Şimdi Ara

filme sinema efekti ekleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evdeki divx filmlerimize sinemada filmin negatifinde oluşan lekeleri oluşturan bi program var mı? Sinema havası yaratmak için...

• Leke derken ufak noktaları mı diyorsun.

Eğer öylyse ffdshow video decoder ayarlrında Noise kısmı var ordan ayarlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 16 Temmuz 2009; 20:34:23 >
  • Yok noiseları demiyorum. Hani sinemada filmin negatifinde ufak çizikler lekeler olusur da perdeye yansır ya. Bi anlık olusur geçer. Kafanızda canlanmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 16 Temmuz 2009; 20:52:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koreltuncan

Yok noiseları demiyorum. Hani sinemada filmin negatifinde ufak çizikler lekeler olusur da perdeye yansır ya. Bi anlık olusur geçer. Kafanızda canlanmadı mı?

Evet birçok video düzenleyici programda bu efektler mevcut, en dandik programlarda bile var. İşletim sistemini windows XP ve üzeri ise windows movie maker var bu işi yapan. ancak videoyu yeniden düzenler yani re-encode yapar, görüntü kalitesi büyük olasılıkla düşer. Nero da yapıyor. DAha profesyonel programlar (Sony Vegas Pro vs gibi) için yazılım genele konu açabilirsiniz.
  • Peki re-encode yapmadan direk filmi açtığımızda üzerine kaydetmeden efekti verebilen bi player yada program var mı? Bide bu efektin bi adı var mı?
  • ffdshow'un noise kısmına bak bence.
    orada belki aradığını bulursun efektler var çünkü
    ayrıca dediğin gibi izlerken yapabilirsin. (re-encode etmene gerek yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 16 Temmuz 2009; 21:52:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

ffdshow'un noise kısmına bak bence.
    orada belki aradığını bulursun efektler var çünkü
    ayrıca dediğin gibi izlerken yapabilirsin. (re-encode etmene gerek yok)

Tamam dostum hallettim noise ayarlarında varmış tam istediğim özellikler. İyi aksamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.