Şimdi Ara

Film kültürümü kaybettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden film izlemeyi çok severdim ama şimdi başlıca filmle dışında izlemiyorum. Mesela hobbit serisini ön yargısız izledim ama önüme hangi filmi koyarsanız koyun sıkılıp bırakıyorum. İki saat oturmak zor geliyor pc başında. Kitaplarda da böyle. Eskiden haftada iki üç kitap bitirirdim şimdi ayda bir tane bitirebilirsem aşk olsun. Bir de garip olan üzerine onlarca kitap alıyorum okumadığımdan. Neyse konumuz film kültürünü nasıl geliştiririm filmin başında nasıl otururum. Teşekkürler.

• genelde iş güç yokken izleniyor öğrenciyken her gün film izlerdim şimdi 40 dk dizi bile zor izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Festen

genelde iş güç yokken izleniyor öğrenciyken her gün film izlerdim şimdi 40 dk dizi bile zor izliyorum.

mesleğiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafsizyorumcunuz

Arasıra olur öyle otur bir film basına acılırsın :)

inşallah :) hocam kitaplar beni daha çok çekiyor filmlerden. şu an da şiire merak sardım bir kaç şiir kitabı sipariş edeceğim. Turgut Uyar,Ahmet Hamdi Tanpınar,Nazım Hikmet...
  • Tarzına en yakın filmleri seyret.İllaki ilgini çeker.Akıcı olanları izlemeye çalış.Sıkılmazsın da.
  • okumayı seviyorsanız roman ve kitaplardan uyarlanan filmlere yönelin.amerikan sinemasından uzak durun,fransız,italyan,kuzey avrupa ve japon sinemasının kült, biyografi,gerçek hikayeleri konu alan filmleri deneyin inanılmaz güzel filmler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

okumayı seviyorsanız roman ve kitaplardan uyarlanan filmlere yönelin.amerikan sinemasından uzak durun,fransız,italyan,kuzey avrupa ve japon sinemasının kült, biyografi,gerçek hikayeleri konu alan filmleri deneyin inanılmaz güzel filmler var

teşekkürler :) bugün kadar en sevdiğim kitaptan uyarlama film tatar çölüydü. bunun dışında önerebileceğiniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küçükken bi film izlemiştim..
    15 yıl önce açıldı
    İzleyecek film bulamıyorum :(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

okumayı seviyorsanız roman ve kitaplardan uyarlanan filmlere yönelin.amerikan sinemasından uzak durun,fransız,italyan,kuzey avrupa ve japon sinemasının kült, biyografi,gerçek hikayeleri konu alan filmleri deneyin inanılmaz güzel filmler var

teşekkürler :) bugün kadar en sevdiğim kitaptan uyarlama film tatar çölüydü. bunun dışında önerebileceğiniz var mı?

• quote:

Arkadaşlar eskiden film izlemeyi çok severdim ama şimdi başlıca filmle dışında izlemiyorum. Mesela hobbit serisini ön yargısız izledim ama önüme hangi filmi koyarsanız koyun sıkılıp bırakıyorum. İki saat oturmak zor geliyor pc başında. Kitaplarda da böyle. Eskiden haftada iki üç kitap bitirirdim şimdi ayda bir tane bitirebilirsem aşk olsun. Bir de garip olan üzerine onlarca kitap alıyorum okumadığımdan. Neyse konumuz film kültürünü nasıl geliştiririm filmin başında nasıl otururum. Teşekkürler.

Savaş üzerine kurulan filmler, bir süre sonra sıkıcı hale gelmeye başlıyor. Belli bir konusu olmadığından ve genel anlamda aksiyon üzerine kurulduğundan pek keyif vermiyor. Onun yerine, macera ve gizem türlerinde izlemeye devam edebilirsin. Çabuk sıkıldığına göre, odaklanma sorunu yaşıyorsun yada seçtiğin filmlerde sorun var. Zevklerine uymayan filmlerde herkes sıkılır.

Filmi izlerken, ondan beklentilerin de önemli sayılır. Zaman Öldürmek için izliyorsan, zaten çok iyi film olsa bile seni etkilemeyecektir. Ortalama kalitede olan bir filmi, dikkatli izleyen biri sıkılmaz. Izlerken, aklında başka Düşünceler olursa, konuyu kavrayamadığın için sıkıcı gelir. Önce hangi türü sevdiğine, sonra da ne zaman izleyeceğine karar ver. Sinema, eğlence sektörüne dahildir. Kimse, seyircinin sıkılması için film yapmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: squhze

quote:

Arkadaşlar eskiden film izlemeyi çok severdim ama şimdi başlıca filmle dışında izlemiyorum. Mesela hobbit serisini ön yargısız izledim ama önüme hangi filmi koyarsanız koyun sıkılıp bırakıyorum. İki saat oturmak zor geliyor pc başında. Kitaplarda da böyle. Eskiden haftada iki üç kitap bitirirdim şimdi ayda bir tane bitirebilirsem aşk olsun. Bir de garip olan üzerine onlarca kitap alıyorum okumadığımdan. Neyse konumuz film kültürünü nasıl geliştiririm filmin başında nasıl otururum. Teşekkürler.

Savaş üzerine kurulan filmler, bir süre sonra sıkıcı hale gelmeye başlıyor. Belli bir konusu olmadığından ve genel anlamda aksiyon üzerine kurulduğundan pek keyif vermiyor. Onun yerine, macera ve gizem türlerinde izlemeye devam edebilirsin. Çabuk sıkıldığına göre, odaklanma sorunu yaşıyorsun yada seçtiğin filmlerde sorun var. Zevklerine uymayan filmlerde herkes sıkılır.

Filmi izlerken, ondan beklentilerin de önemli sayılır. Zaman Öldürmek için izliyorsan, zaten çok iyi film olsa bile seni etkilemeyecektir. Ortalama kalitede olan bir filmi, dikkatli izleyen biri sıkılmaz. Izlerken, aklında başka Düşünceler olursa, konuyu kavrayamadığın için sıkıcı gelir. Önce hangi türü sevdiğine, sonra da ne zaman izleyeceğine karar ver. Sinema, eğlence sektörüne dahildir. Kimse, seyircinin sıkılması için film yapmaz...

hocam daha çok felsefi filmleri seviyorum. böyle 12 kızgın adam. dingin savaşçı.pinin yaşamı.nietczhce ağladığında gibi. ama böyle film bulamıyorum artık. aksiyon filmleri aynen bir süre sonra sıkıyor. mesela fast and furious muydu o filmi hiç sevmem hatta nefret ederim. cevap için teşekkürler :)

• Ruh haline göre sıkar bazen insanı, pinin yaşamı tarzında OY Kon-Tiki, King Kong gibi filmler var hocam deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.