Şimdi Ara

Fiyat Düştü ... Satılık Apple Ipad mini wifi 16 GB siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba

Ürün temizdir herhangi bir sorunu yoktur herhangi bir donanım ve yazılım mudahalesı yapılmamıstır.Servise dahi gitmemiştir.Ürün ilk günkü gibi tüm özellikleri çalışır vaziyettedir.Ürün 17.02.2013 tarihinde Vatan Bilgisayardan alınmıştır.Ürünün garantisi devam etmektedir.Ürün Wifilidir siyah renktir ekranında koruması ilk aldığım gün takıldı yanında trust stand kılıfıda vereceğim nakite ihtiyacım var ondan dolayı satıyorum.Hem ürünün hemde kılıfın dahi kutusu durmaktadır.Fiyat kesinlikle sondur....

APPLE IPAD 4 MİNİ WİFİ 16 GB SİYAH + TRUST STAND KILIF >>>> 600 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/apple-md528tua-ipad-mini-16gb-wifi-siyah-79-led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr/productdetails.aspx?I_ID=63438

Fiyat Sondur.... Lütfen Arkadaşlar pazarlık ve takas için rahatsız etmeyiniz....resimleri koyamadım çünkü tabletten actım ilanı ve başka cihazım yok resimleri çekip ekleyemedim

Not: Arkadaşlar fiyat sondur pazarlık için aramayın.Takas kesinlikle düşünmüyorum.Ankara içine elden teslim yapabilirim.Ankara dışına ise kargoyu alıcı öder.Mesajlara geç yanıt verebilirim o yüzden telefon ile irtibata geçerseniz sevinirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodhound06 -- 4 Ağustos 2013; 14:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodhound06

Merhaba

Ürün temizdir herhangi bir sorunu yoktur herhangi bir donanım ve yazılım mudahalesı yapılmamıstır.Servise dahi gitmemiştir.Ürün ilk günkü gibi tüm özellikleri çalışır vaziyettedir.Ürün 17.02.2013 tarihinde Vatan Bilgisayardan alınmıştır.Ürünün garantisi devam etmektedir.Ürün Wifilidir siyah renktir ekranında koruması ilk aldığım gün takıldı yanında trust stand kılıfıda vereceğim nakite ihtiyacım var ondan dolayı satıyorum.Hem ürünün hemde kılıfın dahi kutusu durmaktadır.Fiyat kesinlikle sondur....

APPLE IPAD 4 MİNİ WİFİ 16 GB SİYAH + TRUST STAND KILIF >>>> 750 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/apple-md528tua-ipad-mini-16gb-wifi-siyah-79-led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr/productdetails.aspx?I_ID=63438

Fiyat Sondur.... Lütfen Arkadaşlar pazarlık ve takas için rahatsız etmeyiniz....resimleri koyamadım çünkü tabletten actım ilanı ve başka cihazım yok resimleri çekip ekleyemedim

Not: Arkadaşlar fiyat sondur pazarlık için aramayın.Takas kesinlikle düşünmüyorum.Ankara içine elden teslim yapabilirim.Ankara dışına ise kargoyu alıcı öder.Mesajlara geç yanıt verebilirim o yüzden telefon ile irtibata geçerseniz sevinirim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

APPLE IPAD 4 MİNİ WİFİ 16 GB SİYAH- böyle bir ürün yok henüz apple ın ürettiği ipad mini sadece o cihaz ve yaygın fiyatı (sıcak fırsatlar bölümünü açarsanız bi ton link var) 700 tl,özel belli kredi kartına kampanyayla en ucuza gördüğüm 630 tl dir.

İyi satışlar dilerim.

• bloodhound06 kullanıcısına yanıt
    Fiyat revize edilmiş. Yeni fiyat üstünden Pm gönderiyorum.
  • Iyimiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İBÖ Peace

Iyimiş

Iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.