Şimdi Ara

Fiyat 650 Oldu İphone 8gb 700 YTL (kayıtlı, kırılmış, full kutulu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerinden arkadaşımın cihazı, full kutulu, cebe sokup çıkarmaktan kaynaklanan çizik dahi yok üzerinde

1,5 aylık cihaz. Sadece 700 YTL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic -- 12 Haziran 2008; 15:14:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prıvacy -- 10 Haziran 2008; 15:35:14 >
  • Dostum detay verirmisin. Kaydı kuydu kırılmışmı vs... fiyatta bişey düşünürsen alabilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soqo

Dostum detay verirmisin. Kaydı kuydu kırılmışmı vs... fiyatta bişey düşünürsen alabilirim...

Kutu içeriği full, kayıtlı, kırılmış arkadaşım. tek bir çizik yok üzerinde, Pm atarsan sevinirim.

• edit:önce saygı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailhan -- 10 Haziran 2008; 15:46:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailhan

anlamıyorum bu adamı vallahi, zorla satıyo sanki, bu foruma giripte yeni 3g den haberi olmayan var ya, bu arkadaş ta onları bulup kazıklıcak sanki, dün rezil oldu hala burda ahkam kesiyo, kusura bakma kardeş ilanını kirlettim ama dayanamadım inan, pm atarsan silerim, hayırlı satışlar..
    quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

üstat ya adamlar yenisini çıkarttılar 3g 8 gb ı 199 dolar 16 gb ı 299 dolar bomba patlattılar hala 8 gb lığa 700 ytl diyorsunuz çok ilginç valla yemin ediyorum pess

• saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prıvacy -- 10 Haziran 2008; 15:32:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 2 ana baslıgını okuyup sonra bu konuya dönersenız daha bılgılı olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

iphone 2 ana baslıgını okuyup sonra bu konuya dönersenız daha bılgılı olursunuz

Hem birşey bilmiyorlar hemde iphone 2 çıktı diye konuşuyorlar. Alsın bakalım 199 dolara görelim. Ukelalık Bedava nede olsa.
  • evet arkadaşlar kimse kimsenin ilanını baltalama hakkına sahip değildir. Soqo arkadaşımın da dediği gibi okuyun özelliklerini.. Iphone 3G diye satılıyor ama önde kamerası bile yok :) en önemlisi de amerika'da 199 dolar dediğiniz telefonu aynı fiyattan burda da alabilecek misiniz bakalım...
  • burada yanlış bilgiler veriliyor..3g iphone un 199dolarlık fıyatının detayları tam belli değil yani sadece 199 dolarla kurtulamıyorsunuz sanırım...oranın operötürüyle en az 1-2 senelık anlaşma ımzalayıp yani her ay mesela en az 40 dolarlık konuşacağını garanti ediyorsun ondan sonra sana iphonu 199 dolara veriyor...şu an icin kesin bir bilgi yok 11 temmuzu beklemek gerek her şey o zmn netliğe kavuşacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

burada yanlış bilgiler veriliyor..3g iphone un 199dolarlık fıyatının detayları tam belli değil yani sadece 199 dolarla kurtulamıyorsunuz sanırım...oranın operötürüyle en az 1-2 senelık anlaşma ımzalayıp yani her ay mesela en az 40 dolarlık konuşacağını garanti ediyorsun ondan sonra sana iphonu 199 dolara veriyor...şu an icin kesin bir bilgi yok 11 temmuzu beklemek gerek her şey o zmn netliğe kavuşacak

Aynen öyle arkadaşım. Bilgi için teşekkür ederim.

• ya tmm da bilader inngiltereden kuzenim o2 nin senin dediğin gibi anlasmalısını getirtti we onu burda kırdılar şimdi turkcell de kullanıo.elbet onu da kırarlar.ayrıca 199 doların üstüne ne kadar koyarsan koy wergisiydi gümrüğüydü ws.siydi hepsini üstüne koysan da anca 600 le 700 arası bişi yapar.ama şimdi eski jenerasyonu 700 e alacağıma onu alırım bende.şimdi millet ikinci jenerasyon çıktı die eskisini nasl satacağını şaşırdı.neyse ben fikir weriorum sonuçta.ben olsam kesinlikle almam.çünnkü şimdi yeni iphonu kötülemek isteyenlerde yenisini almak için bunu satmaya çalışıolar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurush

ya tmm da bilader inngiltereden kuzenim o2 nin senin dediğin gibi anlasmalısını getirtti we onu burda kırdılar şimdi turkcell de kullanıo.elbet onu da kırarlar.ayrıca 199 doların üstüne ne kadar koyarsan koy wergisiydi gümrüğüydü ws.siydi hepsini üstüne koysan da anca 600 le 700 arası bişi yapar.ama şimdi eski jenerasyonu 700 e alacağıma onu alırım bende.şimdi millet ikinci jenerasyon çıktı die eskisini nasl satacağını şaşırdı.neyse ben fikir weriorum sonuçta.ben olsam kesinlikle almam.çünnkü şimdi yeni iphonu kötülemek isteyenlerde yenisini almak için bunu satmaya çalışıolar...

Tamam arkadaşım sen onu al o zaman:) ne yapmamı istiyorsun Nokia N73 ile aynı fiyata mı satalım İphone'u? Biraz mantıklı olmak lazım. Her topic'in altına girip şu telefon Amerika da şu bu kadar, burada bu kadar demen gerekir ki, pek mümkün gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic -- 12 Haziran 2008; 16:12:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

quote:

Orjinalden alıntı: nurush

ya tmm da bilader inngiltereden kuzenim o2 nin senin dediğin gibi anlasmalısını getirtti we onu burda kırdılar şimdi turkcell de kullanıo.elbet onu da kırarlar.ayrıca 199 doların üstüne ne kadar koyarsan koy wergisiydi gümrüğüydü ws.siydi hepsini üstüne koysan da anca 600 le 700 arası bişi yapar.ama şimdi eski jenerasyonu 700 e alacağıma onu alırım bende.şimdi millet ikinci jenerasyon çıktı die eskisini nasl satacağını şaşırdı.neyse ben fikir weriorum sonuçta.ben olsam kesinlikle almam.çünnkü şimdi yeni iphonu kötülemek isteyenlerde yenisini almak için bunu satmaya çalışıolar...

Tamam arkadaşım sen onu al o zaman:) ne yapmamı istiyorsun Nokia N73 ile aynı fiyata mı satalım İphone'u? Biraz mantıklı olmak lazım. Her topic'in altına girip şu telefon Amerika da şu bu kadar, burada bu kadar demen gerekir ki, pek mümkün gözükmüyor.

telefonun amerika fiyatı neyse üzerine karını ekleyip (tabi ki makul sınırlarda gerisi terbiyesizlik olur) fiyatı belirleyeceksin,n73 ile aynı fiyatta olabilir.8gb versiyonu 800-900 liradan satılmaz,terbiyesizliktir.Hele bazı çakallar 2.elini 890 dan satıyor,forumda var,allahtan korkun ya

Tabi bu fiyatlarla gg den veya bazı sitelerden alanlara da diyecek lafım yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.