Şimdi Ara

Fitness ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulumuzun fitness salonu var gitmek istiyorum fakat ;

Önce hiç fitness salonunda çalışmadım , nasıl başlamalıyım çalışmaya ? Kasların gelişmesi için hangi aletlere daha çok vakit ayırmalıyım ?

Çok olmasada göbek çıkmaya başladı kilo almaya başladık kilo vermeme yardımcı olurmu ?

Kısaca fitness için önerileriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 3 Nisan 2010; 2:57:50 >

• öncelşkle orda kesinlikle antrenör vardır.ilk ay 5-10 lira fazla verp antrenörlü sisteme yazıl sana zaten kilo boy ve vücuduna göre bi program çıkarırlar.
    bu program dahilinde çalışmana devam et.
    zamanlada ufak ufak ağırlıkları arttır.ben böyle gördüm böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin=)
  • Antrenör var galiba illaki yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 3 Nisan 2010; 3:08:28 >
  • o zaman dediğim tarz devam edebilisin diye düşünüyorum.

bende 2 ay gitmiştim zaten vücudumla ilgili sorunum yoktu biraz daha hacim kazanmak istiyodum.fakat çok boşladığım için pek faydasını görmedim.

ama faydası kesinlkle vardır buna bi arkadaşımdan şahidim adam resmen kaya gibi oldu

gidip antrenörlere sorsan onlarda yanıtlar ve onlar en doğrusunu bilir diye düşünüyorum=)
  • okullarda antrenor olmuyor en azından egede durum böyleydi. ilk birkaç ay dışarıdan parayla aletleri öğrenip sonradan takılmak lazım
  • hiç gitmediysen kesinlikle git derim;)

orada eğitmen vardır hafiften program yazar sana başlarda çok ağrıların olur ama 2 haftaya geçer onlar
    ondan sonra vücudun bu rahatlamaya alışınca kendiliğinden gitmek istersin.
    göbek eritmenin en büyük koşulu fitness ve dengeli beslenme yani yağlanmama konusunda en gerekli şey fitness.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 3 Nisan 2010; 3:23:17 >
  • Eğitmen yoksa, başlamamalısın. Hareketleri yanlış yaparak fiziğini bozabilirsin.

Fiyatları yere göre değişiyor 50 - 80 lira arası oluyor genelde, daha yüksek ve daha düşük fiyatlarda elbet vardır.

Alt yapın yoksa, ilk 2 - 3 ay adaptasyon programı yapıcaksın, daha sonra ki dönemde hocaya olan ihtiyacın artıyor, kaslarının durumuna göre antreman programı çıkarıcak.

Beslenmeni de hocan ayarlıyacak.

İyi bir antrenör %60 avantajdır her zaman.

Eğer antrenör varsa, zaten o gerekli yardımı edicektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.