Bildirim
Fındık 29,90tl (kavrulmuş, zarsız) (Carrefour)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Memleketten gelsinden 20 TL kgsu kaçırdıktan sonra daha bakmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen oyle
quote:
Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER
Aynen
Fakat güzel kampanya başlık sahibine teşekkürler. En ucuz 40 tl ye ufaklı tefekli alıyordum en ucuz buradan 1 kilo gibi almayı planlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 24 Ocak 2016; 12:51:37 > -
Guzel kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar maltepe minibus yolunda da Carrefourteknosa olan küçük bir avm var orada da aynı kampanya geçerli ve gayet lezzetli. Ve kaçan balık gitmiştir artık eldekind bakmak lazım.
Memlekettengelsin.com da 250 gram kavrulmuş fındık içi 5 liraydı.kilosu 20 liraya geliyordu ama 6 lira kargo ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bence arkadaşın paylaştığı bu fırsatta gayet sıcak. Paylaşım için teşekkürler.
mg de kargo vardı, fırsat gayet güzel, tşk.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Carrefour kuruyemiste cok çürük carik satiyor. Bakmadan almayin. Alin bir 100gr.avm de yiyin oyle stoklayin. Carrefoursa modern pazarcidir, ona gore !
quote:
Aynen oyle dostum bizim konuyu eve gelirken gordum sepet filan hazir eve gidince odeme yaparim diyordum bir baktim tukenmisbizim yamyamlara dayanir mi
Sabaha doğru duyar duymaz srpete 500 gramliktan. 50 paket attım tam işleme ödeme ekranına geldm 3 D kaplıymış kartların mobil bankacılığı girip acana kadar sepette ne varsa silmisler 2 adet sınırı gelmis
quote:
Sabaha doğru duyar duymaz srpete 500 gramliktan. 50 paket attım tam işleme ödeme ekranına geldm 3 D kaplıymış kartların mobil bankacılığı girip acana kadar sepette ne varsa silmisler 2 adet sınırı gelmis
hocam siz satacaktınız nasılsa. en azından bi<im gibi yiyecek olanlar almış -
Bimden 26 da t kıyma 30 paket çay aldım saygılar .satsam da aynı paraya satıyorum sevgiler.
quote:
50 adet nedir yahuiyikide sınır gelmis
quote:
Orijinalden alıntı: kaansevgili
quote:
Aynen oyle dostum bizim konuyu eve gelirken gordum sepet filan hazir eve gidince odeme yaparim diyordum bir baktim tukenmisbizim yamyamlara dayanir mi
Üstad tam da adamına soylemişsiniz ☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: defrecmantasyon
quote:
Orijinalden alıntı: kaansevgili
quote:
Üstad tam da adamına soylemişsiniz ☺
aynen dostum
-
quote:
Bimden 26 da t kıyma 30 paket çay aldım saygılar .satsam da aynı paraya satıyorum sevgiler.
çay varsa fazla alabilirim gg uzerinden
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Aynı paraya satıyorsaniz niye o kadar cok alıyorsunuz
quote:
Aynı paraya satmak demek, yine forumdaki lerin faydalanamaması demek değil mi? Sonuç olrak fark eden birşey yok.
Belki karın banka kampanyalarıdır bilemem ama bu olay güzel olmuş derim.
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
quote:
Aynı paraya satıyorsaniz niye o kadar cok alıyorsunuz
KK puan ok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- a101 columbia mont orjinal mi
- dijitsu 65 inç tv bim yorumları
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- bim kar zinciri
- pckolik indirim kodu
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X