SUBAT kampanyasına katil onlara soyle 2 kez 75 TL ilk urun alacam farklı günlerde gondermeyin de 2 kez de sen yaparsin 50 TL ilk alisveris hatta KEZ KACMAZ kamoanyasiyla birleştirirsek tadindan yenmez hocam

2 kez farkli gunlerdee hizlial dan once 75 TL ilk ürün al onlara borcunu odersin
    Ardina 75 TL ilk morhipodan sinbo sac kurutma mak al yaninda satarsin 25 TL den oranda 10 TL kar birakir. TL ilk urun al. 45 TL bonus oradan

Aedina 2 kez daha 50 TL ilk teknosa hizlial vb kontör alip satarsin sonunda 50 TL bonus daha gelir

150-45-50 =55 TL te mal olur .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.