Şimdi Ara

FireFall (Co-Op) MMOFPS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an duyuru ile birlikte gelen büyük update ile oyunda çok fazla köklü yenilikler oldu, yeni haritalar eklendi genişletildi, yeni instanceler eklendi ve bazılarına hardcore olarak ta girilebiliyor. Yani kısacası betayla alakası kalmadı gibi birşey xD
    Fakat bu gün öğlen oyunda 9000 civarında oyuncu vardı, çok fazla server açtıkları için sanki oyunda kimse yokmuş hissine kapılıyorsunun, betada bu kadar server yoktu ve kalabalık olduğu hissediliyordu.

Oyunun daha alacağı çok yol var bence, eksikleri tamamlanmadan duyurusunu yaptılar. Daha iki tane harita bitmemiş durumda. Etkileşimli şeylerin bazıları kapalı şu an bazıları da bug da xD Ama yakında düzelteceklerdir...

Firecat konusuna gelecek olursak; oyundaki en fazla oynanan karakterlerden biri evet. Assoult sını bir karakter ve onu açabilmen için ya para bayılacaksın yada ilk önce onun altındaki diğer klassları kasacaksın, sanırım son updateden sonra yeni class açmak için bir öncekini max lv yapman gerekiyor.

• Beklenen patch nihayet geldi ve tüm buglar fixlendi. bwa hc yi açtılar lv 38+ karakteri olan varsa boostlayabilirim ^^
    http://forums.firefallthegame.com/community/threads/patch-notes-for-v1-0-1791.4668921/
  • Datamaniazz kullanıcısına yanıt
    sen hangi üst classı tavsiye edersin peki az kaldı 40 kafam karıştı baya
  • Şuan en mantıklı şey:
    40 olduğunda, pahalı ve satılan epic modüllerden alıp satmak.

2 pilot token ile = 3k dan fazla para kazanabilirsin. Toplamda 15-20k paran olur.
    O para ilede buy orderdan tanesi 2500 den 6 tane üst frame alabilirsin. Artanıda cebinde kalır. Yani tutupda 10 taneye gidip kendi başına frame açma. Eğer acelen yoksa bir gün içinde (markete ara sıra bakarak) 6 tane üst frame sahibi olabilirsin.
    Pilot tokenleri harcayacağın vendor Devil Tusk da.
  • Arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz nick cagzem
  • denidiğini denemek istiyorum ama buy order nasıl yapacam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz nick cagzem

inv yolladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

sen hangi üst classı tavsiye edersin peki az kaldı 40 kafam karıştı baya

şimdi şöyle birşey var, en iyi üst class diye birşey yok. herbirinin kendine has özellikleri var ve iyisi bence kişinin en iyi oynadığıdır.
    burada seçimi kendin yapmalısın genel olarak class gruplarının özellikleri birbirine yakındır.
    mesela;
    Dreadnaught altında bulunan classların ortak özellikleri hp leri yüksektir ama yavaşlardır. silahlarının mermi kapasitesi yüksektir. ağır makinalı kullanırlar. bu grupta benim favorim mammuth ve arsenaldır.

Assault altındakiler çok hızlıdırlar eğer hareketli hedeflere nokta atışı yapabilecek yetenekte olanlar Tigerclaw ile çok iyi iş çıkarırlar ki bide onun 40 lv perki var-ki o %40 a kadar damage arttırıyor. bu iyi bir seçim olabilir. Yada firecat. ikiside süper bence.

biotech altındakiler bildiğin healer classlar. recluse healden daha çok attack bir classdır vurucları dot bırakır ve zehirlidir, ama ability değiştirisen healde atabilir.

dragonfly tamamen heal dir. yakın mesafede çok sağlam damage verir.

engineer altındakiler electron çok sağlam damage verir ama oynaması zordu ve vurmasıda öyle ben fazla sevemedim onu.

bastion eng sınıfta favori classdır. çzelliği multi turret çıkarabilmesidir. thumper için idealdir. gerçi fena nerf yedi son update ile xD

recon classlar bildiğin sniper dır recon ve raptor otomatik silah kullanabilirken nighthawk ki benim favorim olur yarı otomatik silah kullanır ve kodumu oturtur xD

tüm bunların dışında hangi classla oynarsan oyna bütün iş itemlerinin ve silahının kalitesine ve oyunculuğuna bağlı...

• T ye bastığında satın alacağın şeye gelirsen, sol altda BUY ORDER kısmı vardır. Oraya tıklayıp, almak istediğin fiyatı yazarsın. Bazı şeylerde buy order ve sell order arasında yüksek fiyat farkı olabiliyor. Bu gibi durumlarda yazdığın fiyat çok mantıksız değilse ve en yüksek teklifi sen yazdıysan kısa sürede alabilirsin.
    Fakat senin hesabın yeni olduğundan ve oyun içinde pek kredin olmadığından ufak miktarlar bile senin için büyük sayılabilir.

Örnek: Açmak istediğin battleframe 3500 kredi olsun, buy orderdaki fiyatlar 2k civarı olsun. Sen gidip buraya 2500 yazarsan ve üst sırada olursan 1000 kredi kara geçersin. Tabi buy order sell order arasındaki uçuruma bakar. Fiyatlar çok yakınsa boşuna beklemeye gerek yok. İşte cebindeki kredi neyse ona göre davranırsın.
  • sağ olasınız ikinizde çok yardımcı oldunuz oyunda nickim sshankss eklerseniz sevinirim
  • rica ederim.

bu arada yukarıdaki arkadaşın nighthawk ile ilgili söylediklerine katılmıyorum. Sniper oynayacaksanız ve ilk karakteriniz olacaksa! bununlada yetinmeyip ana karakteriniz yapacaksanız raptor u iyice bi araştırın derim. Oyundaki açık ara en iyi dps ve buff ondadır. Silahı ile yakın ve orta mesafelerde de takılabilir. Yeteneklerini ve silahını düzgün modüller ile donattığında çok op oluyor.
    Hs hasarı nh den daha yüksektir.
    Tek kötü yanı silahı açar açmaz sıkamazsınız, 0.5 sn şarj etmeniz gerekir yüksek hasar için. Tabi istemezseniz etmezsiniz.
    Nh nin tek artısı, zoom açar açmaz ateş edebilirsiniz. Silahı bolt action olduğu için yeniden mermi sürmesi zaman alır. Iskaladığınızda telafisi pek olmaz. Mermi kapasitesi az skilleri tırt. Kağıt üzerinde nh daha eğlenceli gibi görünür ama endgame de raptor nighthawk ın yüzüne bile tükürmez.

ek: kodumu oturtan sınıf nighthawk değil raptordur. Pvp alanında geziyorken bir raptor 5 kişilik grubunuzu öldürdüğünde anlarsınız (ayrıca raptor daha kolay pve yapabilir. Kısaca nighthawk süs karakterdir. Alphadan beri böyle malesef bu. Bir kez olsun durumu düzelmedi.)

örnek olarak video ya bakabilirsiniz (NOT: modüllerdeki recharge %50 nerflendi. Yani silahı ve yetenekleri eskisine göre yarı yarıya daha yavaş doluyor. Fakat bu raptora özel değil. Tüm oyunda böyle oldu. Tamam raptorun silahı şarjlı ama çok fazla bir etki yok. Acıtan tek şey her frame de olduğu gibi skillerin yeniden dolma süresi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 9 Ağustos 2014; 20:46:45 >

• Nighthawk silahının dps i düşük damage per round u raptorun kinden yüksektir bu yüzden tek atışta verdiği damage daha yüksekir= bu da o silahı kodumu oturtur yapar :)
    Ben direk pvp ci olarak baktığım için olaya NH benim işime daha uygundur. Yukarıdaki videodaki gibi bir boss fightta raptor dps den kazanarak nh yi geçecektir. Çünkü target sabit ve tek dir.

Hareket halindeki bir hedefe rapturun her mermisini isabet ettiremezsin ama Nh nin tek mermisi ölümcül olabilir. Aşağıdaki statlardan durum zaten anlaşılıyor!

İki classın aynı kalitedeki silahları:
     FireFall (Co-Op) MMOFPS
     FireFall (Co-Op) MMOFPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Datamaniazz -- 10 Ağustos 2014; 6:18:03 >

• raptorda charge speed 0.4 lere düşüyordu modüller nerflenmeden (ki buffınıda hatırlatırım raptorun). Linklediğin 2 silahtaki dps değerlerini görüyorsundur umarım. Birisi diğerinin 4 katından fazla.
    Nighthawk mermi başına 400 daha fazla vuruyormuş diye övüyorsun ama o hiç birşey değil malesef. Raptorda 4-5 katı hızda ateş edebiliyorken o değerin bir anlamı kalmıyor sanki.

Ayrıca Nighthawk ın headshot hasarı 0.25 mi 0.3 mü ne. Yani 2 silahta hs ve 1 mermi sıksa raptor daha fazla vuracaktır.

dediğin gibi koyduğun resimden herşey anlaşılıyor! (nighthawk da sadece rof diğerinde charge+ammo olmasına rağmen)

Halen yanlış olduğumu düşünüyorsan lütfen yukarıdaki video gibi mini birşey yapıp göndermekten çekinme (raptor gibi 40k -80k arası vurduğun).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 10 Ağustos 2014; 12:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Datamaniazz

Hareket halindeki bir hedefe rapturun her mermisini isabet ettiremezsin ama Nh nin tek mermisi ölümcül olabilir!

Raptor biraz acemiler için ideal class dır :) her attığını vuramayan lar için tercih sebebi olabilir. Oynaması eğlenceli ve tam bir takım adamıdır. Ama Nh nin yeri başkadır bu inkar edilemez! O klasik sniper dır. Solo takılabilir. Oynaması beceri ister, attığını vurman lazım. Menzilinde olmak istemezsin NightHawk'ın :)

Zaten Diğer oyunlarda da durum böyledir. Tek atışlık sniper silahla seri atabilen dürbünlü silahların vuruş gücü aynı değildir! Bu tamamen tercih sebebi bir şey birini överken diğerini karalamak süs karakter filan demek pek hoşuma gitmedi bu yüzden de bu konu bu kadar uzadı ve gereksiz bir tartışmanın içine girdik. Yukarıda iki silahında statları var ikisininde kendine has ve duruma özel avantajları var. Bunu da ancak oynuncu kendi oynayarak anlayabilir. Bu yaptığımız konuşma yeni oyuncuların kafasını karıştırmaktan başka birşeye yaramıyacaktır.

Bide zaten Raptor oynayan herkesin Nh, Nh oynayan herkesinde bir Raptoru kesin vardır :) Bu yüzden sıkıntı yok hangini istiyorsanız onunla oynayın ikisiylede yüksek lv de iş yapar ve eğlenirsiniz hepsi bu...

• üzgünüm ama sana söyleyebileceğim pek birşey yok. 2 sinide bildiğini iddia edip nh a daha iyi ve kodumu oturtur çekiyorsun. Ss ler felan veriyorsun (şarjın damge ini hesaplamayıp, hs çarpanlarını düşünmeyip dps leri görmezden geliyorsun). Birisine acemi sınıfı diğerine pro sınıfı diyorsun.
    Nighthawk ın ile iyi eğlenceler dilerim. Bir ara oynuyorken gördüğün ve kodumu oturtur dediğin hasarları çekip paylaşırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 10 Ağustos 2014; 15:48:40 >
  • Söyleyebileceğin bir şey kalmadı bence daha fazla konuşma ve sus artık çünkü gittikçe dibe batıyorsun. Oysaki verdiğim resimlerden sonrada konuşmaman gerekirdi ama sen bilmişlik taslayıp herşeyin en iyisini bilme havalarındasın.

Delilsiz iddea asılsızdır delilin yoksa konuşmayacaksın.

Bu konun bu hale gelmesini istemezdim, böyle konuşmayıda istemezdim ama sen kendin kaşındın! Heralde video yu izledikten sonra artık bu saçma iddeana bir son verirsin ve NH nin ne olduğunu anlamış olursun.

Raptor charge lı vuruşu maximum 1003 damage iken, Nighthawk 2458 ve tekrar söylüyorum bu nighthawk ı kodumu oturtur sınıfına dahil eder ki zaten o hep öyleydi :) Burada gizli kalmış bir şeyi keşfetmiş değilim, bu zaten bilinen bir şeydi. Sen kendi silahını modüllemiş kendini bufflamış karşında NH yokken ortalığı boş bulmuş konuşuyorsun...

Realeseden önce main karakter olarak Nh oynardım oysaki ilk olarak raptorum vardı. PVP de Raptorla kimseye tek atış yapamazken NH ile DN ler hariç her class a tek atış yapıyordum (yani kodummu oturuyorlardı) tanklarada iki atış (bazı öküzlere 3 atışta yaptığım oluyordu tabi)

Oyunu bikaç kere bitirmiş olan biri olarak şu an main olarak recluse oynamayı düşünüyorum pvp de gerçekten sağlam iş çıkarıyorlar, bi yandan da Tigerclaw kasasım var perki için ama wow a başladım sanırım bir süre kalacak.

http://youtu.be/Kvqn0s9jgzM

Army deki oyuncu sayını her geçen gün artıyor, katılmak isteyen varsa oyunda mail atın friende ekleyin. Nick Airwarrior

• Bu arada Realeseden önce sniper ile ilgili ne varsa satmıştım. O 2 lv silahları senin için satın aldım özkan :) sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Ben halen lafımın arkasındayım. Kodumu oturtan nh değil raptordur.

Senin sorunun burada işte olaya tek taraflı bakıyorsun, raptor modülleniyor da, buffı varda nh nin yok mu? Onda ability yokmuş gibi konuşuyorsun. Execution ı bi incele istersen, bide modüllü halini düşün, yukardaki gibi ileri seviye bir silahla emin ki sana tek atış yapacaktır belki iki o da son kalan 1 - 2k canını almak için...

Hepsini bi kenera bırak sen şu videonun üzerine hala nasıl iddeanı savunuyorsun anlamıyorum. Ben iki karakterinde her durumdan eşit seviyede videosunu verdim. Gerisi kullanıcının kendini ne kadar geliştirebildiğine bağlı. Sen Raptoru fullemişsin konuşuyorsun. Birde Nh yi fulle bakalım. Ondan sonra bak raptoru oynuyormusun bir daha. Tüm classları geliştirince zaten imba oluyor. Senin sorunun bir saplantıya takılıp kalmış olman. sonra insanı tahrik edici konuşuyorsun, biraz daha üstüne gitsek utanmayıp nerdeyse söveceksin.

İlk önce bir konuyu savunacağın zaman dedilin olsun, olaya sadece kendi açından bakamazsın, karşı tarafıda inceleyeceksin. Eğer bir daha tahrik edici, sataşan sözlerle bu konuşmayı sürdürürsen Donanım Haber Yetkililerinin bu durumundan haberdar olacağına emin olabilirsin. Burda gayen bilgi aktarmak ise önce verdiğin bilginin doğruluığundan kendin emin ol, biri yanlış bildiğini sana söylerse de, araştırmacı ol, kavgacı değil, yoksa bi halt öğrenemez kendi cehaletinde boğulursun.

Sen en iyisi video yu bi daha izle belki bu sefer anlarsın
    http://youtu.be/Kvqn0s9jgzM

• Ben kendi cehaletimde boğulayım arkadaş. Bana bulaşma artık. Nereden girdim bu konuya yani bulaştıkça bulaşıyorsun. Süslü süslü laflar söyleyip kışkırtıyorsun. Sonrada gelip "seni babana söylerim" yapıyorsun. Konuşmasını biliyor olsan efendi gibi konuşurdum. Konuşmasını bilmezsen gözümde "bık bık ötüyor" olursun. İstediğine şikayet etmekte özgürsün, gelip burada tehdit savurup şov yapmana gerek yok. Bide gelmiş kavgacı olma araştırmacı ol diyorsun. Kendi verdiğin öğüde uyup forumları biraz kurcala yoksa dediğin gibi cehaletinde boğulursun.

Sana göre solo olmayan raptor ile ben squad 3 thump yapıyorum.
    Sana göre solo olmayan raptor ile ben 8dk da hc bwa bitiriyorum (ki forumlarda 6dk da bitiren manyaklar varmış raptor ile).

Tek mermi hasarı biraz iyi diye kodumu oturtur pvp de tek atar diyorsun. Kime ne pvp de tek atıyorsun, ne kadar pvp de takıldın bilmiyorum ama bize tek atan olmadı henüz. Raptor dışındaki hiç birşeyden korkmuyoruz (bide kapalı alanlar recluse slowu).
    O senin koyduğun video alakasız ayrıca! bu hafta oyun ile ilgilenemdim nighthawk öküz gibi bufflanmadıysa o 2 katı damage i atabilmene imkan yok (ek: burada imkan yok derken power ile ilgili birşey olabilir. Belki düşük power çarpanı daha iyidir. Belki bir damage capi vardır, belki iyi scale olmuyordur gibi şeyleri kastediyorum. Çünkü ikisinede sahibim ve ikiside dizili.)

Raptorum da nighthawk ımda tamamen dizili. Sadece nh deki 2 skill ve silah mavi 40 lvl. Modüllerinin hepsi epic.
    Raptorda ise ulti mavi. Geri kalan modül skill ve silahlar epic.
    Öyle 2 katı felan vurduğu yok (dediğim gibi hayvan gibi bufflanmadıysa).

Buda seni adam yerine koyup attığım son mesajımdır. Daha fazla sapır salak mesajlarını okumamak için engelliyorum. Aynı şekilde sen de beni engellersen iyi olur. Bu sayede sen de benim mesajlarımı görmek zorunda kalmazsın.

Hadi hoşçakal atarlı arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 11 Ağustos 2014; 0:07:52 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.