Şimdi Ara

Firefox 12 Sekmelerin çok geç kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X işaretine tıkladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor ancak bvelli, b,r süre sonra kapanıyor. Bu sotrun neden kasynaklanıyor sizce. 64 BİT sistem kullanıyorum.

• combofıx ıle sıstemı taratmayı deneyın ..vırus sorunu olabılr .. duzelmesse fırefoxu komple kaldırıp tekrar kurmayı deneyın ..
  • Selam
    Benim önerimde aşağıdaki gibidir;
    Firefox'un önbelleği dolmuş olma ihtimali olabilir veya gerektiğinden fazla çerez(cookie) yüklü olabilir. Bellek miktarı sınırlı ise, bunların eskilerini silip yenilerini kaydetmek biraz zaman alabilir.

Firefox açık iken CTRL+SHIFT+DELETE tuşlarına birlikte basın açılan pencereden üstteki seçeneklerden Her şey seçeneğini seçerek ve silmek istediklerinize de tik koyarak belleği boşaltabilirsiniz.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

combofıx ıle sıstemı taratmayı deneyın ..vırus sorunu olabılr .. duzelmesse fırefoxu komple kaldırıp tekrar kurmayı deneyın ..

Virüs olamaz formattan sonra yeni kurdum. 2 gün oldu format atalı.

quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Benim önerimde aşağıdaki gibidir;
    Firefox'un önbelleği dolmuş olma ihtimali olabilir veya gerektiğinden fazla çerez(cookie) yüklü olabilir. Bellek miktarı sınırlı ise, bunların eskilerini silip yenilerini kaydetmek biraz zaman alabilir.

Firefox açık iken CTRL+SHIFT+DELETE tuşlarına birlikte basın açılan pencereden üstteki seçeneklerden Her şey seçeneğini seçerek ve silmek istediklerinize de tik koyarak belleği boşaltabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

Cookieslerden olacağını zannetmiyorum programı sisteme formattan sonra kurdum.

• Aynı sorun bende de mevcut! 64 bit işletim sistemim, 4 GB Ram'im ve 4 çekirdekli işlemcim var. Sırf bu sebepten, Google Chrome'a geçmeyi düşünmüyor değilim.
  • hocam çözüm değil ama bi önerim olabilir firefox'un bilgisayarı çok yorduğu herkesin kabul ettiği bir gerçek. Ona göre sistemi daha az kullanan chrome önerebilirim. Yaklaşık 2 senedir chrome kullanıyorum bi sıkıntıda yaşamadım. Ayrıca gmail hesabınızla giriş yaptığınızda bütün bilgileri hatırlıyor(sekmeler,sık kullanılanlar,şifreler vs.) Bu açıdan beni çok rahatlatıyor bilgisayara format attıktan sonra çok canımı sıkıyodu sık kullanılanlar ve şifreleri tekrar girmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.