Şimdi Ara

Firefox SYNC Eşitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar format attım ve şuan firefox 19.0.2 kurdum.
    Sync den parola ve kullanıcı adını girdim şimdi eşitle ye basıyorum herhangi bi şey olmuyor.(Sunucuya gönderiliyor.Bu sekmeyi kapatıp firefox u kullanmaya devam edebilirsiniz böyle bi şeyler diyor.)
    Kullanan arkadaşlardan çözüm bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 2 Nisan 2013; 0:03:29 >

• Eğer daha evvel hiç kullanmadıysan zaten öyle yapacak başka ne yapacak ki. Yok daha evvel kullandın, bilgileri geri getirmek istiyorsan sync kutusunda seçenekler var, ordan seçim yapacaksın. Resim ekliyorum.
     Firefox SYNC Eşitleme
  • Bu özellik düzgün çalışıyor mu Firefox ta, ben ilk çıktığı günler denemiştim, biraz sorunluydu. Şimdi daha stabildir diye tahmin ediyorum?
  • Problem yok.
  • Bu Sync seçenekleri penceresi nereden açılıyor? Benim firefox mu sorunlu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bu Sync seçenekleri penceresi nereden açılıyor? Benim firefox mu sorunlu acaba?

Resimde görülüyor nerde olduğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Bu Sync seçenekleri penceresi nereden açılıyor? Benim firefox mu sorunlu acaba?

Resimde görülüyor nerde olduğu

Ben oraya tıkladığımda aşağı doğru açılan menü gözüküyor, oradaki seçeneklerden hiç biride bu pencereyi açmadı, seiz hangisini seçiyorsunuz menüden?
  • Usta seçenekler penceresini çalıştırıyorsun, zaten üstte geliyor sync sekmesi.
  • Onu anladım hocam) Ben resimde en önde duran Firefox Sync Kurulumu - Sync Seçenekleri olan pencereyi açamadım?
  • quote:

Onu anladım hocam) Ben resimde en önde duran Firefox Sync Kurulumu - Sync Seçenekleri olan pencereyi açamadım?

Hesabı sıfırla diyeceksin hocam, arka plandaki resimde kare içine aldığım yerden.
  • quote:

Onu anladım hocam) Ben resimde en önde duran Firefox Sync Kurulumu - Sync Seçenekleri olan pencereyi açamadım?

Hocam satıra about:home yazıp entera bas karsına çıkar.Anladım dediğini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende firefox sync son 10 gündür çalışmıyor. Şimdi eşitle diye altta buton var tıklıyorum, yine eşitlemiyor. Ben hiçbir ayarıyla oynamadım ki. Son günlerde sıkıntı mı var acaba?
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar ben format atmadan önce eşitledim bilgileri formattan sonra o veirleri nasıl geri getireceğim sync hesabımdan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.