Şimdi Ara

FİNAL DERSHANESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıfım seneye için dershaneye gideceğim final düşünüyorum sizce nasıl bir dershane, önerirmisiniz?

• up
  • Seviye olarak iyiysen git düşük sınıfta yer alırsan pek ilgilenmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük sınıftaysan ilgilenmezler değil düşük sınıftaysan öğrenciler yüzünden ders işlenmez. gittim ordan biliyorum.birde kalabalıksa asla gitme.
    hangi şehir
  • Dersane çözemediğin soruları çözdürmek dışında gereksiz bana kalırsa. Hatta çok üst seviye bir öğrenci değilsen zararlı bile gerizekalılara anlatır gibi ders anlatıyor hocalar alt sınıflarda. Evde oturup kendin çalışman çok daha verimli olur. Alt sınıflarda konular çok yavaş işleniyor zaten dersin yarısı geyikle geçiyor evde 1 saatte bitireceğin konu dersanede 4 saatte işleniyor. Deneme ve soru çözdürme olayı güzel gerisi beş para etmez dersanelerin kısacası. Son bir ay kala dersaneyi ve okulu bırakmam sayesinde 220-230'lardan 270'e çıkmıştı puanım eski sistemde. Puan sistemini bilmeyenler için 100 bin falan olunuyordu 220-230'la 12 bin olmuştum.
  • Önerileriniz için teşekkür ederim, samsunluyum samsun Şubesine gideceğim orta halli bi ogrenciyim ama sinif belirleme icin yapilan sinava iyi calisip iyi sinifa gitmeye calisacagim o zaman benim icin daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ssdserkan

Seviye olarak iyiysen git düşük sınıfta yer alırsan pek ilgilenmezler

f1 deyim ama bir sürü sıkıntımız var.ekstra ilgiyi boşver normal ilgiden bile az ilgileniyolar.nasıl bir iştir bu anlamadım ben.gerçi bende şans yok elimi neye atsam kuruyor mübarek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final Okulları??
    6 yıl önce açıldı
    yks youtube dershanesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladigim kadariyla bu işler birazda şans işi

• Ben de final düşünüyordum ama gerçekten çok kötü personelleri var istanbul daki bir şubede sanırım sınav a gideceğim , sizce sınav nasıl?

• kaynakları çok kötü
  • bende sırf kaynakları çok iyi dendiğinden final çok istemişdim kendim inceleme fırsatı bulamadım ama öyle duyumlar almışdım kaynakları gerçekden kötümü?
  • up
  • şu an yozgat finaldeyim ve fizik hocam mustafa başer . yozgatta gidilebilecek en iyi dersane final
  • peki kaynakları nasıl?
  • kardeş finalin tonla şubesi herbiri farklı birşey anlatıyor.kaynak olarak final 12.sınıfta bisürü kaynak veriyor.soru bankaları (10 15 tane) ödev çalışmaları 70 kadar dergi vs..
    ama final interaktif öğrenimde pek yok.
  • anladım tşk. başka önerisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scdewils

anladım tşk. başka önerisi olan varmı?

Öncelikle şans isi yani o dersaneye giden kişiden kişiye gore bile değişir beğenip beğenmeme durumu ama benim final şubemde de finalin kitap ve dergi yazarlarından hocalar var hocalar pek sıkıntı degil kaynaklarında cok yeterli hatta fazla bile geliyo dergiler toplam 70kusur sayi soru bankaları çifter çifter kaynak acısından sıkıntı çekmezsin, iyi bi seviyedeysen verim alırsın bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.