arkadaşlar şu sıralar piskolojim çok bozuk her anlamda yıkılmış durumdayım . bana önerebiliceğiniz moralimi düzeltebilecek anlamlı , izlerken düşündüren , psikolojik filmler arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliiyorum Lütfen saçma şeyler söylemeyin . teşekkürler
komedi-korku-aksiyon farkedermi?
Beşinci Boyut.
quote:
Orijinalden alıntı: C@Ni
ilk önce herkeze selamlar =)
arkadaşlar şu sıralar piskolojim çok bozuk her anlamda yıkılmış durumdayım . bana önerebiliceğiniz moralimi düzeltebilecek anlamlı , izlerken düşündüren , psikolojik filmler arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliiyorum Lütfen saçma şeyler söylemeyin . teşekkürler
shutter island psikolojik güzel bir film diyor herkes. Ben de şimdi izlemeye başlayacağım
Garden State
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
quote:
shutter island psikolojik güzel bir film diyor herkes. Ben de şimdi izlemeye başlayacağım
birader naptın, adam bu çökmüş haliyle zindan adasını izlerse kendini keser alimallah
shutter island direk psikolojik-gerilim.
once tavsiye ederim
baska dılde ask damned unıted
melekler ve kumarbazlar
sakarya depreminden sonra yaşanaları anlatıyor..tam dediğin tarzda bi film.. filmdeki karakterler üzerine bol bol düşünebilirsin.. ayrıca konusu gerçek hayattan..
quote:
Orijinalden alıntı: decc4l
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
quote:
birader naptın, adam bu çökmüş haliyle zindan adasını izlerse kendini keser alimallah
shutter island direk psikolojik-gerilim.
aslında birazada ölye bişey lazım sanırsam bana .. durum kotu ya ben konusmuyum :D
Zindan adası beni gibi belim kurgu ve fantastik hayranları için iyi bir seçim olmaz.
1-Titanların savaşını izle eğer fantastik macera seviyorsan.Efektler ve ortam güzel.Dezavantajı filmde çok uzun bir hikaye yok.Kısa bir hikaye hemen olup bitiveriyor. Eğer kendine göre izleyecek film bulamazsan,mayısı bekle derim benim bildiğim 1 animasyon 1 bilim kurgu 1 fantastik film vizyona girecek
Ben X
quote:
Orijinalden alıntı: murderuo
Zindan adası beni gibi belim kurgu ve fantastik hayranları için iyi bir seçim olmaz.
1-Titanların savaşını izle eğer fantastik macera seviyorsan.Efektler ve ortam güzel.Dezavantajı filmde çok uzun bir hikaye yok.Kısa bir hikaye hemen olup bitiveriyor. Eğer kendine göre izleyecek film bulamazsan,mayısı bekle derim benim bildiğim 1 animasyon 1 bilim kurgu 1 fantastik film vizyona girecek
murderuo, benim kafadansın sinema tür hayranlığı bakımından.
mayısta girecek olan filmlerden gideceklerini yazar mısın? isim isim.
hoş ben her cuma sinemadayım, sinema manyağıyım ama özel olarak senin verdiğin isimdekilere bakacağım
psikolojim bozuk diyorsun moralim düzelsin diye psikolojik film istiyorsun
Ben Stiller ın filmleri çok komik oluyor yani ne biliyim böyle her yere saldıran itici bir salaklık yok sadelik var adamda anlayışlı uzmalaşmacı ama işleri ters giden biraz sakar
tavsiye için teşekkürler arkadaşlar . bilim kurgu türüde tercihimdir . en son 2012yi izlledim ve hayran kaldım =)
Psikolojik:
psikolojik falan değil ama izlemediysen Green Street Holigans ı izle hayatının gazını al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme