Maalesef sonunu izleyemedim(dvd takıldı-nası oldu anlayamadık) ama yine de iyiydi.Sadece bu seferki kahramanlarımızda pek bi mücadele tercihi yok.Herkesi uyarıyolar, uyardıkları herkes ölüyo.Ölüm sahneleri çok etkileyici olmasa sıradan bi film deyip geçebiliriz.
Ya bu 3. filmde ölüm sahneleri nasıl iyi kurgulanmışmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: rietveld
Ya bu 3. filmde ölüm sahneleri nasıl iyi kurgulanmışmı ?
Walla arkadaşım 1 we 2 de özellikle 2 de çok güzeldi ölüm sahneleri ama 3'de ben pek beğenmedim açıkçası.Ama artık 4'ünü yapmasınlkar çünkü konu hep aynı baydııı artıkk
bu akşam seyrettim.. film devam niteliği taşımıyor yaw, hatta ilk ikisi ile bir alakası yok, tek başına bağımsız bir film yapsalar daha iyi olacakmış.. bütün karakterler yeni, ilk ikiden gelen kimse yok, filmin başlayışı ve gidişi bire bir ilk film ile aynı.. kız rüyasında görüp görüp uyanıyor ama bu sefer mesaj açıktı, ölümden kaçamazsınız diyordu ve beklenen bir şekilde film bitiyordu..
daha fazla ayrıntıya girersem seyretmenize gerek kalmayacak
ancak; filmdeki en güzel şey, ölüm biçimleriydi, insanoğlu kukla misali seyrettikçe ne demek istediğimi anlayacaksınız
ben 1,2 izledimde 3 daha izlemedim.Ama güzel film
son çıkan filmde; ilk iki filmden hiç tanıdık oyuncu yok nedense
quote:
Orjinalden alıntı: antique
son çıkan filmde; ilk iki filmden hiç tanıdık oyuncu yok nedense
Ewet resmen filmin ismini kullanarak başka bi film yapmışlar gibi.Ama yinede 1 we 2 den bağımsız düşünürsek güzel filmdi.
En iyisi birincisiydi.2 de biraz iyiydi kurguları hele hele trafik kazası süperdi ama 3. de resmen
5 para etmez.
bence izlenmesi gereken yapımlardan biri.Final Destination 3 bence seri halinde alınıp arşivlenmeli.Sıradışı bir seri yapım
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
5 para etmez.
+1
1. ve 2. film süperdi ama nedense hep tüm serilerin 3. filmi berbat oluyor
3 deısık bır sonla bıtıyo yanı 4un habercısı artık son durak 22 yı fılan ızlerım bu omrumde
bence güzeldi ama yine de 1 ve 2 yi geçemez
quote:
Orjinalden alıntı: selchuk_
3 deısık bır sonla bıtıyo yanı 4un habercısı artık son durak 22 yı fılan ızlerım bu omrumde
bitmes bu duraklar
ya ben bu filmi indirdim ama adam akilli bir altyazisini bulamadim. bulduklarim ya yanlis ya da senkron degil.senkronlamaya calistim bir turlu senkron da olmuyor. elinde duzgun bir altyazisi olan varsa gonderebilirse sevinirim.
sadece ilk filmi sayrettim ilk yarısına kadar vaay be ne filmmiş len bu dedim ondan sonrasında ise
sinemada izlemiştim gnctrkcll sayesinde beğendim fena değill izlenebilir ama herkesin ortak görüşüne katılıyorum 1-2 yi geçemezzz
quote:
Orjinalden alıntı: #anarşist#
2 yi izlemiştim kötüydü 1 i izlerken de uyuyakaldım 3 ü de izlemek niyetinde değilim ama ölüm şekilleri gerçekten enteresandı bu da bir gerçek
senin yorumun en ilginci sanırım
Aynı formatta filmin sanırım artık dördüncüsünü yapmak için zorlamaz Hollywoodlu arkadaşlar kendilerini...
altyazı grubuna bağlı,alliance mı lrc mi yoksa ???????
quote:
Orjinalden alıntı: FthClk
ya ben bu filmi indirdim ama adam akilli bir altyazisini bulamadim. bulduklarim ya yanlis ya da senkron degil.senkronlamaya calistim bir turlu senkron da olmuyor. elinde duzgun bir altyazisi olan varsa gonderebilirse sevinirim.