Şimdi Ara

Finish Quantum 160 tablet Süper Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit fırsat kodu: 336754f1e7-1920

BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksnr -- 1 Mart 2012; 17:17:09 >

• LİNK
  • sakin ol dostum ekledim
  • 160 tablet 60 tl neresi sıcak anlamadım ki
  • Bende bizimkilere söyledim. 84 tanesini 36tl ye almışlar.
  • yakala.co'da Kargo dahil 29TL ye Finish 115 adet olan vardı 2 gün önce.
    Ama şimdi baktım 91kişiyle tükenmiş.
    Bence Bu kadar para vermeyin.
    Şaşırdılar artık, Mega, Giga, Finish, Quantum diye isim koyarak!
    Sanki uzaya firlatılacak
  • Bi ara 80-90 tanesi mi ne A101'de ve Şok'ta 20 TL miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar mail gelmiş ihtiyacı olan alsın diye paylaştım aynı ürünün 48 tanesi geçende 30 tl idi hangi market hatırlamıyorum ama migros ya da real olabilir.
    ayrıca bunlan bi sürü çeşidi var alanlar bilir bu en iyisi ve marketlerde en pahalı olanı bilinçli konuşalım ihtiyacı olan alır olmayan almaz bu kadar basit.. bilmiş arkadaşlar markete gidip baksın lütfen.. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

yakala.co'da Kargo dahil 29TL ye Finish 115 adet olan vardı 2 gün önce.
    Ama şimdi baktım 91kişiyle tükenmiş.
    Bence Bu kadar para vermeyin.
    Şaşırdılar artık, Mega, Giga, Finish, Quantum diye isim koyarak!
    Sanki uzaya firlatılacak

Alan 91 kişinin sanırım piyasadan haberi yok. Birçok markette 25 lira civarına satılıyor 115'li paketler.

• Dün 115 li Finish hepsibirarada yı Bandırma Grosstan 23,90 a, son 1 tane kalmıştı aldım, diğer şubelerinde vardır belki, çok iyi fiyattı.
  • kargo parası var mı acaba. şu anda migrosta 60 li quantum makine kokusu ve temizleycisi hediyesiyle birlikte 27
    yani arkadaşın verdiği link kargo bedavaysa hiç de fena değil
    yalnız bsşlığı değiştirirseniz 120 değil 160 tane diyre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 1 Mart 2012; 17:14:33 >
  • Hepsiburada da fairy nin 100 lüsü var 1500 ML Fairy Bulaşık Det. hediyeli 30,89 kargo bedava.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/fairy-hepsi-1-arada-bulasik-makinesi-kapsulu-limon-100-yikama/productDetails.aspx?productId=zypyon4170&categoryId=28002654&SKU=ZYPYON4170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferceyo -- 1 Mart 2012; 17:21:13 >
  • 160 tanesi 120 tl diyor. Çok ucuz gelmedi.

Edit: Gözünle bakmazsan olacağı budur. Üstteki resmi okumadan yazmışım. 60 tl iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 1 Mart 2012; 17:31:15 >
  • Quantum ile finish aynı değil. Sizin fiyat verdikleriniz Finish. Bu quantum (marka finish). Açıkçası ben başka hiç bir deterjan denemedim. Quantum en iyisi ancak birazcık pahalı. Vestel'in fiyatı fena sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Quantum ile finish aynı değil. Sizin fiyat verdikleriniz Finish. Bu quantum (marka finish). Açıkçası ben başka hiç bir deterjan denemedim. Quantum en iyisi ancak birazcık pahalı. Vestel'in fiyatı fena sayılmaz.

Hay gözünü seveyim sonunda birisi fark etti

anladınız bilmiş arkadaşlar aradaki farkı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferceyo

Dün 115 li Finish hepsibirarada yı Bandırma Grosstan 23,90 a, son 1 tane kalmıştı aldım, diğer şubelerinde vardır belki, çok iyi fiyattı.

Evet bizim burda da yerel market Gel-tat da aynı fiyata satmışlardı bir ara...Ara sıra böyle kampanyalar oluyor...
  • En guzeli arap sabunu. arastirin ne demek istedigimi anlarsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksnr

quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Quantum ile finish aynı değil. Sizin fiyat verdikleriniz Finish. Bu quantum (marka finish). Açıkçası ben başka hiç bir deterjan denemedim. Quantum en iyisi ancak birazcık pahalı. Vestel'in fiyatı fena sayılmaz.

Hay gözünü seveyim sonunda birisi fark etti

anladınız bilmiş arkadaşlar aradaki farkı?

Umarım bilmiş kategorisinde değerlendirdiklerinden değilimdir. benim bahsettiğim ürünün resmi aşağıda.
     Finish Quantum 160 tablet Süper Fiyat

• 400 500 liralık makine için 120 liralık tablet satıyorlar, yok artık daha neler. bir de şunu duymuştum ; adam 580 liraya lcd tv alıyor, 800 liraya receiver, 105 liraya altın uçlu kablo alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

400 500 liralık makine için 120 liralık tablet satıyorlar, yok artık daha neler. bir de şunu duymuştum ; adam 580 liraya lcd tv alıyor, 800 liraya receiver, 105 liraya altın uçlu kablo alıyor

söyleyecek lerime tercüman oldun teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamiy -- 1 Mart 2012; 18:57:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.