Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.832
Cevap
522
Favori
1.332.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay için bir kampanya duyurusu halen yapılmadı. Bu ayı pas mı geçecekler acaba? Yeni bir kitapyurdu kampanyası çok güzel olurdu.
  • Beyler ayık olun

08505950566 numaralı telefondan aranıp en para müşteri hizmetleri olduklarini söylüyorlar şifre degistirmezsem internet bankacikiginin kapanacagini söyleyip tc numaramı şifremi öğrenmeye çalıştılar. Adres bilgilerimi söyleyip dogrulamami istediler. Kapansın gerek yok deyince yüzüme kapattılar telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvurumu yapmıştım, bugün gelip kartı teslim ettiler. işlemler basit sözleşme 2 sayfa. gelen personele kredi kartı meselesini sordum, yakında çıkacağını söyledi. Aidatsız bol kampanyalı olacakmış. beklemedeyiz.
    hediye olarak scrikss marka güzel bir kalem çıktı zarftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskazara -- 9 Kasım 2017; 13:4:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskazara

başvurumu yapmıştım, bugün gelip kartı teslim ettiler. işlemler basit sözleşme 2 sayfa. gelen personele kredi kartı meselesini sordum, yakında çıkacağını söyledi. Aidatsız bol kampanyalı olacakmış. beklemedeyiz.
    hediye olarak scrikss marka güzel bir kalem çıktı zarftan

hocam banada bugun geldı
    atm soktum kartı şifre istedı.ıcınden cıkan belgelerde sıfre falan yazıor mu ben bulamadım.bırde ınternet bankacılıgını nasıl acıorz subeye gıtmemız mı gerekıyor
  • zombika kullanıcısına yanıt
    gelen personel o konuda yardımcı oldu bana. senin temsilci kolaya kaçmış biraz anlaşılan hocam. uygulamayı indiriyorsun önce, sonra bütün şifreleri zaten oluşturuyorsun sırasıyla. uygulama şifresi, kart şifresi v.s. müşteri temsilcisini ara yardımcı olsunlar yapamazsan. bankayla hiç işin yok özetle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Enpara android uygulamasına güncelleme gelmiş.

- Cep telefonu numaralarına ücretsiz ve 7/24 para transferi fonksiyonu eklendi.
    - Karekod ile QNB Finansbank ATM’lerini kullanabilme ve hızlı para çekme fonksiyonları eklendi.
    - Bilgilendirme paketleri kapsamındaki SMS bilgilendirmelerinin isteyen müşteriler tarafından mobil bildirim olarak alınabilmesi sağlandı.
    - Kredi kartı ürünüyle ilgili geliştirmeler yapıldı. (Kredi kartı ürünümüz çok yakında müşterilerimize sunulacak.)
    - Dashboard yenilendi.

Valla, "yakında" ile kastınız, bir gün, bir hafta, bir ay, bir yıl, bir asır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: traindevie

quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Enpara android uygulamasına güncelleme gelmiş.

- Cep telefonu numaralarına ücretsiz ve 7/24 para transferi fonksiyonu eklendi.
    - Karekod ile QNB Finansbank ATM’lerini kullanabilme ve hızlı para çekme fonksiyonları eklendi.
    - Bilgilendirme paketleri kapsamındaki SMS bilgilendirmelerinin isteyen müşteriler tarafından mobil bildirim olarak alınabilmesi sağlandı.
    - Kredi kartı ürünüyle ilgili geliştirmeler yapıldı. (Kredi kartı ürünümüz çok yakında müşterilerimize sunulacak.)
    - Dashboard yenilendi.

Valla, "yakında" ile kastınız, bir gün, bir hafta, bir ay, bir yıl, bir asır?

Yıl sonu çıkmadan gelecek

Her gün olabilir.

• puntoyel kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu. Yine de yazayım. Kampanya linklerini paylaşıyorum:

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/sirketim/firsatlar/

• Arkadaşlar bu QR kod ile işlem yapmanın kötü yanı şu olabilir normalde karti aldıktan sonra atmde işlem bitiyor biliyorsunuz ama para yatirdiniz diyelim yatirdıktan sonra çıkış demeden gidersek baskasi bizim yerimize gelip para çekebilir degil mi? Bugün deneme şansım oldu atmden giderken işlemin sonlandırıldıgina bakamadım pek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylik ayin enparalilarina kampanya olur mu gene. Ali amazon kampanyasi olsa bari. 6 aydir ozenle ayin enparalisi oluyorum

• Yeni gelen karekod özelliği,hızlı para çekme ve cep telefonuna para gönderme özelliğini anlamadım.

Biri anlatabilir mi bana detaylı olarak?
    Nasıl çalışıyor bu üçü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 15 Kasım 2017; 9:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Yeni gelen karekod özelliği,hızlı para çekme ve cep telefonuna para gönderme özelliğini anlamadım.

Biri anlatabilir mi bana detaylı olarak?
    Nasıl çalışıyor bu üçü?

Karekod kart kullanmadan uygulama ile para çekme yatirma demek sadece ATM ekranında kodu okutuyorsun

Cebe para gönderme ise istediğin kişinin cep numarasını yazıp para gönderiyorsun 1 gün içinde atmden çekmesi gerekiyor yoksa geri dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ficus

Arkadaşlar bu QR kod ile işlem yapmanın kötü yanı şu olabilir normalde karti aldıktan sonra atmde işlem bitiyor biliyorsunuz ama para yatirdiniz diyelim yatirdıktan sonra çıkış demeden gidersek baskasi bizim yerimize gelip para çekebilir degil mi? Bugün deneme şansım oldu atmden giderken işlemin sonlandırıldıgina bakamadım pek

Güvenli çıkış yapmanız gerek yoksa açık kalıyor çekerler bende kullandım çıkış yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 15 Kasım 2017; 23:23:35 >
  • Kredi limiti 30 binden 50 bin'e çıkmış.

• Sabah resimdeki mail telefonuma düştü ve enpara mobile bi girdim kredi kartı sekmesi gelmis hemen basvurdum 1 dk sonra 3.5 milyarlık kartınız onaylanmıştır die mesaj geldi kredi kartını simdilik sadece belirli kişilerin kullanımına sundular bende bu kişilerden oldum bakalım kart gelince kullanıp deneyimlerimi aktarırım aidat kesinlikle yok ve 2 yıl enpara kredi kartını aylık minimum 10 tl alısverisleri düzenli kullanırsan enpara sana 100 tl aidat ödüyor her ay 1000 tl ye kadar olan 3 adet alısverisi ücretsiz 3 taksite bölüyor gibi özellikler yapmıslar fakat finanskartın standart taksit imkanından yararlanacağımızı ama artı para ve ek taksit kampanyalarından yararlanamayacağımız yazıyor bu kötü olmuş açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 18 Kasım 2017; 1:15:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Ya bu enpara iyi güzel de bunların müşteri yaklaşımı bana son zamanlarda garip gelmeye başladı kimle konuşsam hediyeler aldıklarından vb bahsediyor, ben uzun zamandır hem Tl ve döviz hesaplarımda meblağ bulunduruyorum, ödemelerde kullanıyorum vb ne bir hediye ne bir kredi kartı maili vb gelmedi. Kkb skorum vb zaten iyi anlam veremedim

Bu şekilde yaklaşmalarından bende memnun değilim açıkcası. O kadar hediye bişe gönderdiler bana bişe gelmedi üstelik ödemekerim düzenli çıktığından beri hep ayın enparalısı oldum. Şimdi kredi kartı da sona kaldı. rasgele diyorlar da pek inandırıcı gelmiyor artık

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Hediyeler daha çok pasif kullanıcılara jest yapıp bankayı hatırlatmak maksatıyla gönderiliyor.Unutmayın ki enpara bir banka ve para kazanması gerek yapılan her kampanya uygulama bu yöndedir.Bazı arkadaşlar enparan 'ın güzel oluşumundan bankayı dostları sanıp güceniyorlar sonra da böyle şöyle diyorlar.Unutmayın bu bir banka ve hiç bir zaman dostumuz olamaz .

• Neden bize gelmiyor yapmıyor diye soruyorsanız ,cevabı çok basit ; siz zaten kullanıyorsunuz !
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Dost olarak düşündüğümden değil de neticede aktif kullananları da ellerinde tutmak için diğer kullanıcılara yaptıkları jestleri bekliyoruz. Kimse vazgeçilmez değil. Enparada kayıtlı otomatik ödeme talimatlarım vardı şimdi iptal ediyorum. Faizleri düşürdüklerinden dolayı paramı da çekiyorum. Bakalım o gönderdikleri hediyeler bize de gelecekmi. Bu zamana kadar aklıma iyi öneriler geldikçe paylaşıyordum şimdi onu da yapmayacağım. Bunu mu istiyorlar :)

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Yok lafım size değil tabiki.

Adamlar neticede türkiye de yeni bir bankacılık anlayışı sundular başarılı oldular.Kampanya ve faiz yönüyle benimde eleştirilerim var ancak genel hizmet kalitesine baktığımızda hepsinden iyiler.Sadece ilk çıktıklarında herkese zengin faizi dediler o çizgiden de çoktan çıktılar.

Şuan enparanın çizgisi temel bankacılık işlemlerini ücretsiz ve genel şekilde sunmadır.Artık kolay kolay da bu çizgiden çıkacaklarını sanmıyorum.Faiz olarak çok daha yüksek oranlar sunan rakipleri var.

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.