Şimdi Ara

Firefox vpN proxy eklentisi ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar firefoxu sıfırladım, hesabımı girdim, tüm herşey eklentiler vs geri geldi, sürekli kullandığım vpn eklentisi geri gelmedi. Çıldırcam adını hatırlayamıyorum. Hayır neden gelmedi anlamıyorum...

Firefoxta hangi vpnyi kullanıyorsunuz.. Benim kullandığım simgeye tıkla çalıştır idi, ücretsiz. Hiç bir menüsü falan yoktu. Lanet olsun... nasıl adını hatırlayamıyorum offf offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 10 Nisan 2017; 22:53:44 >

• Eklenti mağazasında vpn yazsan 5-10 dk ya araya araya tekrar bulursun bence hocam.
  • hepsine baktım, adında vpn kelimesi geçmediği için bulamıyorum.
  • Özel bir eklenti idi, çok iyi çalışıyor, herkes bilmez adını.
  • şaka gibi, hala bulamadım.. :(
  • Paylasilan vpnler engelleniyor kimse paylasmaz kolay kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avira Phantom olabilir veya opera ücretsiz vpn hizmeti veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Firefox Eklentileri Görünmüyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hoxx vpn var acıkcası devlet universitelerinde bile calısıyor sana öyle diyim :)))
    bir ögrenci arkadaş bu sayede internete giriyormuş. Hatta bi ara 3 aylık free premium
    kazandı belki hala vardır o kampanya turkiyeye özeldi
  • firefox eklentileri
  • firefoxta zenmate kullanıyorum, her kullandığımda çıktığım zaman opera, internet explorer çalışmıyor sadece firefox çalışıyor, zenmate kapalı olduğu halde. EN KÖTÜSÜ kablosuz yazıcımı bir daha göremiyorum. BU yüzden zenmate yi kullanmak istemiyorum, çünkü windowstaki birçok ayarı değiştiriyor, kapattığım zaman bazı ayarları eski haline getirmiyor. operayı falan engelleyen ayarı buldum ama kablosuz yazıcımı bozan ayarı bulamıyorum, yazıcı ağda gözükmüyor, bulunmuyor.. Çıldırtıyor zenmate beni...
  • best proxy switcher deniyom şuan gayet iyimiş.. zenmateyi komple sildim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.