Şimdi Ara

filtre kahve makinası tamiri hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cali4nication

evet hocam iyisimi daha güçlü rezistans bakayım. karavanlar için üretilen tüm kahve makinaları aşağı yukarı aynı amperajda çalışıyor. en iyisinden en kötüsüne hepsi aynı sürede veriyor kahveyi ve soğutuyor. bu 4. kahve makinam :) sırf kahve makinasını daha iyi kullanayım diye (yazılım mühendisiyim, kahve en önemli içeceğim) 400 amper akü aldım ama biraz tamirat yapmadan istediğim verimi alamayacağım muhtemelen :) yardımınız için teşekkür ederim eksik olmayın.

hocam bir fikrim var saçma bulan olabilir ama işe yarayacağını düşünüyorum. https://tr.aliexpress.com/i/32963077230.html bu 1800w 40Amper dc voltaj yükseltici bunu bağlayıp yaklaşık 13v aküden gelen voltajı 16-17v a sabitleyin tahmini yaklaşık çekeceği akım %30-40 a yakın artacak 15A çekecekken 20-25 amperleri bulacak ,doğrudan 24v bağlarsanız 12v ısıtıcıya, yangın çıkartabilir, ama bu şekilde Voltaj Overclock yapmış oluyorsunuz bir nebze :) ben açıkcası 5 akülü 72v olan elektrikli motoruma 1 aküden 12v dan 72v a sabitleyip çalıştırdım ama üstüne oturup gaza basınca 2500w çekiyordu motor Pufff direk mosfeti patlattım, teoride 2000w a kadar çalıştırdı ancak bu 1800w olayı 12v u alıp 90v da 40 amper almak değil o zaman 3600w olur 40amperi birbirine çok yakın voltta verir misal 12v to 15v 12vto 16v gibi 40 amperi geçmezseniz (kahve makinası 40amperi aşmaz) cihaz sizin işinizi görecek

• dediğiniz de mantıklı hocam. veya artık inverter ile çalıştıracağım internette 220v 800w ile çalışan kahve makinaları buldum 150 160 liraya. 1000w tam sinüs inverterim var onunla deneyeyim bari. gerçi konu 220v'a girince işler değişiyor 400a akü de yetmeyebilir o zaman. bakalım :)

• inverter işine hiç bulaşmayın dediğim şey daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.