Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takipteyim, güzel konu. Eline sağlık 2smoke
  • bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BUTTERS STOTCH.

bulunsun
    arkadaşlar daha önce de konusunu açtım. Bir de buradan sormak istedim.

Ben bazen firefox'u açtığımda google anasayfasını açarken, hatta google'ye yazdığım bir şeyi aratırken 15-20 sn. gri bir şekilde bağlanıyor diyor. Sonra ani bir şekilde o dönen yuvarlak yeşil oluyor ve aramak istediğim sonuç geliveriyor. İnternetimi meşgul eden bir şey yok. internet geçmişini temizlediğim halde bu sıkıntı ara ara beliriyor.

Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

arkadaşlar daha önce de konusunu açtım. Bir de buradan sormak istedim.

Ben bazen firefox'u açtığımda google anasayfasını açarken, hatta google'ye yazdığım bir şeyi aratırken 15-20 sn. gri bir şekilde bağlanıyor diyor. Sonra ani bir şekilde o dönen yuvarlak yeşil oluyor ve aramak istediğim sonuç geliveriyor. İnternetimi meşgul eden bir şey yok. internet geçmişini temizlediğim halde bu sıkıntı ara ara beliriyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Konudaki ayarları yaptınız mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

yaptım ama bazılarını bulamadım. onlarda ekle dedikten sonra hangisini seçeceğiz?

Dizgi, sayı, bolean?
  • quote:

quote:

yaptım ama bazılarını bulamadım. onlarda ekle dedikten sonra hangisini seçeceğiz?

Dizgi, sayı, bolean?

Alıntıları Göster
    Hocam değer sayı ise sayıdır zaten, true/false ise boolean.

• quote:

tamamdır ayarları yaptım. Test etmeye başladım şimdi. Sanki biraz daha hızlanma var.

Bir de bu firefox aynı chrome gibi bütün sekmeler bağımsız çalışamıyor mu? mesela r a p i d s h a re link checker betiği bazen firefox'ta kastı mı firefox komple kapatmak zorunda kalınıyor; fakat chrome'de sadece o sekmeyi kapattığında kurtuluyorsun. Firefoxta bunu yapabilmenin imkanı yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 27 Şubat 2012; 11:51:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

Forumdaki ayarlarımdan İmzaları kapatmıştım ondan görmemişim. Ben ayarlarınızı deneyeyim. Önceki mesajlarım hep "default" ayarlar içindi.

Bikaç gün test edip sonuçları yazarım.

Bu arada, ben işlerim bitince bütün verileri temizliyorum. Bu ayarlarla bir problem olur mu?

Problem olmaz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende firefox'a geri döndüm ama bişey dikkatimi çekti.

Google Hesabıma giriş yaparken ssl aktif olmuyor sorun ne olabilir?

Girdikten sonra aktif oluyor. Paypal ve benzeri sitelerde ssl problemi yok ama google girişte sorun yaşıyorum.

Firefox'daki bu problemi halledersem chrome'u kaldırmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacTavish -- 27 Şubat 2012; 12:01:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish

Arkadaşlar bende firefox'a geri döndüm ama bişey dikkatimi çekti.

Google Hesabıma giriş yaparken ssl aktif olmuyor sorun ne olabilir?

Girdikten sonra aktif oluyor. Paypal ve benzeri sitelerde ssl problemi yok ama google girişte sorun yaşıyorum.

Firefox'daki bu problemi halledersem chrome'u kaldırmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Henüz giriş yapmadan aktif olması normal mi, ben denemedim daha evvel açıkcası..

• quote:

Henüz giriş yapmadan aktif olması normal mi, ben denemedim daha evvel açıkcası..

Alıntıları Göster
    MAC tarafında sorun yok.. Giriş yapmadan alabiliyor kimlik bilgisi.

Windows ta da denyecem, yazarım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Windows ta da problem yok.

Tabi chrome kadar detay vermiyor mini kutu da ama more info ya basınca yazıyor neyin ne olduğunu. Sizdeki neden öyle yapmış acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 27 Şubat 2012; 14:09:09 >

• quote:

quote:

tamamdır ayarları yaptım. Test etmeye başladım şimdi. Sanki biraz daha hızlanma var.

Bir de bu firefox aynı chrome gibi bütün sekmeler bağımsız çalışamıyor mu? mesela r a p i d s h a re link checker betiği bazen firefox'ta kastı mı firefox komple kapatmak zorunda kalınıyor; fakat chrome'de sadece o sekmeyi kapattığında kurtuluyorsun. Firefoxta bunu yapabilmenin imkanı yok sanırım?

Önce başlamışlardı multi proses olayına, sonra bazı sakıncaları olduğunu bulup beklemeye aldılar bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

Önce başlamışlardı multi proses olayına, sonra bazı sakıncaları olduğunu bulup beklemeye aldılar bildiğim kadarıyla.

o benim anlattığımın ismi "multi proses" ise güzel bir şey bence. ne gibi zararı olabilir ki? Bi sekmem tıkanınca, browserı kapatmak zorunda kalıyorum. Neyse kendileri bilirler.

bir de şu ntv'nin rss canlı yer imi vardı. onu bana bulabilir misin? ben ondan haberleri çok okuyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

o benim anlattığımın ismi "multi proses" ise güzel bir şey bence. ne gibi zararı olabilir ki? Bi sekmem tıkanınca, browserı kapatmak zorunda kalıyorum. Neyse kendileri bilirler.

bir de şu ntv'nin rss canlı yer imi vardı. onu bana bulabilir misin? ben ondan haberleri çok okuyordum

Alıntıları Göster
    ayrıca bir mail adresine tıkladığımızda hotmail ile açılmasını sağlayamaz mıyız? outlook açılsın istemiyorum

• quote:

ayrıca bir mail adresine tıkladığımızda hotmail ile açılmasını sağlayamaz mıyız? outlook açılsın istemiyorum

Alıntıları Göster
    Ana konu var hocam ordan bilgi alabilirsiniz. Bu başlık bu tip şeyleri içermiyor. O konuyu açan arkadaşlarada ayıp olmaz böylelikle.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 27 Şubat 2012; 19:43:52 >
  • quote:

Ana konu var hocam ordan bilgi alabilirsiniz. Bu başlık bu tip şeyleri içermiyor. O konuyu açan arkadaşlarada ayıp olmaz böylelikle.

İmla.

Alıntıları Göster
    bu haftadan itibaren firefox takılıyorum :) 1 hafta deneme süresi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

bu haftadan itibaren firefox takılıyorum :) 1 hafta deneme süresi..

Alıntıları Göster
    2smoke donanımhaberde ff de kasma var mı sende ? bir kaç sayfalı konuları açarken takılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

2smoke donanımhaberde ff de kasma var mı sende ? bir kaç sayfalı konuları açarken takılıyor mu ?

Problem yok, hatta en iyi Dh de çalışıyor :)) Reklamları tam anlamıyla engellediğinizden emin olun. bende en ufak kırıntısı yok çünkü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

Problem yok, hatta en iyi Dh de çalışıyor :)) Reklamları tam anlamıyla engellediğinizden emin olun. bende en ufak kırıntısı yok çünkü.

Alıntıları Göster
    eklentilerde bi sıkıntı olabilir o zaman sende en hızlı dh ise kesin sorun bende, reklamlar kapalı sadece açılışta reklamı geç geliyor bir de kelimelerdeki reklamlar, bi ara başka oturumda deneyim eklentisiz.biri sıkıntı yaratıyor herhalde dh de.

• quote:

quote:

Windows ta da problem yok.

Tabi chrome kadar detay vermiyor mini kutu da ama more info ya basınca yazıyor neyin ne olduğunu. Sizdeki neden öyle yapmış acaba ?

Bendeki sorun ne?

Bizim şirkette herşeye burnunu sokan yazılımcılar ve IT'ciler var. Şifremin uçmasını istemiyorum. Telefonuma girişte kod geliyor ama bilmiyorum bi sorun teşkil eder mi?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.