Şimdi Ara

Fitbit Ionic kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Fitbit ionic kullanan arkadaşlar var mı forumda? Eyer varsa yorum ve tecrübelerini almak isterim özellikle iphone kullanıcılarının. Fitbit pay diye bir özelliği var mesela Türkiye de kullanılabiliniyor mu? Sadece kredi kartımızı tanıtarak yapılabilineceği anlatılıyor ama Türkiyede de çalışıyor mu?

• Fitbit ionic kullanmıyorum ancak fikrimi söyleyeyim;

Dediğiniz gibi kullanılabilr olsa AppLe Pay gelir. Ayrıca PayPal Türkiye'den ayrılmazdı.

Fitbit Pay, Apple Pay, Paypal gibi şeylerde en büyük sıkıntı Bankalararası Kart Merkezi (BKM)

Türkiye'de hükümet istese bu tip şeylerin hukuki altyapısını kurar ama nedense kurmuyor.

Bir dönem İstanbul Kart'taki gibi NFC özelliği olan telefonlarla ödeme servisi Turkcell ve Türk Telekom'da vardı ancak sonradan kaldırıldı.

Ayrıca şunu da belirteyim;

Saglık Bakanlığının çıkardığı E-Nabız programı Apple Watch, Fitbit, Samsung Gear ve benzeri saatlerden gelen kişisel sağlık bilgilerini okuyamıyor. Kişisel bilgiler okunması acil durumlarda Acil Servisteki doktorların işlerini hızlandırır.

En basit örnek; trafik kazası geçirdiğinizde bilinciniz kapalı olduğunda doktor en hızlı şekilde müdahele edebilmek için bu tip bileklikten gelen bilgileri kendi bilgisayarında görebilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 23 Mart 2018; 9:44:50 >

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Dediklerinizde haklısınız.
  • Yakın zamanda apple watch 3 aldım ama araştırmadan almıştım telefonum 7 plus iphone diye. Sonradan sonradan fitbit ionic aslında daha benlikmiş diye düşünmeye başladım. Sanki uzun pil ömrü daha detaylı analiz sunması benim daha çok sevebileceğim özelliklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 23 Mayıs 2018; 1:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

Yakın zamanda apple watch 3 aldım ama araştırmadan almıştım telefonum 7 plus iphone diye. Sonradan sonradan fitbit ionic aslında daha benlikmiş diye düşünmeye başladım. Sanki uzun pil ömrü daha detaylı analiz sunması benim daha çok sevebileceğim özelliklermiş.
    Dahili GPS olmaması bir eksi benim için saatte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Dahili GPS olmaması bir eksi benim için saatte.

Alıntıları Göster
    Yalnız ionic de dahili gps var. Yeni çıkan versada yok.

• Bende yeni aldım bugün kurdum. Şimdilik alışmaya ve uygulamaları kurup aktifleştirmeye devam ediyorum.

İşk izlenimim saat çok lık. Ekran dokunmatiği ve parlaklığı çok iyi. Uygulama bildirimleri v.s. gayet başarılı.

Batarya süresi yarım günde 0.20 eksildi.

Yarın spor yaparken verilerin doğrulığunu yeyit edeceğim. Hr bandı ile entegre çalışam başka bir saatim daha var bakalım değerleri karşılaştırımca neler çıkavak ortaya.

Ben çok araştırdım bence alınacak en iyi akıllı saat. Şimdilik yaşadığım tek sorun Türkçe dil deateğinib olmamsı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dji Osmo Pocket 3
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekinger

Bende yeni aldım bugün kurdum. Şimdilik alışmaya ve uygulamaları kurup aktifleştirmeye devam ediyorum.

İşk izlenimim saat çok lık. Ekran dokunmatiği ve parlaklığı çok iyi. Uygulama bildirimleri v.s. gayet başarılı.

Batarya süresi yarım günde 0.20 eksildi.

Yarın spor yaparken verilerin doğrulığunu yeyit edeceğim. Hr bandı ile entegre çalışam başka bir saatim daha var bakalım değerleri karşılaştırımca neler çıkavak ortaya.

Ben çok araştırdım bence alınacak en iyi akıllı saat. Şimdilik yaşadığım tek sorun Türkçe dil deateğinib olmamsı.
    Hayırlı olsun. Alınacak en iyi akıllı saat derken kategorik yaklaşmak lasım diyorlar. Smartwatch & Sportwatch olarak ayrılacaksa eğer sportwatch yönü daha ağır basıyor ionic in. Tamamen ne istediğimizle alakalı. Ben apple watch 3 aldım ama şimdiki aklım olsa fitbit ionic alırdım heralde. Tamam pişman değğlim ama smart özelliklerinden ziyade sport özellikleri daha çok ilgimi çekiyor benim. Bir şarjfobik olarak da ionic daha avantajlı benim için :) belki ilerde ben de bi ionic alıp watch 3 ü eşime verebilirim :)

Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

• Ben smart yerine sport kısmıyla daha çok ilgilendim. Ama otoritelerde her iki yönden değerlendirdiklerinde apple 3 ilk sırada ionic 2. Sırada.

Ama apple akıllı saat yönü ağırlıklı olduğu vr lte desteği olduğu için önde. Spor konusunda ionic hep lider.

Şarj konusunda 4+ gün bence çok iyi. Bugün ağırlık egzersizinde anlık nabız ve kalori takibini test ettim.

Aynı zamanda hr bantlı eski model bir polarom vardı kolumda.

Hangisi daha doğru veri akışo sağlıyor bilmiyorum ama aralarında 100 kalorilik bir fark var. İonic daha fazla gösteriyor.

Ben bu durumlarda hr bantlı ürüne inanmayı tercih ediyorum.

Ayrıca tam olarak kurulum ve veri izlemeyi beceremedim sanırım. Uyku kalitesi gps haritası vs gibi özellikleri göremiyorum. Bu konuda desyek almam gerek.

• Bana da bir yerden geldi ama saat ti açıyorum fitbit in amlebi geliyor ama ondan sonra değişik değişik resimler geliyor koşan adam yüzen adam sinav çeken adam gibi resimler slayt olarak geliyor bir türlü ana ekran gelmiyor ne yapmam gerekiyor yardımlarının için şimdiden teşekkür ederim arkadaslar ekranda şöyle bir yazı var it's time to rest and recherge

Devamlı da sarj a takili

Fitbit Ionic kullananlar

• Bana da bir yerden geldi ama saat ti açıyorum fitbit in amlebi geliyor ama ondan sonra değişik değişik resimler geliyor koşan adam yüzen adam sinav çeken adam gibi resimler slayt olarak geliyor bir türlü ana ekran gelmiyor ne yapmam gerekiyor yardımlarının için şimdiden teşekkür ederim arkadaslar ekranda şöyle bir yazı var it's time to rest and recherge

Devamlı da sarj da

• Fitbit ionic pişmanlıktır. iki küsür sene evvel D&R dan aldım.çok şık idi.Ancak;
    bir süre kullandıktan sonra cihaz komple kapandı .İthalatçı mobicom değişim yaptı ancak farklı renk almak zorunda kaldım.Su anda da garantisi biteli iki ay falan oldu cihaz gene komple gitti.Hiçbir şekilde açılmıyor , şarj olmuyor.İthalatcısı mobicom telefon açmıyor.Araştırdım Türkiye distribütörü değişmiş.Bilkom diye bir firma olmuş.Aradım 2020 senesi mart ayından önceki cihazlara bakmıyorlarmış.Fitbit ana firması ile görüşmem gerekiyormuş.Zaten servis hizmeti de vermiyorlarmış iki senelik garanti süresinde arıza halinde tamir yok değişim varmış.
    Uzun lafın kısası ; iki sene için alıyorsanız alın.iki sene sonrasında muhatap ve servis bulamazsınız..
  • Geri çağırmışlar saatleri..

Fitbit Ionic kullananlarhelp.fitbit.com
    Voluntary Safety Recall of Ionic Smartwatches
    https://help.fitbit.com/en_US/ionic.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.