Şimdi Ara

FIRELANDS İÇİN RAIDERLER ARANIYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bizler WoW'a gönül vermiş ve Firelandsta raid yapmak için çıldıran birkaç arkadaşız

Twisting Nether serverinde kendimize ait yeni bir guild oluşturduk ve diğer Wow oynayan ve bizlerle birlikte Firelands yapmak isteyen arkadaşlar arıyoruz. Guildimizin ismi "Eyes Of Hellscream". Oyun içinde "Falcerie, Mithrell veya Gochar isimli arkadaşlarla iletişime geçebilirsiniz. Aradığımız şartlardan en önemlisi vakti olması ve oyundaki sürekliliği..

Bu arada illa raid yapmak isteyen arkadaşlar beklemiyoruz. charı olupta düzgün bir guild arayan alt lvl arkadaşlarda bizlerle iletişime geçebilir. Her türlü sorunuz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

• Raiderler , Firelandsta no thanks.
  • zaten haftaya nerf yicek bu hafta 5/7 gittim haftaya 7/7 gideriz bi gecede belkı raggy 2. geceye kalır geri kalan 5 gun wow da mal gibi valor farmla :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrologDoktor

Raiderler , Firelandsta no thanks.

hmm efil efil başarı kokusu alıyorum bu guildden
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

hmm efil efil başarı kokusu alıyorum bu guildden

Ne olacak bu WOW cuların artistik,başkalarını küçük gören halleri ...
  • Nu şekilde adama gibi raid yapmak zor. 3 kişiden fazlasına ihtiyaç var ve tecrübe. Alt charlarınız mı bilmiyorum ama o yok gibi.
  • Arkadaşlar lütfen konuyu baltalayıcı yazılar yazmayalım. Her insanın kusuru olabilir ve deneyimli bir arkadaşımız var Guildde. Yani vuralım da nerden vurarsak vuralım mantığını uygulamayalım arkadaşlar bu konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık War Thunder Hesabı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ally mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

Ally mısınız?

Eyes Of Hellscream
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Ally mısınız?

Eyes Of Hellscream

Nerden biliyorsun? Belki Alliance'ın içine yerleşmiş bir casusluk kurumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

quote:

Ally mısınız?

Eyes Of Hellscream

Ya o değilde postu attıktan sonra beynimin içinde saçmaladım

Garrosh'u öldürüp gözünü almışlar gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ally mısınız?

Eyes Of Hellscream

• quote:

Ağır nerd detected
  • quote:

Ally mısınız?

Horde arkadaşım
  • Ben geliyorum , aylik ne kadar alacagim , link imzada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

quote:

quote:

quote:

Ally mısınız?

Eyes Of Hellscream

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:52 >

• quote:

Ben geliyorum , aylik ne kadar alacagim , link imzada

Hocam misgibi karakter yapmışsın hitle uğraşmadığın için %17,35 le oynuyorsun. Biliyorum her item değiştiğinde ona zaman ayırmak adamı bayıyor. O sebeple sana ReforgeLite addonunu öneriyorum. 5 sn'yede bütün reforglarını halleder. Talent bile değişsen yeni talent için gereken reforgelara zaman harcamassın. Hit hep 1-2 oynama ile %17 sınırında gezer, haste abancaksan 2 tıkla tüm reforgelar hit gene %17 de kalacak şekilde ayarlanıverir.

örnek char

Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Ben geliyorum , aylik ne kadar alacagim , link imzada

Hocam misgibi karakter yapmışsın hitle uğraşmadığın için %17,35 le oynuyorsun. Biliyorum her item değiştiğinde ona zaman ayırmak adamı bayıyor. O sebeple sana ReforgeLite addonunu öneriyorum. 5 sn'yede bütün reforglarını halleder. Talent bile değişsen yeni talent için gereken reforgelara zaman harcamassın. Hit hep 1-2 oynama ile %17 sınırında gezer, haste abancaksan 2 tıkla tüm reforgelar hit gene %17 de kalacak şekilde ayarlanıverir.

örnek char

Tavsiye ederim.

Ne kadar teşekkür etsem azdır. Hemen yüklüyorum bunu.

• @Tormintor

Charın ne bilmiyorum ama addonu yükleyince reforge mastera git. Elemana tıklayınca zaten addonun menüsü hemen açılacak. Yukardan charının talentini seçiyorsun. Addon sana birşeyler öneriyor, genelde önerileri mükemmele yakın oluyor. Ama oldu ki kendin bazı statları denemek istiyorsun onların değerini yükselterek yeniden hesaplatabilirsin.

Bir de melee için çok daha vazgeçilmez bir addon. Tank DK kastım bir tane offspec için dps set topladım. Sonra gittim bu elemana tek tıkla hem expertice'ı hem hit'i iki dakkada ayarladı, üstelik 2H frost DK seçtiğim için diğer bütün reforgelarda haste'e abandı. 5 saniyede bütün işim bitti çıktım reforger'dan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 18 Eylül 2011; 19:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

@Tormintor

Charın ne bilmiyorum ama addonu yükleyince reforge mastera git. Elemana tıklayınca zaten addonun menüsü hemen açılacak. Yukardan charının talentini seçiyorsun. Addon sana birşeyler öneriyor, genelde önerileri mükemmele yakın oluyor. Ama oldu ki kendin bazı statları denemek istiyorsun onların değerini yükselterek yeniden hesaplatabilirsin.

Bir de melee için çok daha vazgeçilmez bir addon. Tank DK kastım bir tane offspec için dps set topladım. Sonra gittim bu elemana tek tıkla hem expertice'ı hem hit'i iki dakkada ayarladı, üstelik 2H frost DK seçtiğim için diğer bütün reforgelarda haste'e abandı. 5 saniyede bütün işim bitti çıktım reforger'dan :D

Ben hunterla 8.00 tutturmak için tüm seti sıfırlar, hangi slot için reforgelanabilecek en uygun stat ne kadar hit veriyor, götürüyor yüzdelerine bakar, elime kâğıt kalem alır bulmaca çözer gibi hangi slot item'nını reforgelayacağımı hesaplardım.

(sanki bu yıllar önceymiş gibi oldu anlatınca. )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.