Şimdi Ara

Finlandiya, Microsoft’a kızgın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Google da amerikan firmasi. O da kapitalist. Ama adamlar en azindan amaci ugruna emek veriyor. Yaptiklari isin arkasinda duruyorlar. Htc Windows Phone telefon cikardi microsoft senelerce tek bir guncelleme vermedi. Gerci sonra lumialari da cop etti ama htcnin guzelim telefonlarinin yuzune bile bakmadilar.

Bu kadar bilgisiz konuşmayın. İftira atmak ne kadar kolay ya..

Lumia 920 ve 820 çıkış tarihi Kasım 2012.
    Aralık 2012 - GDR1 güncellemesi
    Temmuz 2013 - GDR2 güncellemesi
    Kasım 2013- GDR3 güncellemesi
    Temmuz 2013 - Major Windows Phone 8.1 güncellemesi

ve ardından 2014 GDR1 + GDR2 alıp günümüzde halen daha 2015 Windows 10 sürümüne yükseltilebiliyor. Güncelleme vermemişmişmiş. Nokia nasıl aldı o zaman Amber, Black, Cyan, Denim, GDR1, Windows 10 güncellemelerini ?

Gdr1 ile gdr2 güncellemesi sanki birbirinden çok farklı güncelleme. Microsoft, 8.0.1 den 8.0.2 ye geçtik demiyor, kelime oyunu yapıp sanki iki büyük güncelleme veriyormuş gibi acayip acayip şekilde keklemeye çalışıyor.

apple ve google, gdr1 gdr2 diye absürt isim verip milleti keklemiyorlar.

Microsoft, NOKİA 1020 gibi 2gb ramli telefonu çöp yaptı ne güncellemesinden bahsediyonuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 29 Mayıs 2016; 17:49:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muneccim degiliz. Vakti zamaninda Nokianin basina mikisoftdan bir CEO atadiklarinda MSa satarlar artik demistik.

Kim ne derse desin ozledigimiz 2 marka var.

Nokia ve SE.

Ikisi de android trenini kacirmanin cezasini cekiyorlar. Gerci SE de kalmadi artik ya.

Nokianin kendine has ozel yazilimlarini, tasarimlarini dusunun bir. Ayni sekilde SE aksesuarlarini dizaylarini...

Sene oldu 2016 hala ortalikta 10 sene oncesinin aksesuarlari yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 30 Mayıs 2016; 1:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Muneccim degiliz. Vakti zamaninda Nokianin basina mikisoftdan bir CEO atadiklarinda MSa satarlar artik demistik. Kim ne derse desin ozledigimiz 2 marka var.Nokia ve SE.Ikisi de android trenini kacirmanin cezasini cekiyorlar. Gerci SE de kalmadi artik ya.Nokianin kendine has ozel yazilimlarini, tasarimlarini dusunun bir. Ayni sekilde SE aksesuarlarini dizaylarini...Sene oldu 2016 hala ortalikta 10 sene oncesinin aksesuarlari yok ortalikta.

Nokia kimseye satıldığı falan yok Nokia bu yıl geri dönüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Nokia yı gömdüler, geriye sadece orijinal olarak BlackBerry kaldi,Blackberry Android cihaz üretmeye başladı umarım başarı yakalar ve sektör de kalir,zira mühendislik ve kalite anlamında BB,sektorun abisi konumunda kalan tek fırma.

Nokia'nın gömüldüğü falan yok. Nokia Nokia olarak Bu yıl geri dönüyor!

• Büyük balık küçük balığı yedi, dışkı olarak da 14 bin insan bıraktı..
  • Sadece Finlandiya değil, birçok kişi kızgındır. Nokia gibi bir devi sırf çıkarları için resmen harcadılar. PC tarafında Windows'tan vazgeçmeyen biri olarak tam tersine Windows Mobile platformunu sevmememin bir nedeni de bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Sadece Finlandiya değil, birçok kişi kızgındır. Nokia gibi bir devi sırf çıkarları için resmen harcadılar. PC tarafında Windows'tan vazgeçmeyen biri olarak tam tersine Windows Mobile platformunu sevmememin bir nedeni de bu.

Nokia yaşıyor :)http://www.donanimhaber.com/sinema-ve-dizi/haberleri/Disney-Nokianin-sanal-gerceklik-kamerasini-kullanacak.htm
  • Nokia'nın tamamen bitmediğini biliyorum. Ancak Noka'ya ciddi bir darbe vuruldu. Muhtemelen Nokia'nın son yıllarda sürekli geri kalması Microsoft'un bir oyunuydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un politikasını bir türlü anlamıyorum. Grubuna kattığı markaları heder ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Nokia'nın tamamen bitmediğini biliyorum. Ancak Noka'ya ciddi bir darbe vuruldu. Muhtemelen Nokia'nın son yıllarda sürekli geri kalması Microsoft'un bir oyunuydu.

Bu yıl dönüş ücretsizdir. Nokia android ile geri dönüyor
  • Nokia markası kimseye satılmadı bir şunu ekrem'e anlatsın plzz. Nokia markası Finlandiyalı Nokia'ya aittir.
    Finlandiya, Microsoft’a kızgın
  • Microsoft üzgündür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia reyiz geri gelmeli

• micisofta güvenen de hata zaten, gerçi millet nokia geri dönsün diyor da iyi olsa micisofta tamah etmezdi.

• Bu Nokia neden zamanında ısrarla Android cıhaz üretmedi de battı biri bana nedenini açıklasın lütfen.
    Android li cıhaz üretse şimdi samsung dan bile ilerde olurdu kesin. Ama neden yapmadı neden ısrarla simbian da ısrar etti.

• Bu durumu kimse paralel e bağlamamış çok ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

Bu durumu kimse paralel e bağlamamış çok ilginç.

Bill Gates in emekli eden kim? Tabiki de Paralel yapı. Dualarla bu işi yaptıkları söyleniyor.

• aklıma "Bu gemi Batmaz" kelimesi geldi titanikten harcadılar Nokia'yı...

• quote:

Orijinalden alıntı: atisaca283

Bu Nokia neden zamanında ısrarla Android cıhaz üretmedi de battı biri bana nedenini açıklasın lütfen.
    Android li cıhaz üretse şimdi samsung dan bile ilerde olurdu kesin. Ama neden yapmadı neden ısrarla simbian da ısrar etti.

Aslında Nokia X adlı ne idüğü belirsiz bir Android telefon çıkardı. Ama Meego'nun üzerine ekleyip gitselerdi zaten yeni yeni emekleyen Android'i başlamadan bitirirlerdi.

Habere dönecek olursak Nokia lisansıyla muhtemelen bu yılın sonlarına doğru Android telefon üretilecek. Ama Macaristan'daki tesis şuan Microsoft'ta, Tayvan'da nasıl bir üretim olur hala eskisi gibi sağlam olur mu bilemeyiz. Keşke zamanında casus Elop'u kovsalardı, belki de Android'de sözü geçen üreticiler arasında Nokia da olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

Nokia markası kimseye satılmadı bir şunu ekrem'e anlatsın plzz. Nokia markası Finlandiyalı Nokia'ya aittir.
    Finlandiya, Microsoft’a kızgın

Ben bu olayı anlamadım. Bildiğim kadarıyla nokianın normal telefon kısmı hala durup nokia işletiyor. Akıllı telefon kısmıda belli bir süreden sonra hakları tekrar aktif olup üretime geçilebilir olacak diye biliyorum. Bu haberdeyse tam tersinden bahsediyor doğrusu ne bu olayın? Yukardaki arkadaşın tekide nokia hdrm firması altında tekrar kuruluyor demiş?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.