ya zaten bu olayın ayetlerde geçen olayla alakası yok , ama gel de bunu akıl ile islamı birleştirmeye çalışan harun yahya zihniyetlilere anlat
islam akıl dini değil , teslim dinidir , her ayeti bilim ve teknolojiyle açıklamaya uğraşmayın
Harun Yahya ve bir dergi var FISILTI ben yerlere yatıyorum okurken...
İşte mayt mıdır nedir şu küçük böcekleri inceliyor ve işte elektron mikroskopuyla çekilmiş görüntüler falan filan bir sürü ilimsel ıvır zıvır zırvalıyor, sonra olayı işte bir Hadis le falan bitiriyor. İşte Yüce ALlah bu yeri göğü şöyle yaratmıştır falan
Dergi resmen komedi....
Yani şimdi dini resmen böyle kendileri böyle garip şekillere falan sokuyorlar... Nasıl ki işte gazeleter promosyon falan yapıyor, veya işte OSMAN TANBURACI nın falan katıldığı bi program varya böyle işte koltukta oturuyorlar , hani ÇAYLAR filan geliyor içiyorlar falan yeni yeni yöntemler buluyorlar ya işte bende bu da böyle bir ciddiyetsizlik örneği...
Propoganda yapmak için emelerini gerçekleştirmek, milletin beynini uyuşturmak için dini kullanıyorlar ve garip garip yöntemler deniyorlar...
Kimi de ŞİRİNLERİ gösterir, Şirin baba böyle der " Hadi şirinler cumaya gidelim"
Çok trajikomediler var bu memlekette...
AMa şu bir gerçekki , din üzerinden insanları kandırmak istismar etmek, böyle zengin olmak hayatta başarılı olmak mümkün...
Şu anda ben böyle adamların huyuna gitsem bu forumda hepsi sayar sever...
Sakal bırakıp ticarete atılsam kesin başarılı olurum...
Bu ülkede YEŞİL SERMAYEDEN PAY almak çok kolay...
Nede olsa bütün ihaleler onlara veriliyor, komisyon vs. vs....
İnsanlar böyle koyun oldukça , kişi kendini GÜDÜCÜ olarak hissetmek zorunda bırakılıyor.. Yani insanlar aklını kullanmamaya gözlerini kapatmaya devam ettikçe başkaa çarek bırakmıyor hayat..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme