beyler acaip sıkıldım bir film tavsiye edin macera olabilir korku olabilir Türk filmlerinden olabilir etkisinde kalacagım sürükleyici bir film önerin
das experiment bugün izledim
bulamadım filmi başka önerisi olan var mı????
Tabanca-Revolver (2005)
Dün izledim manyak bi psikolojik gerilim filmi gözden kacıranlar mutlaka izlerin derim
Türk filmi Ada:Zombilerin Düğünü'nü önerebilirim onun dışında Türkler Çıldırmış Olmalı da güzeldi komedi olarak. Rec 2, Land of Dead, Resident Evil serisi vs..
tetro yu izleme sakın. az once izledim, okadar sıkıcıydıki. akşam da 'lord of war'ı izlemiştim kurgu hikaye iyiydi. hemde gerçek olaylara dayanıyormuş onu izleyebilirsin.
evet arkadaşlar günlük izleme programım cıkıyor yavas yavas herkese teşekkürler
önerisi olan yazabilir
Fırçana bayıldım boyacı
Civciv çıkacak kuş çıkacak
Parçala Behçet
--------------------------
Şaka bir yana Evdeki düşman (orphan) diye bir film izledim, tam bir psikolojik, gerilim filmin sonunda yok artık ali sami oluyorsun tavsiye ederim.
the fourth kind.
filmi izledim. izlediğim gece hiçbir etkisini görmedim. sonraki 3 gece kıçım titredi bu tarz konuları ve bu konulardan etkilenmeyi severim.
bu filmi ise çok zor bulursun, altyazısı ise yok. the haunted 1991 çekimi.
diğer filmlerden istiyorsan, izlemediysen %100 izlemeni tavsiye ettiklerim, sırasıyla:
forrest gump the prestige shawshank redemption fight club hot fuzz star trek 2009 run fatboy run
fight club filmi tam unutmustum hatırlattın ne bicim bir filmdi o yaw süper ötesi birşey
1. predator vs aliens 2.lord of war 3.hero
Constantine Fight Club Ip Man Sherlock Holmes Valkyrie Catch Me If You Can Star Trek 2009 Wanted Dark Knight
Arşivimden aklıma gelenler bunlar :)
Hocam son çıkanlardan Crazies tavsiye edilir
hapishane konulu veya korku seyret. Bu saatten sonrada baska film gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: Sah!n
Türk filmi Ada:Zombilerin Düğünü'nü önerebilirim onun dışında Türkler Çıldırmış Olmalı da güzeldi komedi olarak. Rec 2, Land of Dead, Resident Evil serisi vs..
hayatımda gördüğüm en berbat,en saçma,en gereksiz film. kesinlikle izlemeyin tamamen zaman kaybı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme