Şimdi Ara

fireworksa neden hiç ilgi yok sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okulda bana web tasarımı verildi bir çok uygulamanın bu program ile yapılması gerektiği söylendi araya araya bir çoğuna ulaştım ve buldum bu program okadarada yetenekli bir program değil sanırım pcnin başına otursan 2 günde öğrenirsin ben araştırmaktan uğraşamadımki ! mesala (katmanlar) diye bir konusu hiç anlamadım şimdi benden bir adet katman oluşturmamı istemişler fakat bu katman denilen olay 2 resmin üst üste görüntülenmesi değilmi bunu bir çok program yapabiliyor yoksa farklı bir amacımı var iki resmi üst üste ekleyip bir görüntü oluşturup png veya jpeg olarak kayıt ediyorsun tek farklı 2 farklı layerde çalışıyor olman ama bir çok programda buna gerek yok bile real draw mesela diğer bir konu benden swap image istemişler bunun hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım nasıl yapılır bu olay bilgisi olan varmı?

KATMANLAR

• fireworksle genellikle buton, logo, banner gibi şeyler yapılıyor tabi istediğin brush ve style dosyalarını indirdiğinde daha güzel şeyler çıkar ortaya

ben çok kullanıyorum kısacası
  • Amacın web siteleriyle ilgili tasarım yapmaksa Fireworks oldukça iyi bir program. Dreamweaver ile tasarım yapanların grafik ihtiyaçlarını karşılamak için aynı firmanın çıkardıgı bir program ;)
  • Katman denilen şey <div> taglarıdır.Artık tablosuz standartlara geçiliyor.Gelecekte ihtiyacın olacağı için katmanları iyice öğrenmen gerekir.
  • arkadaşlar güzel fena program değil ama yardımcı bir program gibi duruyor daha çok

katmanlar olayıda fireworkste videoda şöyle anlatılıyor bir gif alınıyor videoda altınada bir zemin ekleniyor yani iki resmin üst üste gelmesi gibi bir şey geldi bana daha detaylı bilen arkadaşlar açıklarsa sevinirim 20 günüm kaldı ayrıca fwte swap image nasıl yapılır hiç bir bilgiye ulaşamadım ?

• katman katmanın üstüne gelince sana özel bir fonksiyon kazandırmıyor resim üstüste olmasının sebebi grafiklerle çerçeve tablo falan üstüne yazı yanınada bir resim daha koymak falan altına bir grafik oturtarak hepsini görsel olarak o bölümün içindeymiş gibi gösteriyorsun.tabi böyle bir amacın hedefin varsa yoksa başka şekillerde yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.