arkadaşlar 6 eylül pazartesi günü akşam 22.00 civarında final shop netten ygs-lys-mf final dergsini sipariş verdim o saatten beri ürünün durumu'hazırlanıyor' yazıyor benim elime ne zaman ulaşır tahminen, alıp hemen başlamam lazım derginin ilk sayı dağıtımı normalde 6 eylül müş.bana 1. dergi gelemz mi yoksa.?
sizce bunlar yeterli olurmu 315 tl vermeğe değer mi sizce.içeriği benim hoşuma gitti sizede sormak istiyorum.
muhtemelen başka da kitap almam(eskilerden var biraz 5-10 kitap) bunlar yeterli olurmu benim için, dersaneyede gitmek istemediğim için gitmiyorum?
bu dergi ne zaman gelir birde meraktan çatlayacağım
Bende dergiye abone oldum ama derginin ilk sayısı 6 Eylül'de değil 4 Eylül'de geldi Şaşırdım açıkçası. Eksik dergileri de isteyebilirsin. Telefon et istersen. Dergiyi genel olarak öneriyorlar. Başarılar.
saol arkadaşım yarım saat önce sanırım bayram nedeniyle ilk 2 dergi(ygs+lys),2011 ygs-lys rehberi ve son 10 yılın çıkmış soruları geldi. yolumuz açık olsun inşallah katkısını görürüz.
Evet 2. dergi geldi bana da Dediğin gibi bayram nedeniyle erken gönderdiler. Başarılar..