Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce sorduğum ancak geri dönüş yapmadığım PDF sorunun çözdüm yardımlar için teşekkürler ancak şimdi başka bir sorunum var. Arkadaşlar özellikle yazı içeriğinde olmasa da başlık bölgelerinde bulunan yazıların görünümü çok kötü. Çok ince bir yazı ve calibrinin okunulabilirliğinden çok uzak. Bu yazıları bir safari kadar olmasada chrome daki özellikle yazı başlıklarındaki güzel okunulabilirlik seviyesine nasıl getirebiliriz. illa ki bir ayarı vardır diye tahmin ediyorum. Demek istediğim sorun en iyi twitter sayfalarındaki kişilerin kendileri hakkında açıklamaları bölümünde görülüyor aynı sayfayı hem chrome hem de firefox ile açtığınızda demek istediğimi anlayacaksınız. Teşekkürler yardımlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Easy youtube video downloader 7.0 yüklü; ama youtube'da simgesi kayboldu. Video inderemiyorum
    NOT:Firefox sürümü güncel

Download helper kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moment of peace

Daha önce sorduğum ancak geri dönüş yapmadığım PDF sorunun çözdüm yardımlar için teşekkürler ancak şimdi başka bir sorunum var. Arkadaşlar özellikle yazı içeriğinde olmasa da başlık bölgelerinde bulunan yazıların görünümü çok kötü. Çok ince bir yazı ve calibrinin okunulabilirliğinden çok uzak. Bu yazıları bir safari kadar olmasada chrome daki özellikle yazı başlıklarındaki güzel okunulabilirlik seviyesine nasıl getirebiliriz. illa ki bir ayarı vardır diye tahmin ediyorum. Demek istediğim sorun en iyi twitter sayfalarındaki kişilerin kendileri hakkında açıklamaları bölümünde görülüyor aynı sayfayı hem chrome hem de firefox ile açtığınızda demek istediğimi anlayacaksınız. Teşekkürler yardımlar için.

Windows'tan cleartype ayarlarının açık olup olmadığını kontrol et. Firefox bu ayar kapalıysa font düzeltme yapmaz.

Twitter da problem yok bu arada. Resim atarım birazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: moment of peace

Daha önce sorduğum ancak geri dönüş yapmadığım PDF sorunun çözdüm yardımlar için teşekkürler ancak şimdi başka bir sorunum var. Arkadaşlar özellikle yazı içeriğinde olmasa da başlık bölgelerinde bulunan yazıların görünümü çok kötü. Çok ince bir yazı ve calibrinin okunulabilirliğinden çok uzak. Bu yazıları bir safari kadar olmasada chrome daki özellikle yazı başlıklarındaki güzel okunulabilirlik seviyesine nasıl getirebiliriz. illa ki bir ayarı vardır diye tahmin ediyorum. Demek istediğim sorun en iyi twitter sayfalarındaki kişilerin kendileri hakkında açıklamaları bölümünde görülüyor aynı sayfayı hem chrome hem de firefox ile açtığınızda demek istediğimi anlayacaksınız. Teşekkürler yardımlar için.

Windows'tan cleartype ayarlarının açık olup olmadığını kontrol et. Firefox bu ayar kapalıysa font düzeltme yapmaz.

Twitter da problem yok bu arada. Resim atarım birazdan.

Cleartype ayarlarında herhangi bir problem yok. Eklediğim resimde fark gözüküyor üstteki chrome yazı daha dolgun ve iyi iken alttaki görüntü firefox dan alıntı. Yazı karakterleri ince ve dolgun değil.

• Yanlız dikkat !! alttaki beğenmediğiniz yazı üsttekinden daha kaliteli, üstteki yazılar kalın ama harf aralıklarında ve tiplerinde bozulma mevcut.

Siz beğenmiyorsunuz ama bence firefox daha güzel gösteriyor. Ayarı varsa ben bilmiyorum şahsen. Bilen varsa yardımcı olacaktır.
  • eyvah eyvah nelerle uğraşıyosunuz olm siz

selam 2smoke
  • Firefox 23 çıktı.Güncelledim ve bütün config ayarlarımı sıfırladı.Her versiyonda bi sorun çıkmazsa olmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

eyvah eyvah nelerle uğraşıyosunuz olm siz

selam 2smoke

Ne yapalım Ümit kardeşim, oyalanıyoruz işte. A.S.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardok

Firefox 23 çıktı.Güncelledim ve bütün config ayarlarımı sıfırladı.Her versiyonda bi sorun çıkmazsa olmaz zaten.

Valla bizde kurduk hiç bişey sıfırlanmadı :)
  • Malesef bende sıfırladı.Onları ayarladım.Sadece tabmixplus ile yalnızca tek sekme açmışsam sekme çubuğunu gizle ayarını yaptıktan sonra eklentiyi devre dışı bırakıyordum.Ayarladığım şekilde duruyordu.Şimdi ise tabmix i devre dışı bırakınca eski halini alıyor.Bunun config ayarını biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 6 Ağustos 2013; 19:18:38 >
  • o eklentiyi kullanmadığım için hangi ayarı değiştirdiğini bilmiyorum malesef. Varken ve yokken pref.js dosyasını karşılaştırın neyin değiştiğini bulursunuz.
  • Firefox 22 de ki Araçlar-Seçenekler-Sekmelerdeki --sekme çubuğunu her zaman göster-- seçeneğini 23 versiyonunda kaldırmışlar.Bunun yüzünden saçmalamış tabmixplus da .Şimdi düzelttim.22 tekrar kur ekran resimleri al sonra sil 23 versiyonunu kur karşılaştır bayağı yordu beni.Ayrıca benden başkalarıda rahatsız olmuş bu durumdan.UserChrome.css li çözüm de sekme çubuğu kalıyor yani bi halta yaramıyor anlayacağın.
    forums.mozillazine.org
    Always Show The Tab Bar: Version 23 • mozillaZine Forums
    http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=2736023

Şu eklenti de sekme çubuğunu eski haline getiriyor.Bunu kullanmaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 7 Ağustos 2013; 3:36:05 >

• Teşekkür ettik bilgiler için.
  • 23.0 muazzam yahu
  • 23e güncelledim bugün ama bi sorun var, forumlara konmuş resimleri yenisekmede açınca firefox kitlenip kalıyor nedendir bu? her resimde değilde rasgele oluyor

misa 2smoke senin koyduğun şu resimleri açmaya calısınca kitleniyor ff

http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/mpage_41/f_//tm.htm#msglink_78960851

edit: sorun ffden değil old defult image style adlı eklentiden kaynaklanıyormuş. mecbur kaldırdım
    peki eklentisiz old image style nasıl yapabilirim ffde

edit2: gerek kalmadı eklentiyi sil/yükle yaptım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 7 Ağustos 2013; 19:36:13 >
  • old imagestyle den kastınız nedir tam olarak , eski stil transparan resimleri gösterme olayımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelmysystem

Çok zor oldumu bu gifi eklemen çok merak ettim. Bu kadar amaçsız yaşamayın be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: feelmysystem

Çok zor oldumu bu gifi eklemen çok merak ettim. Bu kadar amaçsız yaşamayın be kardeşim.

amac orada gif deil imza gözüksün yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

vine problemleri için
    http://forum.donanimhaber.com/m_79529181/tm.htm

Bir link versende denesek iyi olurdu. Video mu arayalım şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 14 Ağustos 2013; 8:25:55 >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.