Merhaba Arkadaşlar 2 Haftadır Fitness Yapıyorum Bugun 3.haftanın ilk antremanını yapıp yazmaya basladım
Öncelikle;
Amacım: Kilolu olmayan ama yaglı olan bır arkadaşım yanaklarım tombiş gobek felan fazla yok bacaklarımda biraz fazla yağ var ben bu yaglardan kurtulduktan sonra asıl vucut gelıstırmeme baslayacam bu programı ekim sonuna kadar yapmayı düsünuyorum
Antreman : Hııt Kardıyo Adlı yag yakma antremanı ınternette cok yerde mevcut ben agirsaglam ın kını uyguluyorum (reklam degil yanlıs anlasılmasın :) ) bu antremanı haftada ücgun yapıyorum.
Beslenme : antreman yaparken degilde daha cok yemek yerken yoruluyorum cünkü hem saglıklı hemde lezzetlı besın bulmakta zorlanıyorum. Günlük kalorı ıhtıyacım 2200 ama yag yakmaya calıstıgım ıcın bunu 1800 baz alıcam protein ihtiyacımda 100 bunları ınternetten bır sayfadan hesapladım istersenız sımdı ne zaman ne yedigimden bahsedelim:
Sabah (Kahvaltı) 06.00
2x Haslanmıs yumurta 3x Kaşık yulaf ezmesi (lifalif) 1x Bardak süt (250ml)
Ara ögun 09.00
Bir avuc fıstık cevız badem artık ozaman canım ne ısterse armut yada elma
Öglen ( 13.00)
Yesil mercimek kucuk yumurta tavasını dolduracak kadar
15.00 Antreman (Yaklaşık 1,5 litre su tuketıyorum )
Antreman sonrası Protein 16.00
Lor shake diye adlandırılan lor peynırınden yapılmıs ayran tarzı bırsey yaklasık 150 gram lor
Buraya kadar Yaklasık 13oo kalori ve 90 proteın alıyorum tabıkıde 1300 de burakmıyorum gun gun degısen seylerle kalorıyı tamamlıyorum
proteinimi gun ıcınde yeterlı alıyorum ama kalorıyı yetıstıremıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım :)
Evet arkadaşlar cok uzun oldu ama yazmak ıstedım eksıgım yanlısım onerınız tavsıyenız varmı sızlerden beklıyorum :))))
Markete git makarna al eve gel onu yap ye,al sana kalori
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
BloodplusB
kullanıcısına yanıt
bılıyorum kardesım bugun 3 tabak makarna yedım ama mercımegın verdıgı kalorı daha yuksek zorlanmadanda yıyorum ama mercımege bagımlı kalmak ıstemıyorun