Şimdi Ara

Filosuz ilk 1000'e girmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Filo basmadan (Büyük Nakliye Gemisi Hariç) sadece

Bina ve Araştırmlara yüklenilerek ilk 1000'e girilirmi?

10. Evren ve sonrası için soruyorum..

10.11.12.13.14......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_Doktoray -- 10 Haziran 2006; 14:23:06 >

• dene ogren bence yeni bir evrense girersin
  • Mal kaldırmadan yukselmen zor sawunma agırlık versen bile bir miktar filon olması lazım
  • bahsettiğin evrenlere girmiyo ama ben 8. evrende sadece 100büyük nakliye ile 900. sıradayım o nakliyelerde sömürgelerdeki malları toplamak için.Eğer alt yapını iyi yaparsan çok büyük filosu olanlardan bile hızlı ilerlersin.Bu arada puanım 135k
  • Komşularımdan GOKKURT var 17. evrende.Bir araştırın görün adamın sağlamlığını,20'li sıralarda ve filoda çok gerilerde.Kendisiyle de bunu konuşuyorduk filo basmanın çok akıl karı olmadığını bilenlerden...
  • 27 veya 28de girersin dierlerinde zor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

bahsettiğin evrenlere girmiyo ama ben 8. evrende sadece 100büyük nakliye ile 900. sıradayım o nakliyelerde sömürgelerdeki malları toplamak için.Eğer alt yapını iyi yaparsan çok büyük filosu olanlardan bile hızlı ilerlersin.Bu arada puanım 135k

Harika kardeş bana ilham kaynağı oldun... Eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_Doktoray -- 10 Haziran 2006; 14:40:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • savunmam var filom çok az ilk 600 deyim.1 evrendeyim.evren açıldıktan 1 sene sonra kayıt oldum.filomu koruyabilecek savunmayı yapınca filoya devam edicem.şimdilik maden ve savunma basıyorum.
  • gayet mümkün, bnm 12. evrendeki hesabımda sadece bina kademesi basarak gayet yukarılardayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Arkadaşlar Filo basmadan (Büyük Nakliye Gemisi Hariç) sadece

Bina ve Araştırmlara yüklenilerek ilk 1000'e girilirmi?

10. Evren ve sonrası için soruyorum..

10.11.12.13.14......

mümkün
    Strateji:
    1.) üretime yönel
    2.)gemi olarak büyük nakliye kullan (saldırmak için değil!! sadece gezegenlerinden mal taşımak için.)
    3.)yayılmış bir koloni sistemin olsun örnek
    1,50,5
    1,200,6
    1,350,4
    2,50,4
    2,200,6
    2,350,5
    3,50,4
    3,200,5
    3,350,6
    4.)9 gezegenin 9 unu da kullan birine fazla ağırlık verme
    bütün gezegenlerinde gar bulunsun (mümkünse yüksek seviyede)
    sadece casus sondası yap 50k civarı (azdan başla yavaş yavaş arttır)
    5.)evrende savunması garla yıkılabilecek , gemileri havada bi ton adam var sonra sonda saldırısı istediğin kadar yapabilirsin sonda saldırısı 9 un üstünde de olabilir saldırı ihlali değildir.
    6.) metal seviyelerini EŞİT tut (25 metal 25 kristal 23 deut gibi.) kristal ileriki seviyelerde seni çoook zorlayacak.
    7.)genelde deut ve metall fazlan olacak
    bu taktikle ilk 1000 e girilir de uzun süre orda kalman zor.

sadece madencilikle ve ufak saldırılarla yaşlı evrenlerde ilk 100 e girmek hayaldir.Üstteki taktiği kullanıp alman 2. evrende ilk 100 e girdim ama uzun süre kalamadım.

Not savunma puan hebasından başka birşey değildir en iyi savunma online olmak 2 filo spotu açık tutmak ve her gezegende o gezegendeki malın tamamını havalandırabilecek nakliye olması ve eğer mümkünse 2 den fazla ayın olmasıdır.(arkadaşından rica et 6000 lik bi ay bile hiç yoktan iyidir %4 -%6 arasına 5000-6000 ay rahat olur. Fazla birşey kaybetmezsin fakat filon ileride rahat eder.)

Not: bu taktik hiç te kolay bir taktik değil bir database tutman gerek nerde kim var neyi var neyi yok gemileri nerde herşeyi bilmen gerek. Casusluk tekniğinde çok iyi olman gerektiğini söylemeye gerek yok herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 12 Haziran 2006; 7:41:29 >

• 11. evrende daha geçen aya kadar küçük ve büyük nakliye harici gemim yoktu hiç.
    sıralamada ilk 500-550 arasında gidip geliyodum hep.
  • ben 7. evdende nakliye gemizi ve 10-15 komuta ile ilk 1000e girmiştim.
  • İly yüzdeyim hiç gemim yok

daha dogrusu 80 deydim filom gitti 110 lara düştüm tekrar toparlanıyorum bu pazar gine 90 ıncı fln olucam
  • 27de nakliye dışında gemim yok 323.sıradayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 13 Haziran 2006; 21:11:56 >
  • ilk bine değil ilk yüze de girebilrsin

ben 16. evrende yaklaşık 5 aydır oynuyorum hesabı devraldığımda 900. sıralardaydı şu an ilk 90 içindeyim 450 parça filom var bunlar da ağırlıklı olarak küçük nakliye, bir tane bile komutam yok anlıycağınız

409787 ( toplam 9960 oyuncu içinde xx. siradasin )

saldiri yapmiyo muyum?? elbette yapiyorum ama pek saldiri sayılmaz genelde (i) (iI) olan elemanları takip ediyorum sabah akşam birer kez dalıyorum bunlara. Filo kotam 13 günde 25 saldırı yapsam (ki yapıyorum da)
    1-1,5 milyon arası mal kaldırabiliyorum, ( saldirilari sadece küçük nakliyelerle yapıyorum ama 10 tane de ağır avcım var tabi )

Şimdi bi hesap yapalım
    -günde yaklaşık 3,5 milyon üretimim var ( metal ve kri sadece )
    -1,-15 milyon kaldırabiliyorum

yani günde ortalama 4,5-5 milyon harcama yapıyorum ( deut sattığım günler 7-8 milyonu bulabiliyo bu rakam)

Hedefim günde 4 milyon üretmeye başladıktan sonra sıcak bi yere söm atmak orda gravitasyonu açmak ve 20-25 tane ÖY kasarak ay patlatmaya başlamak

sanırım 4 milyon üretime ulaştığım zaman 40-50'lere kadar yükselmiş olcam, hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 12 Haziran 2006; 20:11:29 >

• cok cok rahat ilk 1000 e girersin hatta ilk 500 e de girip hiç savasmadan yerinide korursun...
    oyun uzadimi yani herkes geliştimi haftada 1 saldiri yapiliyor...
    örn ben 7k kuru 30k ha am var birine saldirsam 1.5m dot gidio adam online cikarsa gitti dotler ben 1.5m dotu 4-5 gunde anca toparlarim yani bu nedemek?
    filonun 5 gun iptal olmasi demek...
    maden seviyelerini 27metal 25kri 23dot yaparsan cok cok rahat yerini koruya biliyorsun...
    ancak tabikide oyunun zevkini paso maden basarak nekadar alabilirsin orasi süpheli...
    ancak heralde paso maden seviyesi yapsan yani bi 30 metal 28kri 26dot gibi bişiler olursa...
    baya hizlida filo cikabilirsin...
    buda sana avantaj sağlar...
    ama hiç bir kimseyi dönusturemeden bukadar monoton bi oyunu metal 30 a gelinceye kadar 2 kere acc silersin haberin olsun

• hiç binasız evet hiç binasız maden sadece ana gezegende ilk 100 de 3 ay kaldım ilk 10 da da oldum .(gezegenlerde sadece robot, tersane felan vardı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

İly yüzdeyim hiç gemim yok

daha dogrusu 80 deydim filom gitti 110 lara düştüm tekrar toparlanıyorum bu pazar gine 90 ıncı fln olucam

• hic filo yapmadan sadece bn için arastirmalari tamamlayan bir arkadas su anda ilk 50 de :) Bn sayısını bilmiyorum ama hehe
  • mümkündür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.