Şimdi Ara

Finallerim başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 ders aldım. 3 dersim kaldı. 5 dersten geçmem gerekiyor, yoksa evden atılma tehlikem var. Bu 5 dersten 2'sinde yoklama sorunum var. 2'sini biraz finale kassam geçerim. Yoklama sorunu olanları da finale biraz kassam geçerim. 1 tanesinin ise çanı çok düşük ama dersten bir şey anlamadığımdan (İnanın bana o hocayla karşılaşsanız siz de bir şey anlamazsınız) belki geçemeyebilirim ama finalden 50 alana BB garanti.

Vesselam, az önce bir arkadaşımla konuştum. Bu kronik başarısızlık sorunu tamamen ortamdan kaynaklı imiş. Hocaları sevmeyince, ortamdan dışlanınca insan ne kadar başarı potansiyeli taşırsa taşısın yapamıyor abi. Buna en iyi örnek yine bu arkadaşım. Kendisi bir başka üniversitede Makine Mühendisliği okuyor imiş. Ortamdan ve hocalardan o kadar rahatsız olmuş ki, ortalaması 0'lara yaklaşmış. İnanır mısınız, yine bu arkadaş sınava tekrar hazırlanıp, başka bir ortama geçiş yaptığında hem Elektriği, hem de Elektroniği 4 senede bitiriverdi. O ortamda mutlu oldu çünkü. Fakat benim için öyle bir durum yok. 5. senem. Başka üniversiteye geçiş yapabilirim halen gerçi ama şu saatte çok zor olur. Bu ortamın rahatsız ediciliği, arkadaşımın olmaması, sürekli dışlanmam nedeniyle böyle oldum yani. E biraz suç bende. Yine de bu okulu bitirmeye çalışacağım. Olmadı, okul değiştireceğim. Başka çare yok.

• Ayin 2 sinde benimde finallerim başlıyor hala tam anlami ile calismaya baslamadim hali saha maclari gezmeler tozmalar derken ilk yildan 2 3 ders alttan kalacak ki,kiminle konuşsam ilk yildan ders birakma diyor ama benim icin bi anlami yok artık o cumlelerin (:
    Umarim herkes sınavlarında basarili olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

Ayin 2 sinde benimde finallerim başlıyor hala tam anlami ile calismaya baslamadim hali saha maclari gezmeler tozmalar derken ilk yildan 2 3 ders alttan kalacak ki,kiminle konuşsam ilk yildan ders birakma diyor ama benim icin bi anlami yok artık o cumlelerin (:

Sen yine hayatını yaşamışsın, ben onu da yapamadım.

İnşallah hepimizin durumu düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

Ayin 2 sinde benimde finallerim başlıyor hala tam anlami ile calismaya baslamadim hali saha maclari gezmeler tozmalar derken ilk yildan 2 3 ders alttan kalacak ki,kiminle konuşsam ilk yildan ders birakma diyor ama benim icin bi anlami yok artık o cumlelerin (:

Sen yine hayatını yaşamışsın, ben onu da yapamadım.

İnşallah hepimizin durumu düzelir.

Inş

• Okul,bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Okul,bölüm?

YTÜ Elektronik ve Haberleşme. Bölüm çok güzel lakin okul öyle değil. (En azından benim için)

Haydi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 27 Mayıs 2014; 21:42:11 >
  • Benim bugün başladı pazartesi bitiyor. Perşembe günü 3 sınav var ve 2 tanesinin vizesinden çöktüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüm finaller açıklandı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de kontrol sistemleri ve bilgi teorisine girdim, kaldı 3 final daha

Mühendislik zor be ya

• Benim finaller de aslında 2 Haziran'da başlıyor ama çok bir şey kalmadığından açtım böyle bir konu.

@mustafa.berk, halledilmeyecek ders yok hocam. Okula girmeye başaran, çabalaması halinde her dersi de geçmeyi başarır. Bu klasik bir kuraldır ama azim gerekli işte.

@BraveHeart, aynen.
  • benim bugün bitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.