Şimdi Ara

Film Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar şu sıralar piskolojim çok bozuk her anlamda yıkılmış durumdayım .
    bana önerebiliceğiniz moralimi düzeltebilecek anlamlı , izlerken düşündüren , psikolojik filmler arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliiyorum
    Lütfen saçma şeyler söylemeyin . teşekkürler

• komedi-korku-aksiyon farkedermi?
  • Beşinci Boyut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@Ni

ilk önce herkeze selamlar =)

bana önerebiliceğiniz moralimi düzeltebilecek anlamlı , izlerken düşündüren , psikolojik filmler arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliiyorum

shutter island psikolojik güzel bir film diyor herkes. Ben de şimdi izlemeye başlayacağım
  • Garden State
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

shutter island psikolojik güzel bir film diyor herkes. Ben de şimdi izlemeye başlayacağım

birader naptın, adam bu çökmüş haliyle zindan adasını izlerse kendini keser alimallah

shutter island direk psikolojik-gerilim.

•  Film Önerisi
  • once tavsiye ederim
  • baska dılde ask
    damned unıted
  • melekler ve kumarbazlar

sakarya depreminden sonra yaşanaları anlatıyor..tam dediğin tarzda bi film.. filmdeki karakterler üzerine bol bol düşünebilirsin.. ayrıca konusu gerçek hayattan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: decc4l

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

birader naptın, adam bu çökmüş haliyle zindan adasını izlerse kendini keser alimallah

shutter island direk psikolojik-gerilim.

aslında birazada ölye bişey lazım sanırsam bana .. durum kotu ya ben konusmuyum :D

• Zindan adası beni gibi belim kurgu ve fantastik hayranları için iyi bir seçim olmaz.

1-Titanların savaşını izle eğer fantastik macera seviyorsan.Efektler ve ortam güzel.Dezavantajı filmde çok uzun bir hikaye yok.Kısa bir hikaye hemen olup bitiveriyor.
    Eğer kendine göre izleyecek film bulamazsan,mayısı bekle derim benim bildiğim 1 animasyon 1 bilim kurgu 1 fantastik film vizyona girecek
  • Ben X
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Zindan adası beni gibi belim kurgu ve fantastik hayranları için iyi bir seçim olmaz.

1-Titanların savaşını izle eğer fantastik macera seviyorsan.Efektler ve ortam güzel.Dezavantajı filmde çok uzun bir hikaye yok.Kısa bir hikaye hemen olup bitiveriyor.
    Eğer kendine göre izleyecek film bulamazsan,mayısı bekle derim benim bildiğim 1 animasyon 1 bilim kurgu 1 fantastik film vizyona girecek

murderuo, benim kafadansın sinema tür hayranlığı bakımından.

mayısta girecek olan filmlerden gideceklerini yazar mısın? isim isim.

hoş ben her cuma sinemadayım, sinema manyağıyım ama özel olarak senin verdiğin isimdekilere bakacağım

• psikolojim bozuk diyorsun moralim düzelsin diye psikolojik film istiyorsun

Ben Stiller ın filmleri çok komik oluyor yani ne biliyim böyle her yere saldıran itici bir salaklık yok sadelik var adamda anlayışlı uzmalaşmacı ama işleri ters giden biraz sakar
  • tavsiye için teşekkürler arkadaşlar . bilim kurgu türüde tercihimdir . en son 2012yi izlledim ve hayran kaldım =)
  • Psikolojik:
     Film Önerisi
  • psikolojik falan değil ama
    izlemediysen Green Street Holigans ı izle hayatının gazını al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.