Şimdi Ara

[Fiyat Düştü!]30 Yıl Garantili JanSport Firewire 15' Laptop Çantası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[Fiyat Düştü!]30 Yıl Garantili JanSport Firewire 15' Laptop Çantası
    Fiyat Düştü! 80TL

Altı ay önce almış olduğum JanSport Firewire JTJN1008 model 15" dizüstü çantasını kullanmadığım için satıyorum. Pek yolculuk yapan biri değilim, bu sebeple evde bir köşede duruyordu çanta ben de değerlendirmek istedim. En ufak çiziği, söküğü ya da hasarı yoktur. Türkiye'de çok bulunan bir ürün değil. Amazon'da ürünün fiyatı 70 sterlin yani yaklaşık 200 lira: http://www.amazon.co.uk/JanSport-JTJN1008-Firewire-Laptop-Backpack/dp/B004WD5EXE
    Benim ürün için düşündüğüm fiyat bu fiyatın yarısından da düşük, 80 lira. Ürünün 30 yıla kadar garantisi var. Askılıklarının hava desteği var, neredeyse hissetmiyorsunuz taşırken. Çok sayıda cebi, suluk yeri ve 33 litre iç hacmi var.
    Ürünün kendim çektiğim fotoğraflarının galerisine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
     [Fiyat Düştü!]30 Yıl Garantili JanSport Firewire 15' Laptop Çantası [Fiyat Düştü!]30 Yıl Garantili JanSport Firewire 15' Laptop Çantası
    Teknik özellikleri şu şekilde:

quote:

Air-Lift shoulder straps with breathable mesh

Comfort padded back with breathable mesh

Back compartment with padded laptop sleeve with shock shield protection system

Two main compartments

Front zippered pocket with organizer & keyper

Four extra padded front pockets

Side mesh water bottle pocket & Velcro closed side pocket

Material: 420D Velocity Nylon, 840 Denier Junior Ballistic

Dimensions: 46cm x 34cm x 25cm

Fits laptops up to: 32cm x 28cm x 3.5cm

Capacity: 33 Litres

Weight: 1.0 kg

Warranty: 30 Years

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 26 Ekim 2011; 2:22:00 >

• Para yok ki :) Çok fena ihtiyacım var böyle bir şeye.

Bu arada garanti işini nasıl hallediyoruz hocam 30 yıl boyunca (:

İyi satışlar.
  • Bende tam böyle birşey arıyodum kaçırmışım :S Türkiye'de nerden bulabilirim biliyorsanız yardımınız beklıyorum.
  • trendyol.com'da harika indirimler var..
  • Gördüm elefunklar 55 lira ama canta aldım 2 hafta önce kacırdık kampanyayı :S
  • Ben de bir ara cantabak.com da gormustum boyle bir laptop cantasi simdi varmidir bilmiyorum zaman zaman geliyor bitiyor saniyorum. Takip etmek gerek. Şimdi 39 liraya yeni ipad kılıfları gelmiş rengarenk. Bi tane alıcam karar veremedim. Her elbisem için bi renk alsam mı acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FONZIE -- 6 Ekim 2012; 14:06:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFERANS İÇİN DÜZENLEME
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.