kredi kartın yoksa kredi kartı alıp harcama yapabilirsin. borçlarını eksiksiz ödediğinde bir kredi notun oluşacaktır. yüksek miktarda kredi borcun varsa ödedikçe puanın otomatik olarak yükselecektir. borçlarını geç ödediğinde puanına eksi olarak yansıyacaktır. |
Findeks 2 yada 3 ayda bir ucretsiz notlu risk raporu alma icerir (2. sayfa)

-
-
Her ay bunun böyle konusu mu açılacak? Bu açılan 3. konu oldu artık. Konu açmadan önce bir dakika ayırıp arama kısmına "findeks" yazmak çok da zor olmasa gerek.
https://forum.donanimhaber.com/ucretsiz-findeks-kredi-notu-ogrenme--151724670
https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-ile-ucretsiz-findeks-raporu-alma--151917209#151922607
-
Sen okudugunu anla oncelikle daha sonra yorum yaparsin istersen , hazir limiti herkes biliyor ilk kez limit alip findeks raporu almayi da biliyor senin attigin linkler o konular
benim yazdigim 3 ayda bir limiti ucretsiz olarak yenileyerek tekrar tekrar findeks raporu cikartmakla alakali
Bu forumda birsey paylasmayacaksin valla herkes ugrassin arasin bulsun diyeceksin guest takip edip paylasilanlardan yararlanip cikacaksin oyleleri yaraniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0C5C87D7 -- 18 Nisan 2022; 12:50:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler aldım. 1452 olup 1450 ye düştü geri 1452 olmuş. Borç limit orani yüzde 14 bir ara 60larda idi o sıra düşmüştü ama puanlaması garip sistemin.
Kredi kartı kullanıyorum hatta her ay kesilir kesilmez ödüyorum ama kredi notum 50 puan azalmış.
-
Ben paylaşma mı dedim? İlk açılan konunun altına "3 ay önce ücretsiz rapor almıştım şimdi tekrar verdi" desen olmuyor mu? Bence asıl senin okuduğunu anlamak ile ilgili sıkıntın var.
-
ÇOK GÜZEL bir bilgi Çok Teşekkürler.
Bizler gibi her ay itina ile KKB raporunu takip edenler için 18 tl den kurtarır.
Hepsiburada ya birşey soylemek ıstıyorum vereceğin limitin taaaa :)
-
herşeyi eksiksiz yapmanıza rağmen bazen sabit kalma yada ufak düşüş görülebilir. önemli olan uzun vade de reçeteyi doğru uygulamak. ayrıca adı üstünde risk raporu sadece ne kadar düzenli ödediğin değil. sana açılan toplam kredi miktarından ne kadarını kullandığın ve güncel olarak ne kadar kredili ürün borcun olduğuda düşüşe neden olur. yani borcun artmış gibide yorumlanabilir. ben yıllardır kusursuz ödüyorum 6 ay önce 3 ayrı bankadan 100 er bin çektiğimde 1500 e düşmüştü 1900 den. normal yani şimdi 6 7 ay geçti tekrar 1700 olmuş. yani bi 80 100 bin daha çeksem verirler. 1500 civarında kredi çekmek çok zor.
-
Bilgi için teşekkürler. Hepsiburada nezdinde hala 5000 TL'lik kredimiz varmış :) Toplam kredibilite çok daha yüksek tabi ama yine anlamadığım konu var. Mesela bu krediyi, elektronik alışverişlerinde ya da telekomunikasyonda taksitlendiremiyoruz. Aslına bakarsanız telefon fiyatları da çok daha yüksek. Bana pek bir mantığı yok gibime geldi. Onun yerine kartından ön yükleme yap cüzdana, istediğini al. Banka taksitlendirsin
-
-
Hb bunu ilk çıkardığında denemiştik limitim hala sabit duruyor hatta sanırım 2 k idi 2,5 k olmuş. Sıfırlamıyorlar yani.
-
Aynen benim de 2.5 K idi bir kaç hafta önce 5K olduquote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIESHb bunu ilk çıkardığında denemiştik limitim hala sabit duruyor hatta sanırım 2 k idi 2,5 k olmuş. Sıfırlamıyorlar yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TEB gibi bazı bankalarda 1875 puan ve üstü olanlara daha düşük faizle kredi veriliyor.
-
Daha önce konular açıldığını biliyorum. Oraya sadece mesaj olarak yazsanız benim haberim olmazdı. Kendi adıma teşekkür ederim ama benim hazır limit kendi kendine iki katına çıkmış ama yeni bir kredi notu da yok. En son bu şekilde 16 ocak tarihinde öğrenmişim. Neyse gene de konu için teşekkür ederim. Üç ay sonra yararlanma imkanım olur belki.
-
Çok teşekkür ederim sayende ücretsiz öğrenebildim. Sadece bi not için 20 tl vermek gelmiyordu içimden, iş bilmezlerin yorumlarını görmezden gel verdiğin bilgi için teşekkürler
1875 ve üstü 100 kişide 4-5'tir diye düşünüyorum.
Hem düzenli harcayacaksın hem düzenli ödeyeceksin hem de kullanım /limit oranın belli bir düzeyin üzerinde olacak. En yüksek 1860 puanı görebilmiş biri olarak söylüyorum. Yeni kart alıp limitleri doldurma yüzden arttıkça puan 1800 altına çabucak geliyor.
-
Limitim 5k olmuş yenileme isteği nasıl gönderiliyor bulamadım onu ?
Teşekkürler
teşekkür ederim. faydalandım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X