Şimdi Ara

Fiyat Düştü!! Satılık SIFIR İphone 5S 16 GB Uzay Grisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amcamın Almanya'dan göndermiş olduğu İPhone 5S'i kutusundan çıkardığım gibi geri koydum çünkü İMEİ kaydı için gerekli pasaportum yok. Bu sebeple satmaya karar verdim. Kutusu ve aksesuarları var fakat faturası yok, zaten İMEİ kaydı için fatura gerekmiyormuş. Telefonun jelatinleri ekranın üzerinde duruyor, kulaklığı, şarj aleti jelatininden çıkarılmamış haliyle duruyor bu sebeple sıfır üründür. Alacak arkadaş pasaportuna kaydettirdikten sonra direk hattını takıp kullanmaya başlayacak. Satışı Ankara'da elden olacaktır. Eğer mesafeli satış olacaksa önce havale, sonra kargo işlemi gerçekleşecek olup kargo ücreti alıcıya aittir.

Ürün Modeli: iPhone 5S 16GB Space Gray
    Eski Fiyatı : 1.700,00 TL
    Yeni Fiyatı : 1.400,00 TL

Ürün Resimleri Eklenecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swalled -- 18 Ağustos 2015; 20:46:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dikkatli ol yoldalar
  • kimler :D ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Swalled

kimler :D ?

Kimler oldugunu görüceksin merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 16 Ağustos 2015; 21:59:17 >

• Geldik 😀😀 Kardeş o fiyata Türkiye garantilisi satılıyor. Senin ki hem yurt dışı hem Kayıtsız. Bu forumda bu fiyata çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zorun. ötesinde imkansız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swalled

Merhaba arkadaşlar, amcamın Almanya'dan göndermiş olduğu İPhone 5S'i kutusundan çıkardığı gibi geri koydum çünkü İMEİ kaydı için gerekli pasaportum yok. Bu sebeple satmaya karar verdim. Kutusu var fakat faturası yok, zaten İMEİ kaydı için fatura gerekmiyormuş. Telefon 16 GB Uzay Grisi renginde, jelatinleri ekranın üzerinde duruyor, kulaklığı, şarj aleti jelatininden çıkarılmamış haliyle duruyor bu sebeple sıfır üründür. Alacak arkadaş pasaportuna kaydettirdikten sonra direk hattını takıp kullanmaya başlayacak. Satışı Ankara'da elden düşünüyorum, düşündüğüm fiyat 1.700,00 TL'dir. Pazarlık sünnettir. Teknosa'da 2.149,00 TL ye satılmaktadır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Burayi anlamadim imei kaydi icin fatura gerekli madem alan kisi fatura olmadan nasil kayit yaptiracak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmei kaydı için gerekmiyor yazmıştım ama dikkatli okursanız

• 1700 + 150 kayıt desek 1850ye adam yurtdısı 5s satıyor. İlginç.
  • Eyw umarim istedigin fiyattan satarsin

• Bu fiyatlara iPhone 6 Alıp onun imei'si ile uğraşmak varken bilemiyorum (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 17 Ağustos 2015; 15:11:22 >
  • Sahibinden deankara iiPhone 6 almanyadan alınmassıfırkkayıtsız1750 TL yazmış :):):) telefondan girmeden linkinide atardim :)

• kar amacı güdersin anlarımda çok fahiş olmuş senin fiyat :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar piyasayı bilmediğimden o fiyatı yazdım. Nakit olan teklifleri pmden yazabilirsiniz. Buradan devam etmemek için yeni konu açtım. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swalled -- 18 Ağustos 2015; 20:51:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.