Şimdi Ara

***FİYAT DÜŞTÜ***SATILIK/TAKASLIK Nokia E72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Biraderin telefonudur. Malına temiz bakan bir insandır. Bir süredir ben kullanmaktayım.

Kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır.

Faturası yok. 2010 Kasımda Adapazarı Çark Caddesi Nokia mağazasından alınmıştır. Yaklaşık 5 ay kadar garantisi mevcuttur. Faturasının olmaması sizin açınızdan bir şeyi değiştirmez. Olur da servislik bir durum söz konusu olursa bizzat ilgilenirim. Bahsettiğim mağaza elimin altında.

Kutusu bende, araç tutacağına kadar aksesuarları mevcut. Orijinal şarj aletinde bir temassızlık söz konusu nedendir bilmiyorum. Ama farklı bir şarj aleti ile denedim, telefonun şarj girişinde sıkıntı yok ondan eminim. Sorun şarj aletinde ama satın alan isterse gönderirim yine.

Şarj aleti olarak yine yan sanayi usb şarj aleti vereceğim yanında. Usb kablosunun prize takılanını düşünün, şarjsız bırakmayacam sizi.

Bir de bir sorunu daha var sonra ilanda belirtmemişsin demeyin. Konuşma yaparken süre 3-4 dakikayı geçtikten sonra yaklaşık 3-4 saniyelik bir ses azalması yaşanıyor. Karşı taraf sesinizi net duyamıyor ve dediğim gibi 3-4 saniye içinde yine düzeliyor. Nadiren duyuyorum sesin az geliyor cümlesini.

Nakitten ziyade takas istiyorum. Teklif edeceğiniz telefon 3G ve push mail mutlaka desteklemeli, iş gereği sürekli internetteyim. Özellikle Xperia Pro baya ilgimi çekiyor. Yani adam gibi bir dokunmatik ekran ile fiziksel ve gizli bir klavye tadından yenmez. Tıpkı Xperia Pro gibi.

İlla kafa kafaya olmak zorunda değil. Üstüne nakit alabilirim/verebilirim. Yani teklife göre değerlendirme yaparız beraber.

iPhone istemiyorum, yetti artık sıkıldım bu telefondan, dolayısıyla iPhone tekliflerine kapalıyım. Herkesin elinde var bir tane, gına geldi iPhone görmekten de, kullanmaktan da. Başka bir şeyler kullanalım biraz.

Fiyat: 329,90 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtezacan -- 4 Ağustos 2012; 5:43:30 >

• sorunsuz garantili e63 üzerinede para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika aciklamalar, muhtesem durust bir satici. Hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • İlan aktif.
  • Forum dışına satılmıştır. İlgilenenlere teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.