Şimdi Ara

Final Fight: Double Impact İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • böyle oyunlar sınırsız jeton desteğiyle eski tadı olmuyor
    eskiden 1 jetonla gidebildiğin yere kadar gitmek
    daha eğlenceliydi

Orijinalden alıntı: OrKo1984

PS2 deki 3D versiyonu çoğu kişi beğenmez ama tam tersi benim çok hoşuma gidiyor. Ara ara canım sıkıldıkça bitiriyorum. Oyunun Story modu 2 kişi oynanmıyor.Story modu yaklaşık 6-7 saatte bitiyor.Autosave yaparak gidiyor oyun zaten.Hikaye Cody'nin kardeşi Kyle'ın üstünden gidiyor. Cody'nin kaçırılmasıyla beraber Kyle'ın abisini bulma çabaları üstüne kurulu Story modu. (Spoiler vermeyeceğim son boss ilk oyundaki hikaye ile bağlantılı bir karakter) Karakter geliştirilerek güzel ve nostalji öğelerine yer verilmiş.Ayrıca çok eğlenceli mini oyunlar var. (Bul karıyı al parayı , araba parçalama , varil kırma vs)

Ayrıca normal Final Fight arcade versiyonu da oynayabilirsiniz.

Bir de 3D olan versiyonun hikayesiz 2 kişi oynanabilen bir arcade versiyonu var oyunun içinde. 3D olan arcade versiyonunun son bossu SF den Cammy belirteyim

Not: Para kazandıkça müzikler satın alıyorsunuz dükkanlardan. Dehşet müzikler var oyunda belirteyim. Beğenmeyenler olsa da bir şans verin çok eğleneceksiniz diyorum.

Arkadaşımızın söylediklerine harfiyen katılıyorum. Evet çoğu kişi FF: Streetwise oyununu sevmez ama bu biraz da ön yargı ile ilgili diyebilirim. Oyunu oynamayan bazı arkadaşlar sırf oyun inceleme sitelerinde verilmiş puanlara bakarak bu oyun hakkında yorum yapıyorlar malesef. Elbette herkez değil aman yanlış anlaşılma olmasın oynayıpta beğenmeyen de elbette var ama benim bahsettiğim durum da hiç azımsanmayacak derecede malesef. Oyunu ben her hafta sonu oynuyorum bıkmada, usanmadan En sevdiğim ikinci FF oyunu diyebilirim (ilki tabiki de ilk FF oyunudur;) ve hikaye modu dışında @OrKo1984 arkadaşımızın da belirttiği gibi tek kişilik veya bir arkadaşınızla oynayabileceğiniz bir arcade mod da bulunuyor, bu modu oynarken aynı ilk FF oyununda olduğu gibi önünüze çıkanı indirip bölüm sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz ve bölüm sonunda da tahmin ettiğiniz üzere bölüm sonu canavarı ile karşılaşıyorsunuz Bana göre eski ve yeninin birleşmesi ile oluşmuş harika bir sentezdir Final Fight Streetwise, bu oyuna hala ön yargı ile bakan arkadaşlarımız varsa onlara FF:SW için bir şans vermelerini öneriyorum. Eğer beat em up türü oyunları ve Final Fight'ı seviyorlarsa bu oyunu beğenmemeleri için pek neden yok.

• Sonuç olarak grafiklerde bir iyileştirme yok. ayrıca bu oyunu bilgisayar üzerinde emulatörlerden oynamak çok kolay. ve bu oyuna ps3 ortamında onlarca para vermek çok gereksiz.
    final fight'ın bilgisayardaki emulatörlerden ayrı bir artısı yoksa ps3 ortamında o kadar para verip almaya ne gerek var anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.