Şimdi Ara

FİYAT DİPPP!! PANASONIC CLASS H+ SET (VCD+AUDIO), PHILIPS HOPARLÖRLER AK 251-20 (ÇİFT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÖRT KATLI PANASONIC MÜZİK SETİ. SET AYRI AYRI DÖRT KATTAN OLUŞMAKTADIR.

1-COMPACT DISC-VCD CHANGER SL-EH600 (MULTİSTAGE NOİSE SHAPİNG, MASH)-MADE İN JAPON

2-STEREO SOUND PROCESSOR SH-EH500 (SES KARIŞTIRICI-EQUALİZER) (DOLBY DİGİTAL PRO-LOGİC)-MADE İN JAPON

3-STEREO TUNER, AMPLIFIER SA-EH501 (class H+)--MADE İN JAPON

4-STEREO CASESETTE DECK RS-EH600 (DOLBY 8 NR)--MADE İN JAPON (Bu ürün problemlidir. Basit bir arıza olduğunu sanıyorum. Ama ben kaset olayını bitirdiğimden tamir ettirmedim. İsteyen atabilir.)

Arkadaşlar bildiğiniz gibi "MATSUSHİTA Electronics" Japonya 'nın en büyük elektronik cihaz üreticilerinden birisidir.

Çok kaliteli ve çok fonksiyonel cihazlar üretir. Bunların başında müzik setleri gelir.Dünyanın en profesyonel ve en iyi müzik seti üreticilerinden biridir. Mekanik ve Elektroniğin eşsiz uyumunu başaran Matsushita Elektrik firmasının, özellikle 1975-1990 yılları arasında ürettiği Turntable ve Receiver'lar diğer markalara şapka çıkartacak cinstendir. Özellikle anfisi Class H+ dir ve epey yüksek güce sahiptir. 500 watt 1500 £ luk hoparlörleri bile sürebiliyor tatmin edici şekilde.

Ürün elime yeni geçti. Hoparlörleri bir cafede kullanılıyor. O yüzden ürün hoparlörsüzdür. Her türlü cihazı bağlayabilirsiniz. Bilgisayarıma bağlayarak denedim ve denediğimde beklediğimden çok iyi performans aldım. Müzikle ilgilendiğim için piyasadaki muadillerini de biliyorum. Ne yazık ki gittikçe artan tüketim çılgınlığı, elektroniğide vurdu ve artık böyle dayanıklı ürünler bulunamıyor.Kullan at ürünler daha yaygın. İddia ederim ki benim diyen birçok pc hoparlörünü cebinden çıkartacak bir üründür. İhtiyacım olmadığından (Başka Deck sistem setim var) ürünü satışa çıkarıyorum. Ürün çok temiz ve problemsizdir. Sadece paketlerken müzik setinin üst taraflarına da koli bandı sarıldığından yapışkanı kalmış. Ilık suyla temizlenirse pırıl pırıl olur. Beni hiç rahatsız etmedi gerçi, ön tarafları, göstergeleri falan pırıl pırıl.

Bu dört katlı setin fiyatı pazarlıksız sadece 130====>100 TL dir. Bu ürünü satan yerlere gidin 250-300 liradan aşağı alamazsınız.

Burdaki setle aynıdır. Zaten Technics, Panasonic'e ait bir markadır ve aynı ürünlerdir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-technics-eh-600-komple-muzik-seti-56227706/detay/

Alttaki resim de temsilidir. Ama aynısıdır.

FİYAT DİPPP!! PANASONIC CLASS H+ SET (VCD+AUDIO), PHILIPS HOPARLÖRLER AK 251-20 (ÇİFT)

*************************************************************************************************************************************
    *************************************************************************************************************************************
    Philips AK 251-20 Hoparlörler problemsizdir. Çatlak patlak yok. Pırıl pırıl. Birkaç minnacık kullanım belirtisi dışında çok temiz. 10 üzerinden 9 veririm görsel olarak.

8 OHM..2 X 120 WATT..

3 YOLLU
    1 BASS 20 CM.
    1 MİD 8 CM.
    1 TİZ 5 CM..

BASS REFLEX PORTLU..

TANESİ 5,5 KG..AHŞAP KABİN..

FULL SİYAH RENK..

MÜKEMMEL AKUSTİĞE SAHİP BİR ÇİFT HOPARLÖRDÜR..

NADİR BULUNURLAR.

2 X 5 METRE ORJ.KABLOLARI İLE BERABER..

Resimler için:

http://archiwumallegro.pl/philips_ak_25120_swietne_kolumny_stereo_bcm-176736343.html

Fiyat: 120====>90 TL. Pazarlıksız, takassız. Bu fiyata bulamazsınız.

İki ürünü beraber alırsanız 180 TL.

İsteyen arkadaşlar Tuzla'ya evime gelir, bir çayımı içer, ürünlerin sesini dinler ve öyle alır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 20 Kasım 2011; 21:24:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bayram süresince gelip alana güzel bir indirim yapacağım ve güzel bir de hediye vereceğim. (Set+hoparlör olarak alan için geçerlidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 5 Kasım 2011; 20:54:59 >

• Panasonic ile Technics ortak iki firma değil ses sistemi ürünlerinde, Technics Panasonic'e ait bir firmadır, Audi-VW gibi.

Ürünün aynısının Technics versiyonu bende var. Amfi ve radyosunu kullanıyorum gayet memnunum. Hali hazırda Sony marka mini müzik setimde var. Ona göre kıyaslarsam;

*Japon malı olması
    *RDS
    *Ekolayzer seçeneğinin frekans değiştirme aralığı daha fazla
    *Sesdeki ayrıntı
    *Dolby Prologic Ses(hiç kullanmıyorum)

Sony'nin avantajları;

*Daha güçlü ses ve daha derin bas (bariz önde)
    *Envaye çeşit ses efekti
    *Display

Ben genel olarak stereo olarak kullanıyorum her ikisini de. Genel olarak ise Sony ile film izlemek daha eğlenceli yıkıcı ve derin Groove modu sayesinde.
    Ancak işin içine müzik girdiği an Technics'in benim açımdan yeri bambaşka. Gerçekten çok kaliteli detay verebilen, her türlü frekansı sağlayan, gümbür gümbür değil de nitelikli sesi sevenler için çok güzel bir seçim.

Bilgisiyara bağlamak için bile Sound Processor ve amfisi ile bir de kaliteli bir hoparlör aldınız mı(Tavsiyem eski model Sony RX 99'un kolonları olur), Logitech'te müzik dinlediğini sanan forum ahalisi için bambaşka bir dünyaya geçiş olur. Fiyat olarak da hepsi için gerçekten uygun bir rakam yazılmış hayırlı, uğurlu olsun alana. Kusura bakmayın sadece bilgilendirme yapmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

Panasonic ile Technics ortak iki firma değil ses sistemi ürünlerinde, Technics Panasonic'e ait bir firmadır, Audi-VW gibi.

Ürünün aynısının Technics versiyonu bende var. Amfi ve radyosunu kullanıyorum gayet memnunum. Hali hazırda Sony marka mini müzik setimde var. Ona göre kıyaslarsam;

*Japon malı olması
    *RDS
    *Ekolayzer seçeneğinin frekans değiştirme aralığı daha fazla
    *Sesdeki ayrıntı
    *Dolby Prologic Ses(hiç kullanmıyorum)

Sony'nin avantajları;

*Daha güçlü ses ve daha derin bas (bariz önde)
    *Envaye çeşit ses efekti
    *Display

Ben genel olarak stereo olarak kullanıyorum her ikisini de. Genel olarak ise Sony ile film izlemek daha eğlenceli yıkıcı ve derin Groove modu sayesinde.
    Ancak işin içine müzik girdiği an Technics'in benim açımdan yeri bambaşka. Gerçekten çok kaliteli detay verebilen, her türlü frekansı sağlayan, gümbür gümbür değil de nitelikli sesi sevenler için çok güzel bir seçim.

Bilgisiyara bağlamak için bile Sound Processor ve amfisi ile bir de kaliteli bir hoparlör aldınız mı(Tavsiyem eski model Sony RX 99'un kolonları olur), Logitech'te müzik dinlediğini sanan forum ahalisi için bambaşka bir dünyaya geçiş olur. Fiyat olarak da hepsi için gerçekten uygun bir rakam yazılmış hayırlı, uğurlu olsun alana. Kusura bakmayın sadece bilgilendirme yapmak istedim.

Ne demek. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. İlan daki bilgileri hemen güncelliyeyim.

• ozgboy adınız gökhan sanırım kardeşim msj atıyosunuzda acaba mesajınız mı gelmiyor bi problem mi var hoplarlörlerinizi alacaktım sizden cvp bekliyorum
  • kardeş msjlarım ulaşmıyor mu neden cvp yazmıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartache

kardeş msjlarım ulaşmıyor mu neden cvp yazmıyorsunuz

Kusura bakmayın bir koordinesizlik olmuş. Sony Hoparlörler arkadaşımıza satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dual HS 38 Pikap Çalar Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.