Şimdi Ara

Firewall kullanmak gereklimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Avast Internet Security Kullaniyordum ama kasdigi icin kaldirdim antivirus kullanmiyorum. Ama herkes firewall kullanin diyor aceba kullanmak gereklimi?

• %100
  • Iobit şirketinin geliştirdiği malware fighter programı firewall destekliyor mu?Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Zone Alarm kurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Iobit şirketinin geliştirdiği malware fighter programı firewall destekliyor mu?Bu konuda bilgisi olan var mı?

down

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 27 Haziran 2013; 20:36:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Zone Alarm kurdum

comodo firewall öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: énergy

quote:

Iobit şirketinin geliştirdiği malware fighter programı firewall destekliyor mu?Bu konuda bilgisi olan var mı?

malware fighter programının içerisinde firewall yok ama firewall programı yüklersen bi problem olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

malware fighter programının içerisinde firewall yok ama firewall programı yüklersen bi problem olmaz

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Zone Alarm kurdum

comodo firewall öneririm

Comodo Firewall çok ram yiyor Zone Alarm kötümü ki?
  • 3 gb ram , i3 islemcili antivirus olmayan pc ye hangi firewalli onerirsiniz (en az kasan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

3 gb ram , i3 islemcili antivirus olmayan pc ye hangi firewalli onerirsiniz (en az kasan)

http://www.tamindir.com/zonealarm-free/
  • Arkadaşlar Antivirus de Firewall da çok önemlidir yoksa bilindik en basit virüsler bile perişan edebilir sizi. Avast Free Antivirus+Comodo Firewall+SUPERAntispyware üçlüsü free olarak gayet yeterlidir Avast Free Antivirus yerine de Avira Antiviri de çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfrt

Arkadaşlar Antivirus de Firewall da çok önemlidir yoksa bilindik en basit virüsler bile perişan edebilir sizi. Avast Free Antivirus+Comodo Firewall+SUPERAntispyware üçlüsü free olarak gayet yeterlidir Avast Free Antivirus yerine de Avira Antiviri de çok iyidir.

örnek alınması gereken mesaj diye buna derim
  • Teşekkür ederim hocam. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.