Şimdi Ara

Final ygs matematik 1 soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba , bende finalin ygs matematik 1 soru bankası ( 2010 basımı ) vardı , bazı arkadaşlar çok zor diye ilk önce basım yılını göz önünde bulundurmayıp bi yerden bulmaya çalıştım ve çok şükür bi arkadaşın sayesinde bulmuştum , çözdüm fakat ben mi zor soru çözebiliyorum yoksa zor dedikleri 2011 ve 2012 basım yılındaki sorular mı oldugunu bi türlü kararlaştıramadım.Bu yüzden dün 2012 basımını almaya karar verdim , fakat kitapcıdan bi kazık yedim heralde , 2010 basımı vermiş tekrar , benim merak ettiğim konu , basım yılına göre farklılık gösterebiliyor mu zorluk derecesi , bunun cevabı büyük bi ihtimal '' eveet '' olacak fakat , 2011 veya 2012 basımında kitaplar çok mu zor gerçekten , ben kendime haksızlık mı ediyorum yoksa :S

• Yok mu bi görüş belirtecek veya final 2012 - 2011 kullanıp , biraz fikir verecek ? .S
  • Yazarı orhan doğukan olan mavi kapaklı final matematik 1 kitabından mı bahsediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbaps3 -- 12 Ekim 2013; 18:56:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

Yazarı orhan doğukan olan mavi kapaklı final matematik 1 kitabından mı bahsediyorsun?

Evet kardeşim o kitaptan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykem

quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

Yazarı orhan doğukan olan mavi kapaklı final matematik 1 kitabından mı bahsediyorsun?

Evet kardeşim o kitaptan bahsediyorum

Bendeki kitapta basım tarihi yazmıyor.Fakat farklı tarihlerde basılan kitaplardaki sorularda pek farklılık olmuyor.Genelde soru bankalarında, basım tarihi değişse de sorular aynı oluyor.Özellikle final yayınlarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki gerçekten bahsettikleri kadar ve diğer soru bankalarını göz önünde bulundurarak , zorluk derecesinden veya orjinalliğinden bahsedebilir miyiz , mutlaka duymuşsundur '' Fem konu özetli ve Final matematik 1 soru bankası kesinlikle bitirin '' diye , sence iyi mi gerçekten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CübbeliAhmet -- 13 Ekim 2013; 7:29:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.