Şimdi Ara

film yapımcısı olmak için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar .ben lise 3. sınıfa gidiyorum ve ileride Film Yapımcısı olmak istiyorum.Fakat internette bununla ilgili araştırmalar yaptığımda bu mesleğe giden yol konusunda pek aydınlanamadım.
    1-film yapımcısı olmak için üniversitede hangi bölümü okumak gerekir? (ve bu bölüme hangi alandan tercih yapılır?)
    2-Film yapımcısı olmak için ne gibi aşamalardan geçmeliyiz,ne düzeyde olmalıyız
    3-Bir film yapımcısı nasıl bir çevreye sahip olmalı?

Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• Film yapımcılığı için üniversitede okumalık bir meslek değil de daha çok iş adamlığı denilebilir. Sermayen olacak ve film yapım şirketi açacaksın. Mesela tekstil şirketi açmak isteyen biri nasıl parası ile gerekli aletleri, işçileri ve iş mekanını ayarlıyor ise sen de aynı şeyleri film şirketine göre yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 23 Kasım 2013; 22:06:36 >
  • Yapımcı olmak için belli bir eğitime gerek yok diye biliyorum. Sen bence yönetmen olmak istiyorsun. Yapımcının yaptığı iş bağlı olduğu veya kendisinin film şirketi üzerinden filmin gereklerini karşılamaktır. Yapımcılık için para lazım yani.
  • Yapımcılık parayla ilgili bir durumdur, yapımcı film işinin ticari yönüyle ilgilidir paraya endeksli düşünür. Ancak sinema ya da radyo televizyon gibi alanlarda eğitim gören biri hamurunda yaratıcılık da varsa çok özgün işler çıkarabilir. Bu tip işlerde tecrübe sahibi olmak bir artıdır diye düşünüyorum. Kuru kuruya bir şeyin yapımcılığına soyunmak kumar oynamak olsa gerek.
  • Yapımcılık girişimcilik gibi bir şeydir. Yapımcılık değil de yönetmen veya senarist olmak istersen radyo sinema ve televizyon bölümünü okumalısın üniversitede. Sözelden öğrenci alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film yapımcısı olmak için paran olmalı.
  • paran yoksa bişi olamassn kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadanda olursun yalnız para şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.