Şimdi Ara

final sınıf belirleme sınavı 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • final sınıf belirleme sınavı olan kitapçığı alan var mı?

• Virmediler.
  • ewet kimseyte vermediler topladılar bi<z 2 tane olduk 2,si daha zordu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

ewet kimseyte vermediler topladılar bi<z 2 tane olduk 2,si daha zordu bence

Merak ettim soruları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Merak ettim soruları

yarın gidicem eyer verirlerle alıcam daha dogrusu ellerinde varsa :ama sana nasıl ulaştırırım orasını bilmiyorum

• bizede bu cuma finale doğru 02 diye bi snav yapcaklar snıflar ayrlcak :-) eğer öyle alma gibi bi imkanınız olrsa verinde iyi snfa düşek
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

bizede bu cuma finale doğru 02 diye bi snav yapcaklar snıflar ayrlcak :-) eğer öyle alma gibi bi imkanınız olrsa verinde iyi snfa düşek

usta alırsam veriririm merak etmede bende yerime fen lisesinden bi arkadaşı sokacaktım sınava sonra inş. mühendisliği okuyan bir arkadaşım var sokma dedi çünkü her sınıfa göre ders anlatıyorlar adamlar hep fen lisesi olacak hocalar az konu anlatıp hemen testlere geçecek nasıl olsa adamalr biliyo çogu şeyi perişan olursun adamlara yetişemezsin dedi banada mantıklı geldi bence sende kendin gir kendi seviyende bir sınıfa düş seviyene göre eğitim al tabi önemli olan çalışmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu düşünememiştim ya çok haklısın dostum ama kötü snıfa düşersem de ders işliyemeyiz diye korkuyorum geveze çok
  • dostum oda sende bitiyor aslında herkezle labali olma dersi iyi dinle yeter olmadı hocaların yakasına yapış anlamadıgın konuyu çek kütüphaneye filan anlatsın babalarının hayrına öğretmiyolarya ki hocalarda memnun olur bu aziminden daha çok üstüne düşer :))
  • quote:

dostum oda sende bitiyor aslında herkezle labali olma dersi iyi dinle yeter olmadı hocaların yakasına yapış anlamadıgın konuyu çek kütüphaneye filan anlatsın babalarının hayrına öğretmiyolarya ki hocalarda memnun olur bu aziminden daha çok üstüne düşer :))

teşekkür ederim dostum olmadı öyle yaparım snçta son senem iyi çalışmam lazm günlük 2'saati 3'e çıkarma zamanı geldi galiba =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

quote:

dostum oda sende bitiyor aslında herkezle labali olma dersi iyi dinle yeter olmadı hocaların yakasına yapış anlamadıgın konuyu çek kütüphaneye filan anlatsın babalarının hayrına öğretmiyolarya ki hocalarda memnun olur bu aziminden daha çok üstüne düşer :))

teşekkür ederim dostum olmadı öyle yaparım snçta son senem iyi çalışmam lazm günlük 2'saati 3'e çıkarma zamanı geldi galiba =)

bencede 1 yılını feda et adam gibi biyere git bize çok dediler dinlemedik şimdi aklımız başımıza geldi sende bizim gibi olma bu kadar kişi böyle diyorsa vardır elbet bir bildikleri

• adana da giren var mı aranızda düzey belirleme sınavı yazıyodu üzerinde 120 soruluk
    öğleden sonra girenlere kitapçık verilecekti verilmedi mi yani kimseye merak ettim cevapları yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetygs -- 3 Ekim 2011; 18:29:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Merak ettim soruları

yarın gidicem eyer verirlerle alıcam daha dogrusu ellerinde varsa :ama sana nasıl ulaştırırım orasını bilmiyorum

Finalin bu sene soracagı Türkçe ve sosyal sorularını cok merak ediyorum ben aslında.2011 Denemeri Ygs ile aynı zorlukta cıkmıstı.Hatta Ygs bayagı zor oldu..

• biz bugun olduk 120 soruluk karısık bir sey yapmıslar.yarın da dershane baslıyor.hadi hayırlısı
    not:kitapcıklar verilmedi
  • Hangi konular çıkmıştı?
  • bize sınav bugün yokmu 1-2 ipucu sınavla ilgili
  • Dün oldum..Basit sınavdı.Türkçe dilbilgisi hafif kasıntı.Kimyada 1 2 kafa karıştırıcı soru... Biyolojide 1 tane ters köşe sorusu.Geometride 1 tane düşünme,1tane de çok soru çözmeye dayalı soru vardı...
    Toplamda nerden baksan 10 soru zor gerileri basit olan bir sınavdı.. ;)
  • yarım fd sınav konularını bilen var mı sınıf degişmek zorundayım verirseniz cok memnun olurum
  • Arkadaslar final adana merkez var mi varsa hangi devre hangi sinif :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.